Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gbatchee

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Más Tészta Millennium da Pippo 2010.10.11 10:35:00
Ismét egy olasz étteremben kapott el a hétvégi kijózanodás (ezt csak úgy átvitt értelemben mondom), ismét egy kis asztalnál találom magam, ahol az étlapot nézegetve elővesz a jólismert vágy: erőlevest nekem, hogy végképp kigyógyuljak az előző napokból. A Millennium da Pippót…..
  Magyarok, fegyvert gyűjtsetek és készüljetek, mert lassan sorsdöntő óráit éli a nemzet. Most derül ki, hogy szittya vért dobbogtat az ereinkben a mi drága magyar szívünk, vagy csak valami híg finnugor löttyöt keringtet az ócska ketyegő. Testvérek, ti, akik a…..
Gbatchee 2009.07.14 13:41:12
Nálam is regisztrálhattok:

www.erepublik.com/en/referrer/Malajitigris

Mentorálását vállalom az új jövevénynek.
Jelszó: Gift

:)
Első galéria a 2. nap (mivel első nap csak úton voltunk, érdemi kép nem készült), emlékeztetőül: városnézés, séta, áruházlátogatás, ismerkedés Belarusszal és Breszttel 3. nap: egésznapos breszti városnézés, breszti erőd, vasúti múzeum, belváros, Lenin-szobor, kaja a…..
Tardai történetek Negyvenhárom 2009.04.02 09:00:00
Benőke nagyon meg van győződve magáról. Az a fajta májer, aki azt gondolja, minden csaj vele akar dugni, és konkrétan még ő tesz szívességet, ha levarrja a kiválasztottat. Az arc még a mekiben is azt hiszi, hogy a szia, gyere máskor is egyenesen neki szól, és azt jelenti, basszál…..