Regisztráció Blogot indítok
Adatok
o5M -> Bradács András

7 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Öcsém, olyan pazarlás folyik rendszerszinten a közoktatásban, hogy betojsz. Komolyan! Ha nem látom, nem hiszem el. Ez az "ilyen nincs, és mégis van" kategóriája. Kezdődött azzal, hogy baromi nagy épületátalakítások voltak a nyáron a suliban, melynek következtében egy…..
o5M -> Bradács András 2010.10.22 13:40:18
@malacz69 rettegéselemző:
"Itt kéne jönnie annak, hogy cselekedjünk ellene..."
Fegyverbe!:o) Vagy mégse?
Cselekedni. De mit? Ez itt a kérdés Bráder!

Nagyon egyszerű lenne...
Első lépcső, hogy mondjuk megpróbáljuk elfogadni egymást, és el is fogadjuk egymás véleményét, félretesszük az előítéleteket, olyanban gondolkodunk ami mindenkinek jó.
A "nép" egy egységet alkot, nagyon veszélyes fegyver tud lenni, ezért is megy a szándékos butítás a médián keresztül. Összefogás. Vezetők leváltása, és hogy a tényleges DEMOKRÁCIÁNÁL maradjunk új vezetők választása. Minden megyéből kettő, nem kell több. Közöttük kell kiosztani a vezető pozíciókat. Mivel kevesen vannak, könnyen ellenőrizhetőek. Minden oda megy ahova kell, nincs lopás... kész.
Csak több bibi van. Pl. alap magyar emberi hozzáállás, hogy " ha ő lop, akkor én miért ne lopnék". Aminek úgy kéne lennie, hogy "ha ő lop, akkor megpróbálom megakadályozni legalább".
Előítélet az első, az irigységgel keverve. Pl. felénk rengeteg cigány jár ki a környező országokba lomizni, megveszik olcsón, behozzák az amúgy még jó állapotú árut potom pénzért eladják, mégis haszonnal. A magyarok megveszik, aztán később reklamálnak, hogy mocskos cigányoknak honnan van ennyi pénzük, biztosan szétlopnak mindent...
Tehát ugyancsak gondolkodni kéne... Aztán megint visszakerülünk a kör elejére, hogy azért nem gondolkodik, mert butítják. Jó rendszer ez a vezető rétegnek. Nekünk nem, mégsem teszünk ellene.
Hétfőn már vártam, hogy mi lesz... Azt hittem az embereknek lesz eszük. Hát nem volt. Vasárnap direkt nem mentem el szavazni. Nem azért, hogy később pofázzak, h akárkit választottak, mind szar. Csak egyszerűen nem tudtam kire szavazni. Nem néztem meg a pártok programjait, mert ezt is…..
"Nem mondom, hogy meg fogom változtatni a világot, de garantálom, hogy szikrát adok annak az agynak, aki meg fogja változtatni a világot." Tupac Amaru Shakur Magyarországon - és a világon más országokban is - 2 nagy irányvétele van a zenéknek, de inkább a rap-nek. Van az…..
Szépjót mindenkinek! Most néhány dolgoról szeretnék szólni ami miatt olyan szinten ki tudok akadni amikor meglátom, hogy szét tudnám verni az előttem lévő dolgokat. Politika Kedves Birkák! Köszöntök mindenkit a képmutatás, az ígérgetés és a bűnözés országában. A…..
Választások. Válassz! Melyik szart választod? Hülye magyar vagy ezért tuti hogy választani fogsz. Kérdezték tőlem, hogy miért szídom én az összes pártot, valakit választani kell, szerintük ez a jó, meg az a jó, mer ez ezt ígért, az azt. Szerintem itt kezdődik a probléma és…..
SPnek új klippje jelent meg néhány napja, amely akár a Kérlek hogy 3 címet is viselhetné... A héten valamelyik nap Rió barátom szólt, hogy SP ismét előállt egy színvonalas zenével (bár gondolom ez régi csak most jött klipp) és klippel, amit a Viva sugároz. Sajna nekem nincs…..
"Nem érti ezt az a sok ember, Mi áradt itt meg, mint a tenger? Miért remegtek világrendek? Egy nép kiáltott. Aztán csend lett. De most sokan kérdik: mi történt? Ki tett itt csontból, húsból törvényt? És kérdik, egyre többen kérdik, Hebegve, mert végképp nem értik –…..
o5M blogja Ki is vagyok? 2010.03.15 13:27:00
Hello! Ebben a bejegyzésben megtudhatod, hogy ki vagyok.A nevem o5M, eredetileg Bradács András. '91-ben születtem BP-n. Még elég kicsi voltam amikor a szüleimmel leköltöztünk falura. Azóta itt élünk. Általánosba Ozorára jártam az Illyés Gyula Ált. Iskolába, majd 2002…..
Ha az FL Studio alapértelmezett telepítését választjuk, akkor az alap pluginek (pl. sytrus, wasp..) indító dll-jeit a c:\Program Files\VStPlugins\ mappába telepíti fel. Ez azt jelenti tehát, hogy az általunk telepítendő új plugin dll-jét is ide kell átmásolnunk (függetlenül…..