Regisztráció Blogot indítok
Adatok
duplaV

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben készült, azon gondolkodtam, miért nem volt jó nekem egy közönséges japán robogó. Miért akartam mindenképpen Vespát? Persze aki Csikós mellett ül, előbb-utóbb irtózni fog az egyszerű és logikus megoldásoktól. Az is biztos, hogy ha csak a retró forma vonzott volna, a…..
Megjelent itt két chart, ami állítólag a két termék halálát bizonyítja, vagy legalábbis vetíti elő:Mivel ugye az tisztán látszik, hogy az iPodok forgalmának túlnyomó többsége a karácsonyi szezonban jön össze (első grafikon), szerintem semmilyen következtetést nem érdemes…..
duplaV 2011.09.28 17:44:47
@hammer time: meggyőztél 160GB-os tároló megér 239€-t! rohanok is venni egyet, mert jövőhéttől már csak történelem lesz, és villoghatok vele! Köszi
duplaV 2011.09.28 18:24:37
@hadrikluca006: Akkor nem Neked találták ki az iMac-et, az icloud-ot, meg a sportolást! De amúgy elfogadom az érveidet, és hogy fontos a metrón ülve a kedvenc 100 albumodról válogatni a zenéket, tömörítetlenül...
duplaV 2011.09.29 15:21:03
@Uncle_Jay: az igényed jogos, ám százalékban sem biztos, hogy mérhető az ilyen felhasználó! Réteg modell, és bár a szifont is max 5% használja ki, akkor is abból többet lehet eladni! és az alma sosem volt szó bajos kinyirni dolgokat, lásd macbook!(a szifon helyesírás ja írója már nem is ismeri a macbook szót, javitani akarja foyton air-re/pro-ra;(
Ugye ha Szájer József blogja kommentelhető lenne, már legalább ezer olyan hozzászólást kapott volna, hogy "az Apple zsebében ücsörög", de ő bölcs módon nem élt ezzel a lehetőséggel, így a posztra tudunk koncentrálni: a fideszes politikus maga számolt be arról, hogy az…..
duplaV 2011.03.04 16:50:58
@Spanish VVax: Jobs liberális? Ezt meg honnan szülted? Legliberálisabb kütyü? iMac,iPod,iPhone tulaj vagyok, így tudom, hogy csak azt csinálhatom amit enged... Ez inkább a diktátorok tulajdonsága...
Nagyon messze még a karácsony, mire elméletileg nekem is lesz váras legóm. A mai napot két, bolti forgalomban már nem kapható készletnek szenteljük. Az egyik egészen, a másik kicsit sem régi darab.Anak kezd, 1990-ből.PrológusA LEGO cég 2010-re úgy döntött, hogy parkolópályára…..
duplaV 2010.11.09 09:02:51
Azt hittük, ugyanaz a két hardver, de a Daring Fireball posztjából kiderül, hogy ez egyáltalán NOT. Bár a lejátszóban és a mobilban is az Apple A4-es csipje dolgozik, az iPodba például már csak 256 megabájt memória került az 512 megabájttal szemben. Ugyanannyi tehát, mint…..
Nem más, mint Kevin Rose, a Digg alapítója hintette el az új pletykát. Ő úgy hallotta, hogy már szeptemberben bemutatják az új kütyüt. Egyúttal azt is megemlítette, hogy a Google is az Apple után tart, a GoogleTV 2011-re készül el.Az állítólag merevlemez nélküli, Apple A4…..
Valamilyen érthetetlen okból úgy döntött néhány kísérletezőkedvű figura, hogy áttölti a MacBook Air tartalmát egy billentyűzetbe, ahogy a véres rizst szokták disznóbélbe. Pontosabban fogtak egy átlátszó műanyag házat, akkorát, amit pont el tud fedni az Apple wireless…..
duplaV 2010.08.17 21:01:26
@ampelmann: az alsó áttetsző műanyagról beszéltem, az meg 2001-2004 között bolt a hivatalos keyboard, a teteje a semmit nem bíró új vacak, amit egy pár csepp narancslével vágott tönkre a kétéves fiam

a lényeg, hogy retro a dolog nagyon, de nem tudom hol lehetne létjogosultsága egy ilyen dolognak, amikor a 2010-re az apple-nek sikerült elérnie, hogy a vásárlók azért elégedettek a termékkel, mert azt az apple csinálta, és nem azért mert jó
Egyik olvasónk hívott azzal a hírrel, hogy a hazai szolgáltatónál kezdenek kifogyni az iPhone-készletekből. Eredetileg egy 3GS modell vásárlásán gondolkozott, a T-Mobile ügyfélszolgálatosa azonban kénytelen volt elkeseríteni őt: állítólag a készülékből egyáltalán nincs…..
Steve Jobs ugye bejelentette, hogy eddig hárommillió iPhone 4 fogyott, ami 22 nap alatt elég szép eredmény. Ha viszont figyelembe vesszük azt is, hogy az első három napban 1,7 millió készüléket vettek, kiderül, hogy a maradék 19 napra már csak 1,3 millió iPhone jut. Ez már csak…..