Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sgabo

9 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Dynamo Budapestre jön 2014.09.23 12:00:00
Jó hírünk van az utcai bűvészek rajongóinak, Dynamo ugyanis október 8-án, a Discovery Channel meghívására Budapestre látogat, hogy promótálja egy kicsit a  nálunk október 16-tól látható, Dynamo – varázslat a világ körül című sorozat második évadát, ÉS hogy pár…..
Ha ön azok közé tartozik, akik nem értik a prémium-márkákat és nem hisz a minőségi, drága dolgok tartósságában, akkor ezen tesztünk önnek készült. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
sgabo 2012.07.17 16:37:23
7 éve van egy ilyen V70-esem és teljesen meg vagyok vele elégedve. Nem kevés kilométert tettem bele és eddig a saját hülyeségemen kívül sosem hagyott cserben. A bal első ülése a cikkben említett "kiült" kategória, de még most is százszor kényelmesebb, mint az ismerőseim A6-osai. A jobb első ülés alig használtnak tekinthető, az egy álom bármelyik német autóhoz képest. A két ülés és az egész beltér minősége még csak össze sem hasonlítható szerintem. Persze az új A6 már megint más... A D5-ös motor, a legelső szériából való, a 163 LE valóban kicsit lomhán mozgatja az üresen is 1,9 tonnás dobozt, viszont ha az ember nem versenyezni használja, akkor szerintem tökéletes. Ráadásul jól túl is van méretezve és a mostani D5-ökhöz képest sokkal megbízhatóbb. 5-6 literrel beéri és még csak füstölni se füstöl jobban, mint egy bármilyen ennyit futott autó. Igaz én már egyszer cseréltem rajta injektorokat, de azt hiszem 400e körül ez már nem olyan nagy csoda.
Sajnos a futóműve valóban érzékenyebb a magyar makadámutakra, és erre kell a legtöbbet költeni...
Az Audik is nagyon tetszenek, de egy ilyen A6-ra még csak véletlenül se cserélném el a kis jószágot. Az újabbakon talán elgondolkodnék, de ezen biztos nem. Ismerősömnél még egy hibamentes hónapja nem volt a 2002-es A6-osnak pedig ő aztán igazi gondos gazda... De ennek sincs se füle se farka, mert az én autóm teljes előélete ismert és tudom, hogy mit csináltam vele, míg az övé x alkalommal volt törve és ezután került hozzá.

Aztán ott van mindenkinek a meggyőződése, nyilván ha kellemes tapasztalatok voltak valamivel, akkor attól az ember nehezen válik meg.
Igazából nem tudom melyik étterem és azt hiszem nem is érdekes, viszont az élmény annál inkább sokkoló volt: töltött csirkemell.Önmagában gusztusosan hangzik és vagy ezerféle tölteléket el tudok képzelni, de mikor tegnap kettévágtam a kirántott gombócot, a lélegzetem elállt.…..
A kisebb éttermek, menüzők és egyéb vendéglátóipari egységek általában egy kaptafára működnek. Finom étel, egyszerű tálalás és minél több visszatérő vendég. Vannak köztük átlagosak, átlag alattiak és az ember időnként meglepődik, amikor beesik egy átlag…..
Wow! Egy éve nem írtam semmit. Talán azért, hogy érlelődjön bennem valami. Volt is minek, úgyhogy íme az augusztus 20-i élmény: Pécs, Király utcza, Korhely Pub and Restaurant.Orbitális étlap! Hibátlan és nagyon jópofa. Olyannyira jó olvasmány, hogy mire végére érsz,…..
Tavaly voltam Csikósékkal először Ornbauban, a német Fecskebarátok Egyesületének (VDH, Verein der Heckflossenfreunde) éves gigatalálkozóján. Nagy klub, sok taggal, tehát a találkozó is nagy. Van itt minden, ami csak egy találkozón lehet, nyitva áll a klub összes helyisége a…..
Kicsivel több mint egy éve beleállt a görcs a homloklebenyembe: kell egy W126. Nem akármilyen, szigorúan V8-as. Hisz' a napi hatkilométeres városi ingázásra nincs jobb egy (velem együtt) kéttonnás 500-asnál. Állítólag az ADAC is ezt hozta ki egyszer győztesnek a városi tesztjén.…..
Az idei, hetedik találkozónk (megy az idő rendesen), több szempontból is vízválasztó volt. Az összegzést a poszt végére megpróbálom megfogalmazni, ám előtte igyekszem időrendi sorrendbe rakni az eseményeket. Ez soha nem könnyű, hiszen a cselekmény mindig több szálon futott,…..
Bár közel sem az ételek azok, amik az embert Badacsonyba vonzzák, azért lehet finomat találni. Tegnap felsétáltunk a Kisfaludy házhoz, majd onnét egészen a kilátóig. Sajnos az elmúlt 15 évben a kilátót úgy körbenőtték a fák, hogy egy pici sávban lehet kilátni a Balatonra, de…..
A Balaton... Itt születtem, itt nőttem fel, mégis minden év hoz valami újdonságot. Bár az a név, hogy pizzéria egy picit már elcsépelt és kis falusi exkocsmák (ahol csak a doktorötkerpizzákat mikrózzák meg) sokasága nevezte el magát így, mégis akadnak olyan helyek, ahol a…..
Feleségemnek ezerkettőszázszor megígértem, hogy elviszem egyszer. Ezeregyszázkilencvenkilencszer sikerült is indokot találnom, miért nem alkalmas éppen az időpont, de most beütött a krach. Éhes is voltam, kifogásokat is nehezen találtam volna és éppen Budapest felé állt az autó…..
Már megint egy sütöde... De ha egyszer ezek a legfinomabbak számomra, akkor mit csináljak?Tegnap a hazai pályán mozogtam estefelé, hogy a szokásos helyemen egy finomat egyek... Gyöngyi barátnőm közölte: jól töltődjek fel most belőle, mert egy ideig semmi... Ma bezár. Sajnos nehéz…..
Előre a város, utána a kulináris élmény. Így hátha minden egyértelmű...Természetesen törzshelyről lesz szó és azért esett a választásom erre a helyre, mert tegnap is itt sikerült egy jó nagy, faszénen sült tarját bekebeleznem. A lacipecsenyések mindenhol megélnek, persze ha…..
Hát ez igazán finom. Bár ez sokkal finomabb volt itt meg itt és emlékszel ott milyen jót ettünk...Hugom közbeszólt: miért nem csinálsz egy blogot, ha már végigzabáltad Európát?Íme az eredmény. MEgpróbálok kedvet csinálni és ha esetleg valakinek valamelyik hely útbaesik,…..
  Április köztudottan a bolondok hónapja, így hát nem csoda, hogy pár – autóbuzériával kellően megfertőzött – ember úgy döntött, éjjeli átlagtartó versenyt szervez április 30. és május 1. között. Vélemények az azonos című írásunkról...
Jóhogy nem lesz Bangó Margit, meg Fásy Ádám meg a thökömtuggya kicsoda! Április elseje van! És ezen alkalomból fogadjátok Dottore vicces munkáját egy kis Casinos átirattal.   Aki nem látta a filmet az most azonnal pótolja, ugyanis ezirányú alapműveltségre szükség…..
by Sgabó Sokszor mondták, hogy ha elmentek nálam otthonról, akkor üljek le egy picit, gondolkodjak, aztán később térjek vissza a dologra, hátha addig körvonalazódik valami ésszerűbb megoldás. Szóval a mamához betörő és pénzt elvivő emberkéhez most nem kell 20 emberrel…..
Belsőség Csillaghullás 2010.01.22 12:59:00
Csikóst házi őrizetre ítélte az orvosa, mivel párt hete mellészegődött egy kétoldali Tüdő Gyula, így most otthonról dolgozik, ki sem dughatja az orrát. Ez persze nem akadályozta meg abban, hogy egy tényleg felkavaró videót dobjon a postaládámba tegnap este negyed hétkor. Bár…..
Emlékeznek még tán, nem is olyan régen csámcsoghattunk már a Paul Bracq nevével fémjelzett El Benzo-n. Nem volt teljesen véletlen, hogy említésre került, hiszen akkor már Csikós jóvoltából (aki egyszer elvitt magával a legendás és misztikus Klub-ba) tudtam, hogy itthon is…..