Regisztráció Blogot indítok
Adatok
süttyő

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miért van húszezres? Szerintem nincs létjogosultsága. Sőt, gyakran a tízes is egy szívás. Nem láttam még olyat, hogy egy húszezres nem teher valakinek. Nem úgy értem, hogy a pénz a teher, hanem a címlet. Mindig, amikor húszast kapok, azon kell gondolkoznom egész nap, hogy ki fogja…..
süttyő 2011.04.21 20:28:45
Ahogy most átnézem az előző bejegyzést, tegnap egy picit kapatós lehettem. De szerencsére sikerült írnom még éjfél előtt. Huhh! Ezt megúsztuk!Tegnap, amikor munkában voltam, egyszer csak csörgött a telefonom. Egy régi ismerős volt az még a fősuliról. Fent volt Pesten és…..
Kaptam néhány negatív visszajelzést, miszerint a könyvtároskodás tök gagyi. Akkor küldeném ezt szeretettel mindenkinek!   A viharos őszi éjszakában piros, kék és egyéb fények cakkozták a sötétséget. Az öreg bérház foszforeszkáló oldaláról visszaverődtek ezek a…..
Mélyen belehasítottam a tenyerembe krumplipucoláskor, tisztítószert dörzsöltem a szemembe és könyvet ejtettem a lábamra. De legalább rend van… már amennyire. És továbbjutottam a Végső Szövetségben is. Most egy kristályt kell elkérni a Shi-Aroktól, hogy meg tudjuk fékezni…..
süttyő 2010.08.31 16:29:39
Kivagyok. Úgy érzem magam, mint régen, amikor a koliban maradtam hétvégére és épp nem volt semmi esemény, csak voltam. Ez nem jó. Én a kolit teljes mértékben az otthonomnak tekintettem, akárcsak ezt az albérletet, de ilyenkor valahogy olyan, mintha idegen helyen lennék. Nagyon nehéz…..
Mostanában volt valakinek a névnapja. Erről eszembe jutott valami. Lehet, hogy az ismerőseimnek feltűnt már, de manapság valahogy kimaradok a köszöntős dolgokból. Miért van ez? Mert nem maradok ki a köszöntős dolgokból, csak máshogy intézem, amennyiben intézem. Mióta bejöttek a…..
Atommásnapos vagyok. Lehet, hogy már írtam, de szeretek másnapos lenni. Nem azt, hogy fáj a fejem, hányingerem van és megy a hasam, hanem a másnapos napokat. Ezt a kába, bágyadt, ernyedt állapotot. Ahogy csak nézek ki a fejemből. Megfizetem az árat, amiért tegnap piáltam. Mert…..
Zsúfolt hétvége. Gondolom sokak számára ismerős ez a kifejezés. Mi már úgy vagyunk vele, hogy hiányzik, ha egyszer kimarad. Nem a hétvége, hanem a zsúfoltsaág. A hétvége szerencsére nem maradt még el. Tíz napos munkahét? Érdekes felvetés képviselő úr. A menetrend: ma…..
Kalandjaim a nagyvárosban mámor 2010.07.31 08:45:23
Berúgtam, nem tagadom. A munkatársaim előtt. Szerintem zavarna, hogy totál hülyét csináltam magamból és elvesztettem minden tekintélyem, ha lett volna bármiféle tekintélyem. Szerencsére sosem volt és már nem is nagyon lesz. Tehát részeg voltam, sőt! Azon kapom magam, hogy hangosan…..
süttyő 2010.08.02 12:23:53
A hatodikon lakunk. A lift csak az ötödikig visz. Ilyen helyen vagyunk mi. Eleinte reggel gyanútlanul ballagtunk a lifthez, de most már ismerjük, milyen veszélyek leselkednek a naiv munkába igyekvő fiatalokra ebben a második kerületi bérháznak nevezett dzsungelben. Ragadozók ezek, kik…..
lyen egy jó hétvége. Jól éreztük magunkat, ellenére az idegőrlő vonatozásoknak. Szombat délután hazaértünk, vettünk némi piát és amíg azok hűltek, lementünk strandra. Most voltam az idén először a Balatonban. Kellemesen csalódtam. Este Születésnapos Laciéknál ittunk, egy…..
Valljuk be férfiasan: nem bírom a piát. Vagy az nem jön ki túl jól, ha fájdalomcsillapítóra iszok. Igazából mindkettő reális. Valamikor nemrég írtam, hogy a fogaim baszakodank. Egy nem túl rég betömött elkezdett kínzó fájdalmakkal gyötörni és mivel csak június elsejére van…..
süttyő 2010.05.25 22:27:16
@cyberfuker85: háhá a lehető legrosszabb tipp, semmi közöm az ilyen dolgokhoz szerencsére
természetesen vannak tanulási ábrándjaim nekem is, de fogalmam sincs, hogy miért. úgyhogy inkább úgy élek hoyg nincsenek céljaim. persze titkon csak a munkámnak élek
Nem felejtettem el – hogy is tehetném? Jöjjön a képregényes gigabejegyzés! Én már nagyon izgatott vagyok. Aki ezt a mondatot sem olvassa már, az annyira nem, ha jól sejtem. Ennek a képregényesdinek két apropója van. Egyik, hogy szeretem a képregényeket, a másik, hogy most…..
Tegnap este picit italoztunk barátainknál egy nagyon kedves albérletben, ahol van egy hörcsög. Az is nagyon kedves és tényleg jó a gömbben szaladgálós mutatvány. Köszönjük a vendéglátást. Ha már kisállatoknál tartunk: Rixi megint egy mocsadék volt. És nekem senki ne mondja,…..
Az egyik komment megihletett, úgyhogy leírom, milyen volt a majdnem bunyó és hogy milyen lett volna, ha igazi bunyó kerekedik belőle. (Annyit segítek, hogy ütés helyett egy atyai jótanács volt, miszerint: „Ne locsolj többet” Mélyenszántó, magvas gondolat.  …..
Ennyire nem ütöttem ki magam, hogy csak mostanra jöttem rendbe (igaz, volt baj) csak azért nem írtam, mert az idő, mindig az a kibaszott idő. Nem lenne vele semmi baj, ha lenne. Olyan ez, mint a pénz. Van egy hülye barátom aki mindig azt mondta - ha menni akartunk például valami…..
Kalandjaim a nagyvárosban MÁjUs 2010.04.30 08:56:00
Megszületett a döntés. Irány Siófok! Irány Badacsony! Nem bírnánk ki, hogy emberek ezrei (tízezrei?) ülnek a hegyen, élvezik a napsütést és boroznak, míg mi itt rohadnánk az albiban és azon gondolkoznánk, hogy mit csináljunk? Ezt nem engedhetjük! Halálos versenyfutás lesz, hogy…..
süttyő 2010.05.05 19:42:25
@cyberfuker85:
:D énis kábé két hónapja mobil nélkül élek, leépülten elveszítettem, de nem lehetetlen így élni. azér majd rászánom magam egy tesco gazdaságos megvételére
Végül nem kellett menni. Vagyis mi nem mentünk. Így akkor bocsánatot is kérek mindenkitől, igaz, leszarják. Házibuli lett volna, de le voltam robbanva. Előtte este nem sokat aludtam, ma is munka, nem lettem volna nagy társaság. Valaki megszólít:…..
Most akkor a képregényes fejleményekről, amit már említettem. Először jöjjön egy kis fejtágító a magyar képregényfanokról és a szubkultúráról, plusz az egyik legfaszább sorozatról. Tényleg nagyon röviden, mert aki ismer, annak már teli lehet vele a bakancsa, aki nem, az meg…..
süttyő 2010.04.13 22:28:08
@Admiralilles: hallottál már arról a filmről, hogy tükörálarc? mert énis csak most futottam bele, és láttam hogy, neil gaiman-nek van valami köze hozzá. persze ez nem jelent semmit
Írok így, munka előtt. A szombat este eléggé sikerült, mint azt láthattátok az előző két bejegyzésből. Jött két meglepetés vendég is, örültünk nekik, régi arcok még a főiskoláról. Egyikük egy őrült állat, néha olyan, mint egy természeti csapás, de igazából…..
Vidám ébredés, nagy lendülettel elhúzom a függönyt, szakad a hó. Ez úgy esett, mint egy gyomorszájon vágás. Még távolabb kerültünk az áhított tavasztól. Nem akarom elkiabálni, de Ívi mintha jobban lenne, szorítsatok neki! Viszont nekem cserébe tegnap bedurrant a fülem, ami…..
Vén szar vagyok. Ez már tény. Nem bírok sokat aludni egyhuzamban és betűröm a pólómat, hogy ne fázzon meg a derekam. A szám idén 24, aminek ha megcseréljük a jegyeit, 42-t kapunk. De azért a számmisztikától és asztrológiától továbbra is okádnom kell. Az…..
Üdv ismét! Nem mondom, hogy megújulva, mert nem. Egy szimpla dátumtól nem töltődik fel az ember lelkileg. Aki most még részeg vagy másnapos, az előtt kalapot emelek, így virtuálisan. (Bizony vannak ismerőseim, akiknél ez fennállhat és én büszke vagyok, hogy ismerhetem őket!) A…..
süttyő 2010.01.04 19:04:34
@cyberfuker85:
(az artos cuccot én ajánlottam neked, lacika...)
sőt most találtam egy elérhetetlen szerelmet is, csak hogy lehessen csámcsogni, illetve ízlést fikázni:
Shannyn Sossamon

www.youtube.com/watch?v=0jY3l0JAzFo

és akkor már zene is itt ő dobol