Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ejam

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Radics Péter, az ország legüldözöttebb melege, tegnap sajnos megint szót kapott. Nyilván nem ő az egyetlen elmebeteg a tévében, de ő az egyik legsúlyosabb.Egy kis emlékeztető:Radics valaha a Magyar Televízió kiküldött tudósítója volt. Nyakkendős senki mikrofonnal.Aztán 32…..
ejam 2009.03.16 21:07:44
Ha nem lettek volna kellemetlen emlékeim a múltban "Radics úrral", most én is azt mondanám, persze, már megint azért bántanak valakit mert meleg. Pedig a blogírónak teljesen igaza van, ez az ember egy elmebeteg...a rosszindulatú fajtából.
Régen dolgoztam egy taxiscégnél, állandó utasuk volt a Radics. Egy rémálom volt minden ott dolgozónak. Taxisnak, központosnak egyaránt. Mindenbe és mindenkibe belékötött, olyan szinten, hogy sokszor 10 perc után sem derült ki éppen akkor miért reklamál, mert ha éppen magyarul volt hajlandó beszélni, akkor sem volt semmi értelme a mondandójának. Egyetlen dolog volt tiszta, hogy neki most meg kell aláznia valakit. Kedvenc módszere az volt, hogy csak angolul volt hajlandó beszélni. Ami - legalábbis szerintem, és most szó nincs magyarkodásról - csak arra szolgált, hogy a másik felet kellemetlen helyzetbe hozza, éreztesse "felsőbbrendűségét". Egy idő után én pl vele már nem voltam hajlandó angolul beszélni (amit persze egy külföldivel megtettem volna), így ő angolul én meg magyarul válaszolgattam neki...amíg kedvem volt ahhoz, hogy egy őrült ember rabolja az időmet és rongálja az idegeimet.
Csak egy sztori a sok közül: egyszer azért telefonált, hogy a taxis elrabolta a mekis hamburgerét. Aztán kiderült, hogy egyszerűen csak annyi történt, hogy megrendelte a kaja házhozszállítását, csak éppen pénze nem volt a taxis kifizetésére. És persze nagyon felháborodott, amiért a taxis ezek után nem hagyta ott neki az ingyen kaját...