Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EB

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Tisztelt Szcientológia Egyház! 2007.03.21 11:00:00
Levelüket, amelyben az előző, szörnyegyházukkal foglalkozó írás eltávolítását követelik, megkaptam. Annak ellenére, hogy nem nekem címezték, hanem a blogszolgáltatónak, mert hát felmegyek a párttitkár elvtárshoz, és ott mószerolok – a spicli már csak ilyen típus. És…..
EB 2007.04.01 21:26:23
Akkor most elmondom hogy én mit tapasztaltam eddig a szcientológiából. Bocsássatok meg de nem leszek elfogulatlan. Úgy gondolom hogy nem is nagyon lehet, ha erről a témáról van szó. Az első benyomás 13 éves koromban ért még, amikor a Veér András könyv kapcsán ment a vita. Már akkor teljesen világos volt előttem, hogy ez mekkora egy kuruzsló bagázs. Az én anyám pszichológus, mindig is csak legyintett rájuk. Gondolom azon túl, hogy valóban a lelkibetegek piacát akarják lenyúlni tőlük, ebben benne lehet egy agressziv primitiv attitüd is, ami szimplán a meg nem értésből ill. tudatlanságból ered vagy ahogy már volt szó róla, félrekezelések eredménye. Szegényeknek talán el kéne magyarázni mi az a pszichológia, és akkor igénybevennék e helyett a Science - fiction történet helyett. Én inkább ajánlanám megfilmesitésre. Utánanéztem egy rakás információnak azóta, és megmondom őszintén, hogy szabályosan feldühit az, ahogy Minority Report, a bárgyú jókedélyű "én nem tudok semmi rosszról" semleges de inkább védelmező szerepében tetszeleg. Túl egzaktnak és megtervezettnek tűnik ez a pozició. Operation Snow White, Operation freakout, kezdjük itt. Mind a kettő nagyon súlyos magánszemély - ill. államellenes bűnözés volt Angliában és az USA - ban. Lopás, betörés, adatszerzés. De csak utána kell nézni, google, és a fent emlitett nevek. A Wikipedia ha jól tudom nem sokszor téved. A személyes találkozásom velük akkor volt, amikor felállitottak egy sátrat a Nyugatinál. Megjegyzem, eszméletlen idegesitő hogy nem tudsz elhaladni a Nyugati Órája alatt úgy, hogy ne szólitana meg egymás után három alak, hogy most aztán kövesd őket a sátorba. Elég agresszivak voltak, de ahogy bent voltam, hármat sem pisloghattam, és már a kezemben is tartottam az egyik könyvet, valószinűleg a "Dianetika"-t. Persze rögtön vissza is adtam nekik és kigyalogoltam a sátorból. Amit észleltem az az volt, hogy bizonyos pultokon keresztül nagyon gyorsan vezettek keresztül, és már adták is a könyvet hogy vegyem meg. Gondolom annyit kölcsönöztek csak a pszichológiából, amennyi a befolyásoláshoz kell. Jehovák, mormonok nem voltak ilyen agresszivek még velem, pedig ők is akartak már tériteni. Az Erzsébet körúton is többször ajánlottak szórólapos figurák "ingyenes személyiségteszt" - et, persze akkor még egy szóval sem mondva ki hogy miről van szó. Azóta amiről hallottam, az csak negativ információ volt, vagy cégek tönkretétele, vagy magánszemélyek üldöztetése, családjukkal való szembeállitása. Horrorisztikus történetek. Kérdem én, vajon véletlenül miért pont róluk jelenik meg ennyi kritika? Vajon miért ennyiféle forrásból? Hihetetlen számomra, hogy a jogrend ebben az országban annyira gyenge, hogy nem lehet 1OO% - os protekciót szerezni ezek ellen a köztörvényes bűnözők ellen és igen is lehetséges, hogy 2OO7 - ben egyeseknek van mitől félniük ilyen téren. Nem tudtam a összes hozzászólást elolvasni, kiváncsi vagyok Baráth Árpád történetére, megtenné hogy elküldi nekem? Köszönöm és hajrá Tóta W.!
EB 2007.04.02 03:17:35
Érdekes dolgot találtam:

www.szabadzona.hu/index.php?doc=technology/articles/reformnow

Úgy látszik belülről is megakarták reformálni. Talán nem mindenkii volt degenerált. Mindenesetre ahogy elnézem, ez a lépés elég jelentős kudarcot vallott (AJÁNLOM MINDENKI FIGYELMÉBE A KÜLÖNBÖZŐ PONTOKAT)