Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bionoe

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Az elején leszögezem, hogy ez a verseny igencsak hű volt e nevéhez.Reggel arra ébredtem, hogy világos van, és szinte süt a nap. A készülődésem közben folyamatosan figyeltem az időképet, hogy változik-e valami. Mivel csak borongós időt jelzett, így elindultam Esztergomba a…..
Tepó IronMan blogja HUHHHH 2011.04.15 14:43:35
 Az elmúlt kicsi több, mint 1 hét alatt nem sikerült edzenem. Utoljára IG-vel futottunk a duna parton. Igaz, hogy hétvégén bicóval mentem a vivicittára nézőnek, és tekertem végig Vili mellett a 21 km-t, de edzésértéke nem volt. Ellenben elkészült a szakdolgozatom, ami…..
 Apukám szorgalmasan filmezett az egész verseny alatt, így sikerült egy kis anyagot összevágni. Sajnos a HD minőséget nem tudtam megtartani, mert akkor nem tudtam volna sehova feltölteni.A harmadik napot még szerkesztgetem...Már mindegyik nap fent van!!Balaton Szupermaraton 1. nap…..
bionoe 2011.04.01 18:38:15
@Tepó:
A versenyből többet láttunk, mint a futók, és a remek hangulatot is élveztük.
Az olykor viharos szél próbára tette a kamerás embert is, de a sportolók teljesítménye lenyűgöző volt.
Gratulálok nektek, és jövőre, remélem újra indultok.
Tepó Apu
 Dáviddal megbeszéltük, hogy vasárnap felfutunk a Pap-rétre. Reggel, mikor kocsikáztam Szentendre felé, elgondolkoztam párszor, hogy ebben a hülye időjárásban minek kínzom magam. Ugyanis, a tegnapi kellemes havazás után, ma már eső esett. Teszem hozzá, hogy csak városi…..
Mintha pontosan az történne, mint a Miért éppen Alaszka? című, számomra rendkívül kedves tévésorozatban. Várjuk, hogy megrepedjen a jég végre. Az emberek kezdenek kissé skizofrénné válni. Ha két percre kisüt a nap, mindenkinek zavarodott vigyor ül ki az arcára, mintha nem…..
Garancsvidék Nézz és láss! 2009.03.20 20:15:00
...amikor mosod a salátaleveleket, találkozhatsz kis lakókkal is. Aztán megsajnálod, kimented a vízből, és ráteszed a tulipánra, hogy élete kezdetén mindjárt valami szépet lásson. Neked is jó, mert olyat látsz, amit azelőtt sosem vettél volna észre, neki is jó, mert megmentetted…..
Garancsvidék Vegyük már észre! 2009.03.15 11:54:00
Nálunk itt Garancsligeten mindig szépen tarolnak az autósok, legalábbis ami a békákat illeti. Az út alján ugyan kint van a 30-as tábla (mondjuk nyilván nem a brekik miatt), de ezen szépen átsiklik az egosofőr szeme. Hiába, sokat veszítene azzal a két perccel, amivel tovább tartana…..