Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Razumihin

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Már csak néhány nap van hátra a második fordulóig és bő egy hónap telt el tippjátékunk első köre óta. Most újra tippelésre kérjük kedves olvasóinkat, kíváncsiak vagyunk, ki szerint változott a helyzet március óta. Sikerült-e az áttörés Mesterházy Attilának?…..
Mandiner blog A harag napjai 2009.09.01 15:26:00
Dies irae, dies illa Solvet saeclum in favilla   Hetven éve, egy talán már hűvös, őszt idéző hajnalon lengyel egyenruhába öltözött német katonák elfoglalták a határ menti Gleiwitz (a mai Gliwice) rádióadóját. Ki tudja, talán a pokol szája is azon a környéken lehet, mert…..
  Erősen szappanopera gyanús jelenet játszódott le a nyárelőn vezető politikusaink közt. Viktor ugyanis azt mondta Ibolyának, hogy hölgy még nem erőltette így rá magát. Nem szeretem a himihumit, inkább b..nák - mondaná erre Trágár Tóni. Női szemmel az ilyen megjegyzések…..
Razumihin 2009.07.03 11:39:03
@Zetek: én erre úgy emlékszem, hogy Kövér DI-t Fodor Gáborral összehasonlítva azt mondta: mindkettő hazudik, de az Ibolya legalább férfi. Na ez egy jó jellemzés, erről az amúgy vállalhatatlan spinéről.
2009. március 25.Fodor Gábor: - A három jelölt közül Surányi György elfogadható számunkra, méghozzá azért, mert a jelölteknek két fontos szempontnak kell megfelelnie. Az egyik az, hogy a bizalmat helyre kell állítania itthon és külföldön a kormányzat iránt, a politika iránt.…..
Razumihin 2009.03.26 16:07:08
@osborne:
Glatznak személyesen nagyon sokat köszönhetek: lefújta a matek-érettségit 89-ben amikor "művelődésügyi miniszter" volt. A Moszkva térben az eredeti felvételeket használták fel. Én akkor ott ültem a tv előtt és nagyon örültem, hogy megkapom az év végi jegyemet, ahelyett, hogy lepontozzák a dolgozatomat. Ettől függetlenül, sőt nyilván ebből fakadóan is büdös kommancs. Miniszterelnök ne legyen egy "életmű nélküli" történész.

Ja, és igen Patai Mihály valóban Biszku Béla egyik lányát vette feleségül, igaz később le is vált tőle. Kb. akkor amikor már büdös kezdett lenni az após.
Razumihin 2009.03.26 17:38:16
@Leskelődő:
Szerintem, ha kiírják az előrehozott választásokat meg fogsz lepődni. Nem O.V. lesz a jelöltjük, ha van egy kis eszük. Ezt a Putyin-Medvegyev húzást erős többséggel ők fogják megcsinálni, nem a szánalmas pinokkió az összetákolt kvázi-többségével és a helyettes kávfőzővel, mint miniszterelnökkel.
Gyurcsány Ferencet és kormányát sok mindenért lehet nem szeretni. Személyét tarthatjuk problémásnak, válságkezelő programjait nem megfelelőnek, sőt kevésnek, pártját igen problémásnak, sőt még ennél is szigorúbban ítélhetünk politikai pályájáról, miniszterelnöki…..
Tisztelt Bírónő, tisztelt egybegyűltek!Kaptunk a minap egy nagyon érdekes levelet, amely központi témája a jog. Sajnos Jóska és Tibor sem ismerős a jogászok belterjes berkeiben, de nagyon díjazná az esetleges szakmabeliek vagy az őket ismerők bármiféle hozzájárulását az…..
Razumihin 2009.03.17 14:36:07
@Razumihin:
Még egy betűt elírok aztán mehetünk a kohászbulira. Kohász hölgyek és urak belépése díjtalan.