Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyjoe

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elképesztően rossz szériában van a Vasas Bp. Stars. A káposztásmegyeriek négy körrel ezelőtt nullára verték a Brassót, ám csatáraik azóta képtelenek a kapuba találni. A csapat elsőre az Újpesttől kapott ki 3-0-ra, majd az SC Csíkszeredától előbb 1-0-ra, ma 4-0-ra. A…..
Gyjoe 2009.10.19 19:00:10
@gabute: valóban sok igazság van (tény) abban amit írsz, de mindezek ellenére most még úgy érzem nem erősebb ez a bajnokság csak teljesen kiegyensúlyozott.
Gyjoe 2009.10.19 19:14:40
@Lazlee: nos, én ezzel a smile-s megjegyzéssel nem is vitát akartam generálni, csak találtam egy linket, ahol egy azonos nevű hokis látható, valszeg Ő. Különben is csak egyszer láttuk még, nem volt semmi akció sem, tehát nem is tudjuk mire képes box terén (már ha ez számít). Védőként jobbnak tűnt mint a Petran, ennyi. Ha esetleg összejön egy ilyen felállás majd meglátjuk a végét.
A Dab.Docler és az SC Csíkszereda kiütötte ellenfelét, a Vasas Bp. Stars megküzdött a győzelemért. A 4. forduló után már alakulnak az erőviszonyok, ha elhamarkodottan kellene diagnosztizálni a helyzetet, azt mondhatnánk, négy felső és három alsó csapatra osztható…..
Gyjoe 2009.09.22 00:13:47
@vaze: hát vaze:), ez felért egy becsületsértéssel, nevezd meg a segédeid.
Nem csak erről a postról beszéltem, de itt is elhangzott, hogy inkább a gyengébbik háromhoz tartozik az Újpest (mindezt 2 meccs után). Továbbá az is, hogy a Pék által hozott légiósok nem ütik meg a mércét és ez jelent valamit...stb. ezek a felhangok még elég burkoltak, de léteznek. Erről beszéltem és nem "krahácsról".
Üdv: Gyjoe (a segédeim: Tolnai, Hetler :))