Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabenkutya

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmdroid Vígjátékok 2012-ben 2011.12.29 21:30:00
Elviekben ezen filmeken vigyoroghatnánk a 2012-es évben. A felhozatal nem ad túl nagy örömködésre okot, de azért akad egy-két érdekesebb darab, amelyen talán nagyokat kacaghatunk vagy szélesen vigyoroghatunk.A harmadik Amerikai pite után az Universal DVD-n folytatta tovább a…..
Most csütörtökön forgatjuk a kommentekre / kérdésekre válaszolós videót. HA van olyan dolog, amire kíváncsiak vagytok a show, a filmvilág vagy az élet nagy dolgaival kapcsolatban, tessék ide vagy facebookra kommentelni. Egy kérdés tabu: A mi a kedvenc filmem. Az jön majd videóban…..
  Mit csináljon az ember, amikor egy olyan filmről kell beszélnie, ami körülírható, elemeire bontható, de a hangulata teljesen megragadhatatlan. Mit csináljon, ha a film jó, nagyon NAGYON jó, de mégis teljes letargiában jött ki a vetítőteremben. Mit csináljon, ha ajánlani…..
Gabenkutya 2011.10.03 15:47:04
90 Dumb & Dumber - Dilibogyók 2010.05.23 17:50:00
Van úgy, hogy néha tényleg besokall az ember. Amikor azt gondolja, az egész világ összeesküdött ellene, amikor valóban úgy érzi, ennél már tényleg nem jöhet rosszabb. Aztán hamar ráébred: mindig van lejjebb. „Nincs pénzünk… nincs kajánk… és a madár feje…..
Befutott a kikötőbe a kék-fekete naszád, egyetlen hajóhosszt verve a bordó lélekvesztőre. Nem volt egyáltalán sima az út, a Siena legalábbis egyáltalán nem feküdt le, és várta, hogy a nagykutya meghágja, amiből egyenesen következett, hogy a két évvel ezelőttihez hasonlóan egy…..
Rorschach forever, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, Isarsturm (2#), ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor és pattopo méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se…..
Háromból semmi, sőt, négyből, mert a Fiorentina még a BL-csoportjából sem tudta továbbverekedni magát, és azóta az UEFA-kupából is kiesett. Az olasz csapatok közül egyedül az Udinese áll még Európában - ami lehetne akár egyből cáfolat is, hiszen az udineieket hülyére…..