Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stronc 06

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szuper Levente a hét kapusa a CHL-ben 2010.11.25. 15:32 F. Kapus..
stronc 06 2010.11.25 19:46:28
A 2011-es vb-felkészülés keretében kétnapos terepszemlét tartott Budapesten a nemzetközi jégkorongszövetség (IIHF) képviselője. A Papp László Sportarénában egy pótlandó hiányosságot jegyeztek fel, a már Ljubljanában is tapasztalt új előírások értelmében a divízió 1-es…..
Hetényi Zoltán elutazott az első osztályú finn Pelicanshoz. Két hete van arra, hogy meggyőzze a lahti szakembereket, és első magyarként bemutatkozhasson az SM-Liigában. Finnországi magyar barátunk ott volt válogatott kapusunk első jeges edzésén, és több érdekes beszélgetést is…..
stronc 06 2010.05.19 11:27:23
@Kaputykin: szerintem ezt benézted, és csak segíteni akar Hetének. Tavaly is Satosaari volt a kezdő nem lenne oka erre a húzásra. Szerintem meg hozzásegítette Zolikát élete egyik legnagyobb lehetőségéhez, de asszem erről Ő is így vélekedik...
Véget értek a világbajnokságok, kiderült, válogatottjaink milyen csoportokba kerülnek a 2011-es tornákon. Mindhárom korosztályban ezüstérmet szereztünk, ezért csak egy erősebb csoportellenfelünk lesz, amelyek eggyel fentebbről érkeznel. Persze ez egyáltalán nem ilyen egyszerű.…..
Jégkorong Irány Szlovénia! 2010.01.14 17:15:00
Svájc után Szlovénia lepődhet meg a magyar jégkorong népszerűségének növekedésén, de aki eddig nem jutott jegyhez a sorsdöntőnek remélt magyar–szlovén meccsre, nem lesz egyszerű dolga. Két napja kora délután kezdődött a jegyértékesítés a ljubljanai divízió 1-es…..
stronc 06 2010.04.21 21:42:48
@vicomte: Helló! Minket érdekelne az út, de csak egerszegig, ott találkoznánk a mi autónkkal. Ketten lennénk, de nekünk legkésőbb 10re ott kéne lennünk. Ha esetleg nem találtok jobb utast itt tudsz üzenni, bár holnap melózom még.
stronc 06 2010.04.22 20:53:58
@vicomte: hetven/270-81-harminckettő, most végeztem csak a melóval bocs
Ha valaki abban a tévhitben ringatózott volna eddig, hogy a britek ellen borítékolható a győzelem, a kedd esti mérkőzés után bizonyosan átértékeli véleményét. Kőkemény csatában, vért izzadva nyertek a házigazdák, pedig a harmadik harmad elejéig biztosnak látszó kétgólos…..
A magyar válogatott második mérkőzését is adjuk online, ezen a felületen lehet követni szöveges közvetítésünket. A rendszer néhány apró hibától eltekintve működik, nyájas olvasóinknak jó szórakozást kívánunk, észrevételeiket ez alatt a poszt alatt várjuk...
Nem mentek a lábak, mindennel probléma volt, summázta Ladányi Balázs a Dél-Korea elleni 4-2 lényegét. A 11-es a szokott őszinteséggel beszélt a ljubljanai vb nyitómérkőzéséről. "A mi oldalunk nem volt jó, innentől kezdve ez csak gyenge meccs lehetett. Nem esett jól semmi,…..
A koreaiak a maximumot tudták nyújtani, mi messze voltunk ettől – mondta videósainknak Szélig Viktor csapatkapitány a Dél-Korea elleni 4-2-es magyar győzelem után. Minden nyilatkozó reméli, hogy a következő találkozókon sokkal jobbak leszünk. Hajtás alatt nemcsak…..
Azok a játékosok, akik utoljára kerültek ki a vb-csapatból, semmivel nem rosszabbak, mint azok, akikkel az utolsó pillanatig küzdöttek a bentmaradásért, értékelte az eseményeket Énekes Lajos, a válogatott edzője. Szerdán előbb az derült ki, hogy Szuper Leventéhez ragaszkodik…..
Három csapat a playoff első napján bukta pályaelőnyét, csak a Phoenix nyert saját jégen. Győzött az Ottawa Pittsburghben, a Philadelphia New Jerseyben, a Colorado San Joséban. Hiába szerzett Jevgenyij Malkin és Sidney Crosby három pontot, a Pittsburgh vereséggel nyitotta Ottawával…..
Horvátország utolsó előkészületi mérkőzésén az első győzelmét aratta, 4-3-ra verte a szerbeket. A lengyel edzőtáborban fegyelmezetlenségek történtek, egy csatárt elküldött a szövetségi kapitány. Szlovénia szerdán még játszik, Dánia B válogatottja lesz az ellenfele.…..
A Hannover Scorpions hétezer néző előtt 1-4-ről fordított kedd este. A 30. percben háromgólos volt a hátrány, ezt az 58.-ra sikerült ledolgozni, a hosszabbítás elején pedig egy emberelőnyt kihasználva 5-4-re nyert a csapat. Így a DEL-elődöntőben összesítésben 3-0-ra verték az…..
Azok a játékosok és sorok sokszor többet tesznek a sikerért, akik nehéz helyzetben jól védekeznek, állítja Ladányi Balázs. A 11-es azt mondja, egyáltalán nem probléma, hogy az első két sorunk szerzi góljaink nagy részét. A csapat továbbra is jó állapotban van, közel a…..
stronc 06 2010.04.14 12:22:21
@M.Lac:

szombaton 2 fő, ahova kapunk jegyet, de úgy hallom a P szektort kellene erőltetni, pénteken 4 fő meg a "gyári" C szektorba
Nehézségek közt indul Szlovénia vb-felkészülése. Máris három játékossal kevesebben vannak a keretben. Anze Kopitar érkezésében már nem bíznak, Edo Terglav, a Briancon csatára térdsérülése miatt hagyja ki a szezon hátralévő részét, a Csehországban légiós Rok Pajic közös…..
A továbbjutásra esélyes Boston, Atlanta és New York Rangers is nyert, öt csapat küzd három helyért. Az Ottawa a ligaelső Washington otthonában nyert. Szinte biztos, hogy idén sem lesz playoffos a Tampa Bay, a Toronto már matematikailag sem érhet oda. Az utolsó öt-hat meccset –…..
Először nem nagyon akartam elhinni – mondta Peterdi Imre, a Vasas Bp. Stars csatára videós kollégáinknak arról, hogy nem került be a ljubljanai világbajnokságra készülő válogatott bő keretébe. A svájci A csoportos torna legeredeményesebb magyar hokisa tudja, hogy felemás…..
Jégkorong Kanada–Norvégia 8-0 2010.02.17 07:16:00
Meggyőzően kezdte a vancouveri olimpiát a házigazda, a kanadai–norvég meccs első harmadában ugyan nem esett gól, de a másodikban három, a harmadikban pedig öt is, így 8-0 lett a vége. Jarome Iginla és Dany Heatley két-két találatot vállalt, Sidney Crosbynak három asszisztra…..
stronc 06 2010.02.17 18:00:41
@tolsztoj: Az a Kanada azért nem ez a Kanada, bár szégyenre tényleg nincs okunk.
Alakul a magyar válogatott kerete az áprilisi világbajnokságra, de továbbra is komoly kérdés, melyik két kapusunk utazhat Szlovéniába. Úgy tűnik, a kontingens háromról négyfősre bővült, Budai Krisztián, Hetényi Zoltán és Szuper Levente mellett mostanában Rajna Miklós neve is…..
Bolgárokról nem sokszor adunk hírt mostanában, a valaha minket rendszeresen felülmúló ország jégkorongsportja mély válságban van, legutóbb is csak egy óriási botrányra kaptuk fel a fejünket. A három plusz egy csapattal vegetáló bajnokságban különös körülmények között…..
stronc 06 2010.02.16 16:14:05
Soha nem látott hangulatú divízió 1-es világbajnokság körvonalazódik. A szlovén szövetség bejelentése szerint a magyar és a horvát szurkolók már több mint négyezer belépőt elkapkodtak az áprilisi tornára. A brit szövetség jelezte, hatszáz fős szurkolótábor kíséri…..
A hétvége a tavi hoki, a tavi korcsolyázás jegyében telik. Csak a hozzánk eljutott hírek szerint Tatán, Agárdon és Csömörön zajlanak szervezett keretek között jégkorongos események. Aki ezen kívül is tud még mozgási lehetőséget, írja meg a kommentek közt.A 2009-ben remekül…..
A pénteki játéknap két meccse közül Washingtonban hét gól esett, Calgaryban csak egy. Alekszandr Ovecskin ezúttal az előkészítésben jeleskedett, négy gólpasszt jegyzett, a legelején be is talált. A szurkolók megválasztották az évtized első és második csapatát. 49 másodperc…..