Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Welcome 2 the UK

6 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Welcome to the UK Kis segítség 2009.04.17 10:29:00
 http://www.angliaimunka.comze.com/Ha valakit érdekel olvasson bele ebbe az oldalba. Sok jó információt lehet kapni róla, egy csomó dolog van leírva, amit én még csak később terveztem itt bemutatni...
Igazi posztszocialista, azaz Magyarországon megszakítás nélkül divatban lévő hiánypótló terméket fedezett fel eszgabor. Az egydekás üvegpoharas kiszerelés utcaiharcokban is praktikussá teheti, ha nem találnák az egyetértést az ország hogyantovábbjáról az elvtársak: A…..
Most, hogy a Maszop és a Szabad Gerinctelenek Pártja végre megállapodott, bekövetkezett, amit én már múlt szombaton megjósoltam: a kormányfő-casting befutója Bajnai Gordon. Mivel Ruszkibaka barátommal ráadásul őt tartjuk a legvonzóbb magyar politikusnak (ő az angol…..
Welcome 2 the UK 2009.04.02 12:21:14
Welcome to the UK Mit vigyek? 2009.04.02 11:55:00
 Pénzt. Jó sokat.A legtöbb ember aki úgy dönt, kivándorol Angliába, úgy gondolja, csak egy kis aprópénzre van szüksége. Nos, ez nem igaz. Anglia nagyon drága, kelet-európai szemmel nézve.A kiköltözéshez tényleg nem kell sok pénz, mert már a fapados jegyek igen olcsóak, de…..
És ha nem London akkor hova? Nagyon sokan mennek vidéki városokba, mondván London már alapból túlzsúfolt, és nem akarnak beállni a hosszú sorokba, akik munkára várnak. Valahol persze jó az elgondolás, de emellett mégsem olyan ötletes. Mivel kisebb városokban munka sincs…..
Hív a haver: „Figyi, mi van, ha nem fizetem vissza a lakáshitelt? Kiszámoltam. 1 éve vettem 20 millárért egy új lakást, vettem fel rá 18 milliónyi CHF hitelt. Most úgy 24 millióval lógok a banknak, miközben a lakást 18 milliónál drágábban egyszerűen lehetetlen eladni (a…..
Vic torio szerint lehúzza. Olvasónkat az háborította fel, hogy ha egy Ferihegyre érkező külföldi nem vált pénzt a reptéren, és euróban akar fizetni, a 4400 forintos negyedik zóna 20 euróba kerül neki. Vic torio elámult, hogy a Zóna 220 forintos árfolyamon számolta az eurót a…..
Nem könnyű elkezdeni. Ha a döntés megszületett, és mindenképpen ki akarunk költözni, akkor tanácsos leülni és tervezni. Sokat. Segítségre van az internet, de lehet keresni fórumokat is, és hát ez a blog is ezt a célt szolgálja.Az emberben egy ilyen döntés rögtön százezer…..
Barcafan bár fizet a Sport 1-ért, nézni nem tudja, mert azt a Fibernet már nem sugározza. Az ügyfélszolgálat szerint nem tudtak megegyezni a csatornával, ezért kikerült a csomagból, amit ezen felül még jól át is rendeztek. Lehetséges, hogy ügyfeleket nem értesítették a…..
Welcome 2 the UK 2009.03.18 11:15:43
 Két hétre előre minden nap betelt a naptárában. Sziasztok ! Megosztom veletek az én kis történetemet: Kb másfél éve költöztem Pestre más országból. Első albérletbe lakótársam volt, de mivel nemsokkal azelött szakítottam az exxel ( akivel mellesleg együtt éltem 3,5…..
Welcome to the UK Hova? Londonba? 2009.03.17 16:55:00
Egy másik fontos kérdés, mielőtt bármi nagyobb döntést meghoznánk. Hova is menjünk?Hisz az Egyesült Királyság hatalmas (magyar szemmel nézve). A lehetőségek mindenütt ott vannak, de mégis választani kellene egy várost magunknak.Sokan Londonba mennek azonnal, és ott próbálnak…..
Welcome to the UK Kezdetek 2009.03.16 21:31:00
Első bejegyzésem hogyan is indulhatna, mintsem egy jótanáccsal."Soha ne fizess információért!" Amikor a blog megírására szántam magam, akkor már túl voltam százezer baráti "szívesség" megtételén, sok segítségkérő email, iwiw fórumüzenet…..