Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lumberjack

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezen gondolkodom. Pontosabban azon, hogy "miért nem szeretem a Rolling Stonest, de tulajdonképpen miért is ne szerethetném". Ezt át kell beszélnem magammal, mert másnapra elpusztít. Fontos, hogy a dolgok helyükre kerüljenek. 5 ok, amiért nem szeretem a Rolling Stonest:…..
Lumberjack 2009.03.17 11:36:46
Én alapjában ne értek egyet a kritikáddal, ugyanis magával a zenei kritikákkal soha nem értettem egyet. Ezt úgy értem, hogy az ég világon semmi értelme kritizálni senkit, aki valaha is lemezre vette saját dalait és ezt megmutatta a világnak.

Jómagam igen egyszerűen döntöm el valamiről, hogy jó-e, vagy se. Ha NEKEM tetszik, megfog, megmozdít bennem valamit, akkor az jó és kész, azután tök mindegy, hogy milyen benne a gitárszóló, és hány ütemváltás van benne. Kit érdekel!

Nagyon sokan ezt fel sem fogják és lenézik az olyan zenekarokat, mint a Stones, vagy a Beatles, de még Claptont is. Holott pont a lényeget nem értik, hogy ezek az arcok még két akkorddal is tudtak maradandót alkotni! Ráadásul 40 évvel ezelőtti technikával, amelynél ma már egy pentium 3-as gépen többet meg tudok csinálni stb stb. Ha csak fele annyira lennének tehetségesek és hitelesek, kreatívak a mai zenekarok, mint ezek az öregfiúk annó, kicsit színesebb lenne az életünk.


A Stones-Beatles vita meg azért vicces, mert ha egy kicsit is ismernétek a zenekarokat, akkor tudnátok mekkora spanok voltak, egymás lemezén játszottak, és mindig egyeztették az épp aktuális slágereiket, hogy mikor jönnek ki, nehogy „üssék” egymást. Amolyan szép kis kartell…

Jómagam világ életemben Beatles rajongó voltam (sok más mellett) de ha meghallom a Devilt pl. még mindig feláll a szőr a hátamon, annyira üt. Nem lehet őket összehasonlítani, teljesen más zenei háttérrel rendelkeznek, és a zenei világuk is más.

Ami a mai teljesítményüket illet, igen gyengébbek, mit kortársaik, úgy értem pl. McCartney vagy Clapton mai koncertjeihez hasonlítva. De ennyi kokótól, ennyi idősen én már rég a föld alatt lennék! :)Ezt is számításba kell venni!:)