Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anvel

4 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kamat a pénz használatának az ára. A hitelező azért számítja fel, mert a kölcsön ideje alatt nem tudja a kölcsönzött pénzt más célra használni, így hozamtól esik el. Mértéke függ a kockázattól, amit vállal, vagyis hogy időben visszakapja-e a pénzét, illetve, hogy annyit…..
Anvel 2009.04.07 19:03:44
@ergerberger: Köszönöm a javítást!
Van egy általánosan elfogadott vélekedés hazánkban, miszerint az ingatlan stabil, biztos befektetés, melynek ára folyamatosan nő, de ami a legfőbb, csak nyerhetünk vele. A '90-es években ez szinte feltétlenül igaz volt, de mi a helyzet a XXI. században? Az ingatlanbefektetésről már…..
Az utóbbi időben a hitelpiaci válság nyomán felerősödtek a devizahitelek elleni hangok (mind az észérvek, mind az indulatok). Vizsgáljuk meg mik az előnyei és hátrányai a most felvett devizahiteleknek. Fontos megemlíteni, hogy ez az elemzés a frissen felvett hitelekre vonatkozik,…..
Biztosan mindenre felkészültél, ami emberi számítás szerint várható? Végiggondoltál minden lehetőséget és beáraztad a bekövetkeztüket? Esetleg tettél is valamit, hogy ne következzenek be vagy ha mégis, ne érintsenek téged? Ha te nem is, mi megtettük helyetted! Betegség…..
Az adósságrendező hitel lényege, hogy az azt felvevő adós egyetlen hitellé alakítja át minden addigi hitelét: lakáshitel személyi kölcsön gépjármű hitel folyószámla-hitel bevásárlókártya hitel köztartozás (adó, illetés, stb.) munkáltatói…..