Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alchemist

3 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hiszem, minden iPhone 3G tulajdonos nevében beszélek, amikor azt mondom, hogy talán ezt a frissítést vártuk a legjobban. Nem a Game Center miatt, mert az ugye nem lesz, nem is a TV show-k bérlése az ok, mert az is hiányzik, és nem is a HDR miatt vártunk, az ugyanis az iPhone 4-hez…..
 az hosszabb lesz.Kedvcsinálónak pár moksás tapasztalat a netről.Most találtam őket pár perc alatt:Moksa Elixír tapasztalatok 1. Hiszed, vagy nem hiszed, de működik:Hitedre csak addig van szükség, amíg letekered a kupakot és végre nekiállsz, hogy rendbe tedd a…..
Sziasztok!Ezt a blogot azért hoztam létre, mert szeretem a Moksa Elixírt.Szeretem mert annyi sok jót hoz ki az emberekből akik szedik.Szeretem, mert ezáltal, jobbá teszi a világot, amire igencsak ráfér, hogy végre jobbá tegyük.Ha Te is szereted, írd le, hogy miért!Ne tétovázz…..
E-könyv olvasók Ájulat 2010.04.08 23:29:00
Bocsánatot kérek, barátaim, ez egy emocionális poszt lesz. A nagy helyzet az, hogy pár órával ezelőtt bizony a kezembe került egy iPad, és legalább öt percig mókázhattam vele. És hát szaknyelven szólva bizony odabasz rendesen.Értelemszerűen csak a könyves részt abuzáltam, és…..
alchemist 2010.04.09 08:02:24
@paszy:
A netes kapcsolódást az új magyar szoftverrel már megoldották, a védett hálózatra is pikpakk csatlakozik.
A net villámgyors rajta, a képernyőfrissítés is teljesen oké.( Mondjuk mint a kezdeti monokróm lcd-ken volt)
A fogyasztásról nincs adatom még, de megnézem, és majd visszajelzek.
Az a helyzet, hogy ez nem egy számítógép, a net csak egy extra benne, ezért a pénzért az ebook-pen-net hármas egy brilliáns és best buy - szerintem.

Az almás háborúba semmiképp nem szeretnék belemélyülni.
23 éve napi szinten gép előtt ülök, a munkám, életem része.
ZX spektrummal kezdtem :-)
Utána végignyaltam az összes windowst, és miután lapkiadással foglalkozom, tudom mit jelentett windowssal "dolgozni" annak idején. (hálózat hol van-hol nincs, kék halál napi ötször, eltűnt fájlok, stb) Az őrület határán egyszer volt olyan szerencsém, hogy lett annyi pénzem, hogy tudtam venni egy macet. Azóta csak azt veszek, MERT közel tökéletes, és a kényelmemre van menne minden kitalálva.
Sajnos azt is tudom, hogy most milyen a windows, mert pár gépünk párhuzamos csatlakozója és hardverkulcsa miatt kénytelen vagyok még pár ilyet is tartani.
Tehát én mind a két oldalt ismerem. Most, hogy már olcsóbban lehet ár/teljesítmény arányban macet kapni, mint windowst (mac mini pl.) szerintem nagy hiba kihagyni hogy macet vegyen valaki, főleg mert hogy a windows is tökéletesen fut rajta akár dual bootban, akár ablakban is, és még sokkal gyorsabban is, mint egy hagymányos pc-. plusz nyersz vele egy vasat, ami még 10 év múlva is tökéletesen fog működni.
Szóval ennyit a mac-ről. Ugyanez vonatkozik az iPhone-ra, és az iPadre is.
Az köztudott a macesek körében, hogy az Applenek általában (ha teljesen új termékkel rukkol elő: iPod, iPhone...) a 3. generációra tudják teljesen tökéletesre csiszolni.
Szerintem ez lesz az iPaddel is. Ennek ellenére 120 ezer körüli összegért viccesen megéri már majd ez is, csak hát lehetnek vele apróbb , zavaró gondok, hiányosságok (kamera, multitask, stb.)
Tegnap jelentették be az új iPhone oprendszert, amiben már lesz multitask is meg sok más jó. Bár nekem eddig semmi ilyen nem hiányzott, pedig már az első gen. első napjaitól iphone-t használok.
Nem tudom milyen balsikerekre célzol, nálam ilyesmi nem volt.

Bocs a szóf@sásért.
Macfertőződtem ezek szerint én is az évek alatt :-D
Hát igen, ami jó, az jó....
Legalábbis Walt Mossberg szerint. A Wall Street Journal techguruja teszteli az új operációs rendszert, és állítása szerint tévedés, hogy a Snow Leopardot csak Leopardos gépekre lehet update-elni.Az Apple weboldalán azt állítja, hogy akik a Tigert, vagyis a két generációval korábbi…..
A várva várt operációs rendszer megérkezett. Ide veled copy, paste, Turn-by-Turn navigáció, gyorsabb Messages, MMS (nem, te inkább mégsem), Find My iPhone, tethering (elvileg nem lesz korlátozva), jobb Safari, Bluetooth, Spotlight, Voice Memos. Állítólagos magyar nyelv.  …..
A gépben maradt búzafűre rápréselek:   4 nagy répát megtisztítva 3 narancsot megtisztítva a héjától 1 kisebb céklát héjastól, de alaposan megmosva 1 evőkanálnyi Bragg's amino 1 evőkanálnyi juharszirup   Meg lehet még bolondítani egy kis chilivel, akkor totál Bloody…..