Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maszatpanna

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Az meg egy jegesmedve? 2010.02.09 14:29:00
A Newsweek egyik tévés szakírója leültette pár, Lostban nem járatos (értsd: egy percet nem láttak belőle, nem olvastak róla, csak annyit tudtak a történetről, amit hallomásból lehet) kollégáját, és megnézette velük a sorozat pár epizódját, közben meg felvette a reakciókat.…..
Idén is lesz European Music Awards, amit minden évben az MTV szervez egy nagy európai városban, most éppen Berlinben. Ahogy az elmúlt évben, idén is öt hazai zenekar verseng a Regional European Music Awardsért, illetve azért, hogy felléphessenek a november 5-i EMA-n. Az öt zenekar:…..
Csak az ugrás után, mert spoileres. Naprakész rajongóknak szánt hír, aki még nem végzett az ötödik évaddal, NE kikkoljon. Szóval az a helyzet, hogy a V csak megkapta a midseason berendelést, a dolgok jelenlegi állása szerint 13 részes évadra, azaz a Lostban Julietet alakító…..
maszatpanna 2009.05.20 20:42:53
@Aragorn831109: I
Azt hiszem ez nem egy hivatalos Juliet fan-club oldal, hanem arról szól hogy a véleményeinket megosszuk, uramisten ütköztessük. Ja és ne játsszuk a sértődöttet, ha valami olyat olvasunk ami nem tetszik elvárásainknak.

maszatpanna 2009.05.20 22:07:17
@Aragorn831109: Drága szívem Te tulajdonképpen nem is arra reagáltál amiről én írtam, pontosabban ügyesen kiragadtál egy momentumot.
Alapvetően a Sawyer Juliet kapcsolat kialakulásának kiszámíthatósága volt a témám,
Illetve Mitchell kisasszony színészi kvalitásai.

Szerintem neked nagyobb egyéni probléma, hogy
nem kedvelem Juliet karakterét, mint nekem.


Inkorrekt? Mégis mihez?
Azt hogy hányan kedvelik Juliet figuráját,vagy sem, nos ezt nem tisztem
eldönteni, és azért mert itt többnyire olyanok írnak, akik kedvelik nem kötelez arra, hogy ne fejtsem ki a saját véleményemet.

Remélem evvel lezárhatjuk ezt az önmaga értékét messze meghaladó "vitát"


üdv
maszatpanna 2009.05.21 07:46:13
@Aragorn831109:

azon szerintem elgondolkodhatnál, hogy ki kit sérteget a mi levelezésünkben.....
Számomra itt vége amúgy magamra tekintve is nevetséges levelezésnek, komolykodó szóváltásnak.
Tapasztalat: felesleges bármilyen véleményt ezen az oldalon megfogalmazni mert a rajongói érzékenység úgy tűnik kissé túlteng.

További szépeket
Az egyik legnagyobb és legfaszább Lostos fanportál, a DarkUFO az idei évad lezárását követően is meghirdette az év legjei nevű játékát, amiben minden regisztrált felhasználó megírhatja a saját véleményét bizonyos, az ötödik évaddal kapcsolatos kategóriákban. A szokásos…..
Nem magyar, hanem új-zélandi illetőségű az a fickó, aki egy reggeli hírműsorban, kolleganője határozott "ne, ezt azért mégsem kellene" tiltakozása ellenére beolvasott pár nézői reakciót egy vendégükkel kapcsolatban, aki nő létére, izé, kissé feltűnő bajuszt…..
maszatpanna 2009.04.01 11:25:28
@J. McClane: Ne legyenek bajszos nők a tévében kora reggel?
Banyek akkor most miről kommentelnél.
Amúgy meg mi lenne a következő? Jókedved érdekében a kövéreket is írtsuk ki, s csak nagycsöcsű kockahasú agyatlanokat szerepeltessünk.
Hiába írja a grafikusok nagykönyve, hogy moziplakátot/dvd-borítót nő nélkül ne tervezz, és hiába áll jól a rendőregyenruha Kéri Kittynek, mára a Mokép is rájött, hogy egy csupán a 2. évadban felbukkanó szereplő képe nem igazán magyarázható meg az első évad…..