Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csababp07

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A minap egy érdekes kis feliratra lettem figyelmes. Évek óta futok bele ilyenekbe, de ez valahogy más volt. Merem remélni, hogy csak egy rossz szájízű vicc az egész, bár annak meg több, mint durva...
csababp07 2014.05.15 11:58:22
@Shoyu: az összeg az lehet kamu, az eset teljesen mindennapos...és általában maga anyuci b@szogatja apucit, hogy "hozz nekem még f@szokat". Bizony.
Egy igazán jó lánybanda titka három fő összetevőben rejlik: a jól összeválogatott karakterekben, a szuper énekhangokban és nagyon jól megírt dalokban. Persze, hogy mi hangsúlyos ezekből, az korszakonként változik. Az 50-es, 60-as és 70-es évek lánybandáinál még a tökéletes…..
Amikor már azt hitte volna az ember, hogy mindent, te tényleg mindent elmondott, leírt, megélt az X-Faktorral kapcsolatban, akkor a műsor húzott egy olyat, hogy egy félsüket bohóc adta a másikat harminc centis faszkorbáccsal. És gigára mentek, keményen, hiszen azt, hogy az ember egy…..
A Nők Lapja követi a divatot, új magazinjának címlapja a nyolcvanas évek német RTL-bemondóinak öltönyszíneiben pompázik, királykék, hirtelenzöld és világító rózsaszín hirdeti, hogy megjelent a Nők Lapja Egészség első száma. A címen az NL-brand hagyományaihoz híven nem…..