Regisztráció Blogot indítok
Adatok
orosz medve náci olló

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csenyéte (Google Street View) Szakad a szívetek. Szakad a szívünk. Szakad mindenki szíve és remegnek a megfáradt lelkek, mert minden, ami Aleppóban történik, az jó ok arra, hogy felébresszük magunkban az embert. Sőt, hogy meglássuk az embert; csendben, saját magányunkban, vagy éppen kamerák előtt…..
orosz medve náci olló 2016.10.01 18:09:35
@jose maria padilla: Ezen felröhögtem.
WC-t mindenkinek magának kell vinnie, az indexeseket még a megyébe sem engedik be, Heller Ágnes Brazzers casting videózása pedig nyilvános lesz. A nagy sikerrre való tekintettel liberál-baloldali viasz bábuk, muppet-figurák és kitömött ex-miniszterelnökök helyett élő…..
orosz medve náci olló 2013.06.26 14:29:46
Ezek után, ha valaki felteszi a kérdést, miként vezethet három év kormányzás után is ennyivel a Fidesz, illetve miért van nagy esélye vinni a 2014-es választásokat is, elég lesz rá annyit mondani: Szárszó miatt. Pontosabban: mindazon jelenségek miatt, amik a maguk pompájában…..
orosz medve náci olló 2013.06.25 13:22:33
@sanity: Pontosan emiatt gondolom én is így. És éppen ezért, ezen a szárszói találkozón, nem Bajnai meg Mesterházy ugarának a megművelésével kellett volna foglalkozni, hanem ki kellett volna jelenteni, a jelen lévő meghívott újságírók részére, hogy fejezzék be egyszer és mindenkorra ezt a szánalmas, homokba dugom a fejemet taktikát, és ne húzzák elő többé a náci, antiszemita kártyát, amikor olyan kérdésekről van szó, amikről ők nem szívesen beszélnek. Ez nem újságírás, de még vélemény nyilvánítás sem. Ha valami kínos kérdés szóba kerül, egyből kárognak mint a vadlibák és kongatják a vészharangokat, hogy Magyarországon antiszemitizmus, meg nácizmus van. Ez az inkább botrányos, mint a trafikok, etc. Ezzel csak gerjesztik a szélsőjobbot, amitől annyira rettegnek. Ultima ratio: Ha az MSZP nem cseszte volna el a dolgokat ilyen csúnyán, ma nem lenne Jobbik.
orosz medve náci olló 2013.06.25 13:41:43
@vantaan: Világos. Az indexes újságírók valóban bunkók voltak. Ezt fentebb is elismertem.
orosz medve náci olló 2013.06.25 13:45:15
@közösperonos átszállás: Rosszul fogalmaztam, elnézést kérek. Nyilván te tökéletes vagy. Szerintem így is rá lehet jönni, hogy értettem az adott mondatot.
Mandiner blog Cécile-es évszakok 2013.06.19 07:01:00
Úgy tűnik, nemes hagyománnyá érett, hogy az év egy bizonyos szezonjában beindul az össznépi kulturkampf: nevezzünk-e el utcát, teret, szobrot, emléktáblát Tormay Cécile-ről, Nyirő Józsefről, Wass Albertről; avagy ideológiai eltévelyedésük okán ne büszkélkedjünk velük.…..
Majdnem pontosan egy éve mutatták be a Titanic Fesztiválon a Vandad Kashefi által rendezett Quimby- Hangmás- és Lajkó Félix-klipeket, amelyek közül utóbbi most először látható online formában is. A madárnakhoz készült kisfilm alatt - ahogyan az összes korábbi a:normal…..
orosz medve náci olló 2013.04.12 11:33:39
Igen. Voltak jó királyok. Ritka kivételekként a hatalom által megrontottak között. Kár, hogy a történelemmel és az örök emberi természettel kapcsolatos tapasztalatok szerint még a jó királyok is elkanászodhattak – vagy ha jók is maradtak, esetleg jött és legyőzte őket…..
orosz medve náci olló 2013.04.11 09:46:30
@ArmaGedeon:

Alaptörvényt szerettél volna írni :)