Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A Sün

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ami az Indexen a figyelemfelkeltő cím, és a mindent tisztázó líd a kattintás után, na pont ugyanez a Blikknél a címlap felső fele, és az alsó, amit csak akkor látunk, amikor már megvettük az újságot, és kényelmesen kihajtogattuk. A Blikk eddig is tartogatott meglepetéseket, de a…..
Horváth Csaba szombaton előállt az ő jó hírével: az MSZP 2013-ig bevezetné a díjmentes közösségi közlekedést a minimum 4 éve budapestiek és az ott tanuló diákok számára. A teljességgel irreálisnak mondható kampányfogásról még Demszky is elítélően nyilatkozott:…..
A Sün 2010.05.03 16:42:37
@zero: nagyon helyes az észrevétel. Amúgy még egy nagy hazugság: a Ma Reggel-ben 4:55-nél azt említi Horváth, hogy 1,5 milliárd font a bevétele Londonnak. Ezzel szemben a te általad linkelt oldal eredeti változatán ez áll:

"TfL's annual report for 2006–7 shows that revenues from the congestion charge were £252.4m over the financial year" (en.wikipedia.org/wiki/London_congestion_charge)

Azt nem értem, miért nem lehet felkészülni a Bethlennek és azonnal a Horváth képébe tolni, hogy H.A.Z.U.D.S.Z!!!!
Update: Táráráááám! A szerencsés nyertes a Glenfiddich játékán ezen a héten davez lett, aki bőségesen termelte a kommentekben a fősorjavaslatokat. Ezúton ürítem poharam az egészségére, egyúttal megkérem, hogy küldje el nekem holnap az adatait, hogy továbbíthassam azokat a…..
Nagy figyelmet kapott március elején az éppen nőnapon megnyitott, a női innovációkat bemutató köztéri kiállítás, amely az Ariel Liquitabs támogatásával, annak bevezető kampányához kapcsolódva jött létre. Kilenc hatalmas köztéri szobor került a Gödör mellé, ahol egy…..
Fél szemetek mindig az addicton legyen, hogy ha valami szemrevaló reklámfeladvány szemet szúrna nektek, akkor egy szempillantás alatt lecsaphassatok rá. Szokásainkhoz híven, most is szemrebbenés nélkül beírhatjátok a legszemtelenebb fősorokat is, aztán meg szemezgethettek a többi…..
A Sün 2009.12.03 15:35:36
Igazán szép jelenettel folytatódott ma Medveczky Balázs, a köztévé ügyvezetőjének lassacskán operettbe illő története. Miután pénteken feltételesen lemondott pozíciójáról, (de a kuratórium így sem ment bele az MTV 2,5 milliárdos hitelfelvételbe), tegnap pedig a kuratórium…..
A Sün 2009.11.18 15:55:38
A Sün 2009.11.18 17:59:18
@NEmáááá: lassan már 3/10-ednél tartunk :)
Tudom, hogy a blogot olyan emberek látogatják, akiknek kreativitása túl nagy ahhoz, hogy azt a munkájuk során teljes mértékben kiélhessék, ezért nem késlekedek tovább, és elindítom az újabb kör reklámrejtvényt, hogy a felgyülemlett felesleges kreativitás okozta szorító…..
A Sün 2009.11.16 15:03:11
Elcsépelt közhely, hogy a mai világban elengedhetetlen a legalább középszintű angoltudás, azonban sokan nem szívesen szólalnak meg ezen a nyelven, mivel félnek, hogy rossz kiejtésük miatt nevetség tárgyává válnak embertársaik körében. Ez az aggodalom bizony egyáltalán nem…..
A Sün 2009.11.06 15:39:54
@Minden Nick Foglalt Már Talán Ez Nem:

ja, de az hogy az angolnak megannyi dialektusa és anyanyelvi akcentus-változata van, nem menti fel a magyar nyelvtanulót az alól, hogy megtanulja kiejteni úgy a szavakat, ahogy azt a nyelvkönyvek előírják.
káros az a hozzáállás, hogy "jó lesz az 'téböl'-nek {table}is".
A Sün 2009.11.06 15:52:44
@Minden Nick Foglalt Már Talán Ez Nem:
hát, tényleg égőbb ha valaki nyelvtanilag is nulla, mintha csak rosszul ejti ki a szavakat. de azt, hogy le se szarják az ember kiejtését... legfeljebb nem nyilvánítják ki a véleményüket. Az angolok akcentus alapján egymást is az első másodpercben már beskatulyázzák.
Update: Na kérem! Ezennel kihirdetem az újabb kör nyertesét, aki nem más, mint Chalabre, aki már annyi poént szórt be a kommentkbe a rovat indulás óta, hogy már rég kijárt volna neki egy nyeremény. Örülök, hogy hozzá kerülnek a Hell ajándékok, már amennyiben elküldi nekem az…..
Update: Akkor jöjjön az igazság pillanata! A nyertesünk (továábra is a random.org-nak köszönje) a nem mindennapi nevű fattyúhióka nickű olvasónk, aki mostantól egy virtuális Hell-csomag (egy tálca Hell és egy Forma1-es kulacs) boldog tulajdonosa. Kérem, küldje el az…..
Update: Nagy örömömre szolgál bejelenteni, hogy ezúttal takibácsi nyerte a HELL ajándékokat. Azt tudom, hogy Gazdagréten lakik, de kérem, hogy a pontos címét küldje el nekem. A tálca Hell jól fog jönni az éjszakai taxizásoknál. A megfejtésért kattintsatok a képre.A múlt heti…..
A Sün 2009.07.23 01:18:14
w Távozz, Szentlélek 2009.06.01 06:45:00
Magyarország nem keresztény ország, de a rendszerváltás óta – a két forradalmi ünnepet és a tűzijátékosat kivéve – a pirosbetűsök az egyházi hagyomány szerint alakulnak: karácsony, húsvét, pünkösd. Az első kettő nem okoz zavart, a keresztények megülik a maguk…..
Az AXN hamarosan bemutatja a So You Think You Can Dance című amerikai táncos-reality-t, azt, aminek egy vadhajtása már nálunk is ment Megatánc címmel a TV2 jóvoltából. A műsort az American Idolt (is) jegyző Simon Fuller készíti, és célja, hogy felfedezzenek olyan táncos…..
A Sün 2009.05.04 17:35:15