Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cangacica

23 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sikerekben és Szeretetben Gazdag Újévet minden kedves látogatónak!biztos nektek is sok szempontból elegetek van már a 2009-ből. Hát nekem is! Most, hogy kinézek az ablakon, gyönyörű szép napsütést látok, ez csak a látszat. És tudjátok mit, magammal sem vagyok tök…..
hogy kedvenc helyemen, az instantban, minden csüt-ön fantasztikuuus reggie buli van! :) Ezért fetrengünk itthon másnaposan Ákival, ahelyett, h vmi értelmeset csinálnák:PP..
cangacica cuccai VÉGRE! 2009.10.02 12:13:21
Sziasztok,A CM.hu-n már olvashattátok, milyen hatalmas botrányt kavart a 22.-ei felvonulás. Nos én ott voltam és mindenkit biztosíthatok, nagyon jó hangulatban telt. Még akkor is, ha az autósok és a motorosok(!), kevésbé fogadtak minket szívesen.Sztem érdekes kísérlet volt és…..
cangacica cuccai ilyet nekem! :DDD 2009.07.07 22:12:36
ezt most találtam: http://cyclechic.blog.hu/2009/07/07/uj_brand_hasitja_szet_budapestrol_a_vilagotNyári trendtipp:P..
cangacica 2009.08.20 00:48:02
cangacica cuccai re! 2009.08.20 00:47:02
Sziasztok! Újra itt! Végre összeszedtem magam és Ákim, Sziget utáni kábaságunkból:D Zúg a fülem még mindig és a tömegben szerzett sebeimet ápolgatom, majd teszek fel vidit is. Kamcsimat nem vittem, mert tavaly Ádiéknak kirámolták a sátrát és hát ez sajna még úgy is…..
hétvégén fotóztam...pedig olyan szép volt a kilátás:(itt az ideje, hogy mindenki biciklire váltson!!..
cangacica cuccai blog fejlesztés 2009.06.09 23:41:27
na megint van két új videóm! belejövök:DD ha vki elmondja, h lehet nem linkben, hanem úgy képernyősen beilleszteni ide, akkor fel is teszem majd, addig youtube...most már leállok ezekkel a magáncuccokkal, tom, h nem ezért olvassátok ezt a blogot...különben is rengeteg téma van,…..
cangacica cuccai offf (semmi bicó) 2009.06.06 04:14:31
vége a vizsgáknak!Yess!Már csak egy beadandóm van és csak egy tárgyból buktam. Ma Borcsával és Davival elmentünk K2be, nagyon rég nem voltam. Szuper volt táncolni, elkezdett esni, de naon! Mindenki táncolt a zuhogó esőben...Csak ez a hülye alkoholtilalom...Remélem valaki feltölt…..
Off: megfogadtam, hogy nem mondom, de tényleg jó rég nem írtam, ez annak köszönhető, hogy mostanában sok a vizsga és megfogadtam, hogy tanulok rájuk. A legnehezebbeket hagytam legutóljára, pl. a törit, de a gazdaság már megvolt, 3-as, aminek azért örülök, mert legalább túl…..
Íme az új háttérképem!:) elég pszichedelikus, ahogy borcsa mondaná!          tök jó! ez azt jelenti egyre többen bicózhatnak végre a városban. már csak az utak és a tolerancia hiányzik néhol, de bízzunk benne az is kialakul!:)…..
cangacica cuccai na végre... 2009.05.22 03:33:48
...itt a jóidő. ma megint a gödörnél chilleztünk!:) rájöttem ez olyan, mint a lakótelepen, régen a kispark, ahol összegyűlnek az ismerősök, kutyasétáltatás meg bicózás előtt. tisztára az a hangulat! régi ismerősökkel találkozni meg ilyesmi. múlthéten meg bazsiéknak volt…..
Itt az uj hajas videóm, azért ilyen hosszú, mert meg akartam várni a borcsás telót...mer sztem vicces. az van, hogy van egy új akció a t-mobile-nál, amivel ingyen beszélhetünk egymással (ez nem a reklám helye) csak leírom, hogy értsétek, az a helyzet, hogy most állandóan egymáson…..
cangacica cuccai Amíg... 2009.05.14 03:22:45
Nah, amíg nem linkelem be a legújabb videómat (mert hibásan töltötte fel a rendszer...pfff), kis, rövid helyzetjelentés:A térdemet valszeg meg kell műteni...para. álítólag nem lesz rosszabb utána, viszont nem fognak altatni.(jáááj) csak azt remélem fogok tudni talán bicózni…..
cangacica cuccai nagy tervek.. 2009.05.09 13:27:42
hahó, nézzétek meg az első, nagyon béna videómat!:Dhttp://www.youtube.com/watch?v=FiS0l91AHwEmost már tényleg elkezdem normális, hasznos és olvasható blogként csinálni ezt is. új hajam is van, teljesen új és nagyon fasza! majd meglátjátok. tök jól érzem vele magam, tényleg…..
cangacica cuccai semmi kül. 2009.05.05 17:34:23
Hali!Elég jó kis hétvégénk volt! Mondjuk az elején kicsit morcos voltam, mert Tomi megpróbált lecsábítani mediawavre, ami állítólag jó. én még soha nem voltam és most se jött össze, pedig tényleg tök jó lett volna megnézni. Tudott volna ingyen szállást, meg arról is…..
cangacica cuccai kedvenc képem:) 2009.04.23 23:27:02
cangacica cuccai térd para!:((( 2009.04.23 21:32:09
sziasztok!már reggel akartam írni, csak valamiért nem volt net a könyvtárban... na szóval elmentem tegnap orvoshoz a térdemmel. utálom amúgy az ilyet, de már kurvára fájt, főleg a vasárnapi CM után, amikor sokat lépcsőztünk (biciklizés helyett), na és mindenki mondta, hogy…..
Hát igen, késő van és b*-*ott fáradtan írok. Ma volt meló meg suli. igazából azt se tudom milyen nap van ma. És csak most látom, hogy mit rontottam el az előző posztban. nem szombat!!!! Hiszen már 22.-e van, beezny!A Critical Mass meg - 09. 04. 19. VASÁRNAP volt. Ugye...Ma meg már,…..
Ajjaj! Érdekesen alakult a szombatunk:) Úgy keltem fel, hogy akkor most, végre eljött a nagy nap. mennyi tervezés meg minden, aztán a NAGYBETŰS élet, mint mindig, most is átírta a számításokat. Alapból tök sokáig készülődtünk. Ákival nem túl könnyű az elindulás, meg én is…..
Kötöttségek nélkül Mozgás! 2009.04.16 12:33:00
A most következő vasárnapot nagyon fogják utálni azok, akik autóval szeretnének a belvárosban közlekedni, ugyanis az gyakorlatilag egész nap le lesz zárva két rendezvény miatt. Viszont ez a két rendezvény fontos hagyományok továbbvivője, szóval mindenki jobban jár, ha aznap…..
cangacica 2009.04.20 23:39:25
@Pepe83: ne haragudj, mekkora hülyeség már ez? biciklisport? városon kívül? mi van???

először is a bicikli nem sport és nem is hobbi, ahogy azt ti autóban zúzó, dugóban ücsörgő, korlátolt autósok elképzelitek, hanem egyeseknek (akik nem akarnak autót vezetni, mert nem éri meg nekik/ rühellik/ szeretnek mozogni) egy KÖZLEKEDÉSI ESZKÖZ, aminek ugyanúgy érvényes terepet kell biztosítani, ahogy az autóknak.

mielőtt félreértenéd te vagy bárki nem azt modnom, hogy az autósok kevesebb jogot kéne hogy élvezzenek, csak azt, hogy ne kérdőjelezd már meg a biciklizés létjogosultságát budapest határain belül, csak azért, mert neked miondjuk valamiért baszottul kényelmes a dugóban ücsörögni, telenyomni szmoggal a várost és sláger rádiót hallgatni a klimatizált hitelből vásárolt tragacsodban.

az meg tényleg no kommnet, hogy egy napot és pár órás útlezárást, több tízezer ember örömét ílyen hozzáállással fogadod.
hahó Mindenki!láttátok az erzsébet térnél azt a kis modern művészeti alkotásként is értelmezhető sárga bicót? csoda, hogy ma még a helyén volt, holnap le is fotózom. sztem nagyon jó kis reklám a vasárnapi kritikus megmozsulásra. jöttök, ugye?nanááá!helyzetjelentés: ma…..
cangacica cuccai újra itt!! 2009.04.01 20:13:00
sziasztok kedves errelátogatók!bocs a kimaradásért! tudom most arra gondoltok, ha így kezdődik, milyen lesz később ez az egész blog...az az igazság, hogy egyelőre még nem vetettem bele magam teljes gőzzel a dologba, mert flyingspeader-rel kicsit kifestettük a kecót (a bicikli után,…..