Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Barese

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gyűlöletkeltés semmire sem megoldás. Az agresszió agressziót szül, és ennek szinte mindig ártatlanok isszák meg a levét: Romák vertek meg szeptember 30-án egy főiskolás fiatalembert Budapesten, a VIII. kerületi Tavaszmező utcában, tudta meg az MTV Híradója. A Kandó Kálmán…..
Barese 2009.10.08 12:37:48
@Fedor: Tisztázzunk valamit. Nem vagyok rasszista. Sok helyen dolgoztam már a világban, mindenhol jól éreztem magam. Semmi bajom a cigányokkal, általában. Te mikor ebédeltél utoljára együtt cigánnyal? Én a múlt héten. De nagyon kiakaszt az a feltételezés, hogy mi vagyunk az okok. Nem mi vagyunk azok, akármit is próbáltok szajkózni. Ezt egy Papp László Tamás nevű pasas jobban megfogalmazta. Itt elolvashatod:hirszerzo.hu/cikk.koteltanc_az_etnikai_toresvonal_folott_.124211.html
Jól leírja mi a különbség a hétköznapi átlagpolgár és rasszista között.
„Antifasiszta mozgalom: a fasizmus és a fasiszta veszély ellen irányuló tömegmozgalom, amely osztályhelyzetre, pártállásra, világnézetre és vallásra való tekintet nélkül egyesítette a demokratikus erőket és szervezeteket. Legfőbb hajtóereje a nemzetközi munkásosztály…..
Engedtessék meg nekem, hogy utaljak nosferato örökbecsű és überelhetetlen darabjára, a modoros ősanyára. Óriási lépést tett afelé, hogy felismerjük, és mi, nők elkerüljük az ősanyasággal együttjáró becsavarodást, megőrülést. Ugyanakkor a jelenségnek még maradtak…..
Lőrincz Lilla és Borsos János képzőművészeket a jelek szerint a nyomasztó helyzetek motiválják. A legtöbbünket a blogposztokat követő kommentek kilencven százaléka egyszerűen csak elszomorít. Vagy erősíti a meggyőződést, hogy sokak számára vonzóbb és egyszerűbb az…..
"Azért lassan ideje lenne némi nemzeti önérzettel visszaszólni. Mi az, hogy háborús újjáépítésre van szükség ebben az országban? Hát mit csinált ez az ország, tízmillió ember az elmúlt években? Talán nem dolgozott? Azt mondják, hogy pusztítottak a tanárok, az orvosok,…..
Vastagbőr Benkő és a csajok 2009.07.08 13:01:00
Mielőtt még valaki megkérdezné, köszönöm szépen, élek és virulok. Igaz, hogy kevesebb posztot dobtam össze múlt hónapban, mint ahány szemüveges cigó szaladgál pesten, de meg lehet nyugodni, nem csonkolta le a kezeimet a csepeli hév. Egyszerűen nyár van és pihi. Meg lusta is…..
Reggeli rövid tudósítás: Igen, megcsinálták!Hétfőn nem csak a vagyonadóról, gyes-gyed csökkentéséről szavazott a parlament, hanem a képviselői költségtérítés átalakításáról is. Tulajdonképpen csak átnevezésről van szó, mert mindenképp szeretnék elkerülni a Seres…..
Index-es videó: A polgármester legalább őszinte: "... Tiszavasváriban a lakosság 15%-a roma. De az iskolában 60%" "... mikor az uzsorás bemegy a bankba 60 bankkártyával levenni a pénzt" "... amikor 1 órát késik a segély kifizetése, és 800 ember…..
Nem új a probléma, de csak most kapták fel a gabonák fuzáriummal való szennyezettségét. A fuzárium egy gombafajta, amely megtelepszik a gabonaszem külsején, méreganyagot (mikotoxint) termel, majd ez az őrlés során bejut a lisztbe, korpába, majd logikusan a kenyérbe, gabonapehelybe,…..
  Közvetetett módon magát szidta Gurmai Zita - vagy csak tudatta mindenkivel, hogy igazából konzervatív. Akkor viszont skizofrén lehet, mert nem szereti a saját maga által képviselt nézeteket. Zagyva szöveg, a szocialisták EP-képviselő(jelölt)jének nyilatkozataiból mégis ez…..
A Blikk információi szerint a letartóztatott H. család és Sz. András (21) készül öngyilkosságra, amit a rokonok szerint meg is tesznek. – Idősebb H. Dezső egyszer már megkísérelte az öngyilkosságot, így nem meglepő, hogy újra erre készül. Mivel többen ártatlannak…..
Vastagbőr Demszky vs. Hír TV 2009.04.30 12:01:00
A Veres vs. Hír TV klasszikus deathmatchek után (istenem, micsoda csaták voltak) új klasszikus van születőben! Veres Jani ugye már csak a "keleti kapcsolatokért felelős kormánybiztos" (mu-ha-ha, kurva kemény lehet a meló, az elvtársak ilyen "állásokkal"…..
  Talán nem túlzok, ha azt mondom: kevés olyan ókori esemény van, amelyre iskolai tanulmányainkból szinte mindannyian emlékszünk. Leonidász király és 300 spártai katonájának a Thermopülai-szorosban véghez vitt hősi cselekedete ezen kevesek közé tartozik. Meglehet a többség…..