Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sportclubbos

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hajrá Sport Club Lenullázva 2009.04.14 21:43:00
Vérmes reményeket ugyan nem tápláltunk, de azért erre sem számítottunk: Románia válogatottja három mérkőzést követően nulla ponttal sereghajtó úgy, hogy még gólt sem tudott szerezni, ellenfeleink viszont összesen 26-szor találtak be kapunkba.  De kezdjük az elején: az A…..
A negyedik mérkőzésen voltak szép gólok, csúnya belépők, de a bajnok ezúttal is bebizonyította, hogy miért is ő a bajnok. A mérkőzés a tegnapihoz hasonlóan kezdődött, vagyis pontatlan és lassú játékkal. A csapatok várták, hogy az ellenfél hibázzon. A bírók…..
"Soha ne becsüld alá egy bajnok szívét": egyik kommentezőnk hozzászólásából ragadtam ki az idézetet, mivel amit elművelt a Sportclub az utóbbi két román bajnoki döntőn, az valami elképesztő.  Hányan írták le a bajnok szívét, amikor a középszakaszban…..
sportclubbos 2009.03.16 21:35:03
@qx92: már utaltam is, amugy látom ismernek itt téged és nem vagy valami jó arcnak beállítva.:)D
sportclubbos 2009.03.17 09:25:39
@fekmen: Abban tényleg van valami hogy téged neveztek ki szóvivőnek,szépen leirod a teoriát, amit kiagyaltatok, gondolom egyeztettek és te szépen megfogalmazod.Ezzel nincs gond, viszont aki annyiszor hangoztat valamit, annak pont az ellenkezője igaz, jelen esetben a -nagyon nyugodt vagyok-.A gyűjtés csak vicc volt, van ott nálatok elég.Az már ki van tervelve hogy melyik harmad hányadik percében , ki üti a gólt?Ez a kirándulás ajándék, hogy ügyesen tudtak veszíteni?vagy nyugati példára össze kell rázni a csapatot, kikapcsolni, vagy talán vagy kis széthúzás és csapatréninget tartotok?Azért ahoz gratulálok hogy oilyen lelkesen kitartassz és azért lássuk meg nem mocskoskodsz egyelőre.Ja és remélem a nyugodságod tényleg igaz.Hajrá SC!!!Bízok bennetek!!!