Regisztráció Blogot indítok
Adatok
extanár

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ember azt gondolná, hogy milyen jó tanárnak lenni. Egész nyáron pihenés, tőlük függ ki bukik meg (azaz korlátlan hatalom a kis taknyosok felett), és év végén még virággal is megköszönik a munkájukat. Jobb esetben még valami csetresz is jut a polcra azon szülőktől, akik…..
Komolyabb rendbontás nélkül értek véget az idei március 15-i rendezvények. Illetve majdnem véget értek... A Bazilika előtt lezajlott kvázi spontán demonstráció befejeztével Gaudi-Nagy Tamás és Morvai Krisztina sikeresen meggyőzte az ott kb 100 fős tömeget minden irányból…..
extanár 2009.03.17 16:09:07
@csocso12: nem értek veled egyet, de korrektnek tartalak. Amikor az elgondolkodók hatalomra segítik a morvaikat meg vonákat meg hegedűsöket meg wittnereket meg kövéreket, a cigányok és zsidók kiirtása után majd te következel, meglátod.
extanár 2009.03.17 22:15:47
@elgondolkodo: örülök, hogy sikerült gazdagítanod az aktív szókincsedet a patkány, faszfej, hazúg (így, hosszú ú-val) állat kifejezésekkel. Csak így tovább, ne ismételd magad! Arany János semmi hozzád képest!
Te... álhazafi... Lehet, hogy tényleg provokátor vagy, mert ilyet épeszű ember magától nem csinál.
extanár 2009.03.17 22:22:26
@SMollly: Átok az összes rasszistára és antiszemitára, átok minden álnemzeti álkeresztény álmagyarra, átok az összes mocskos hatalomvágyó nácira, és átok a csicskásaikra, ÁTOK, ÁTOK, ÁTOK! Velük történjen mindaz, amit másoknak szánnak!