Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nashira

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Macskapcsolat Kormi hazatért 2010.07.06 06:09:00
Pár napja találtam egy fekete cicust, és próbáltam neki rendes gazdit találni. Sokan érdeklődtek a cica állapotáról, de sajnos igazán befogadni senki sem akarta. Nehéz egy felnőtt állatot elhelyezni, ha valaki macskát akar, akkor inkább kölyökben gondolkozik. Persze tudom, hogy…..
Andrea öccse a buta jogszabályok hálójában vergődik, szerencsére azért nem szó szerint, mindenesetre jól megszívta. Legálisan akart nyári diákmunkát vállalni, de hiába van érvényes diákigazolványa augusztus végéig, nem kötöttek vele szerződést. Ahhoz ugyanis…..
Az alábbi levél igazi kincs, Tamás írta egy szekszárdi biciklibelsőről, és az egyik leghangulatosabb írás, amit 2010-ben kaptunk. Jöjjön tehát a csodás panasz, amit kizárólag a lendületes stílusa miatt rakunk be, hiszen a konkrét ügyről elég hézagos információkat közöl:…..
nashira 2010.05.06 22:08:34
Az alanti történet tanulsága nekünk az, hogy aki 110 ezer forintot kiperkál előre, az minimum nézze meg az apróbetűt, és legyen tisztában azzal, hogy előleget vagy foglalót fizet. Ebben a cikkben egy ügyvéd elemzi az előleg és a foglaló közötti különbséget. Annyit kapásból…..
nashira 2010.04.20 13:54:59
@rémTündér /beletemeti a felemást..../: Esmeraldát felszabadították, szemműtétje a Sztrogoff Mihálynak volt (vak szem is talál tyúkot). Csak mondom. :)
nashira 2010.04.20 13:57:19
@nashira: Ja nem az Isaura volt. A többi stimmel :)
Kvízkérdés: vajon mi hiányzik az idehaza készült nyári képekről, magukról az épületekről? Gyorsan elárulom a választ, ugyanis hosszú évek tapasztalata alapján egyértelműen a virágok hiányoznak a magyar ablakokból, erkélyekről. Sajnos nálunk valószínűleg kisebb a…..
nashira 2010.04.09 11:17:11
@devadel: ó azok a meseszép dús alpesi muskátlimezők, igen...:))
Volt már kaviccsal felszórt játszóterünk, meg diktátor wc-s nénis is, most pedig a zuglói önkormányzatnak köszönhetően ismét egy használhatatlanná tett játékról kaptunk hírt. Az (egyébként nem vadiúj) EU-s szabály szerint ugyanis kötelező a hinta kilengésének megfelelően…..
Megjött a tél, ami a MÁV-ot szokás szerint olyan meglepetésként érte, mintha a cég előző ötven évében szubtópusi vonalakat igazgatott volna. De most nem ez a téma, hanem egy szenyó hókotrós, aki a Blahán kicsinálta egy buszmegálló utasközönségét. De a webkettes 2009-ben…..
nashira 2009.12.21 08:41:32
@BKV reszelő: hót úgy is lehet takarítani, hogy sót szórunk rá. Vagy havat takarítunk és savat szórunk? De figyeld csak a lót. Lavat. Lovat. Jó ez a nyelv, örökké ád kötekednivalót. :)
nashira 2009.12.21 08:49:13
@R.T.: "Miért kellene mindenkinél hóláncnak lennie?" - csökkenti a Donor-rá válás esélyét? :)
Végre! Mindig is szerettem volna, ha valaki nem unalmas csikkeket, legyeket, csavarokat meg hasonlóan fád cuccokat találna konzervben, hanem valaki tényleg izgalmasat. Landornak kijutott a jóból, párja ugyanis - velőtráző sikollyal - egy azonosítatlan rákszerű miniszörnyeteget talált…..
"Családias a légkör, barátságos és szakszerû a kiszolgálás" - írja a MediLine biodiszkont üzletház weboldala. A családiasságba azonban - a kétgyermekes Homár szerint némi joggal, a de a kereskedelemben mégis kissé szokatlan módon - nem értik bele a gyerekeket és a…..
nashira 2009.12.08 09:59:28
@Swind: A társadalomtól elszigetelve kurva nehéz szocializálódni. Pláne jól szocializáltak azok akik a saját fajuk kölykeit utasítják el.
nashira 2009.12.08 10:06:56
@CatMother: Derekasan körülírtad a felfújható műgyereket. Szabadalmaztasd és használd egészséggel. Még biobaszokat se kell venni neki.
nashira 2009.12.08 10:25:02
@CatMother: ügyes vagy, én még sosem láttam olyan 3-4 év alattit ébren (élve) aki az összes követelményednek megfelelt volna egyszerre.
Mutathatnál egy nyolchetes szobatisztát azért.
(Mint írtam nem fogadták el a borravalót.)
Fogadjuk el a játék kedvéért alapvilágcsúcsnak a Virslis nevű olvasónk által beküldött Baroni Bécsi Würstchent, ami nyomokban búzát, tojást, tejet, pisztáciát, mandulát és zellert is tartalmazhat. Az ember, sőt a rák is persze mindenféle rémtörténeteket hall a virsli…..
Narnor úgy érzi, hogy a BKV nem tájékoztatja elég intenzíven a mozgássérülteket arról, pontosan milyen igazolványok felmutatásával utazhatnak ingyen. Az olvasónk által felidézett jelenetekből annyi feltétlenül kiderül, hogy az ellenőrök sokszor teljesen értelmetlenül…..
nashira 2009.12.01 13:03:11
@tarkamarha: jó, rendben emeljék - nem fogják persze (majd elöl járok a diák gyerekeim zsebpénzének megemelésével, mert másmilyen járandóságuk nincs mondjuk.
A posztolónál volt úgy 77 papír arról, hogy fogyatékkal él (ha nem látszana rajta), csak pont az az egy nem ami a Szent Szabály szerint éppen aznap kellett volna.
De, hordj magadnál személyit. Meg legyen elég a lányaimnak is, hogy igazolhassák tanköteles korban vannak, tehát diákok. A fiamnak meg legyen elég hogy 9 évesnek látszik és nem 19nek. Érted e a lényeget?
Legyünk már emberszerűbbek picikét.
90 D.J. Dali – Habahaba-zutyzuty 2009.07.01 14:49:00
Év: 1996   Ha előző zenei posztunk az isidizsivel foglalkozott, akkor most jöjjön az, ami talán még annál is jobb volt, a délutáni osztályparti. Minden osztály a saját termében, a falhoz tolt asztaloknál folyik a Mirinda és roppan a sajtostallér. A padsorok feletti neonok most…..
Attilla, akit az egyik legviccesebb posztunkból ismerhetünk, mostanra beköltözött új otthonába, kovácsoltvas konvektortakaró nélkül, de boldogan: "a régi takarót lefújtuk erre alkalmas festékkel, és olyan, mintha új lenne, a kovácsok meg kapják be. Kivéve egyet, aki a…..
A fenti képen még nem látszik, na de majd a ugrás után a nagyításban: a House of Beauty 14.800.- Ft-ért árult parfümjét a gyártó  eredetileg nem eladásra szánta és ezt a csomagoláson is jelezte, sajnos csak belül. Trükkös bevételnövelés, a Diesel meg nyilván nem…..
A műfajidegen módon lajhárkodással eltöltött, rövid Homár-szabadság után ezzel a pompás backdoor-üzenettel köszöntöm az olvasókat, Gumikand fotózta nem máshol, mint Silverstone-ban, a legendás brit autóversenypályán, hajrá Marian, hajrá Gyuri!..
nashira 2009.07.27 11:19:41
@Impega: A Mariannal az mindenhogy kettő db n. Mondjuk ha Mariann, akkor 3, de annyi valamiért nem lehet.

Ha Gyurinak nem volt magyar billentyűzete akkor a Tulok lehetne Tülök is, bár az se sokkal jobb. Meg az á romba is dönti ezt a teóriát. :)
A valaha volt legborzongatóbban undorító junkfood-gyerekjáték hibrid bukkant fel az interneten. A Hotdog-lak több mint 4,5 kilogramm pácolt hússzeletből és kóser virsliből áll. Csupán 80 dolláért vannak még a csomagban rablóhúsfák és kerítésnek való húsgolyók.…..
nashira 2009.07.24 20:44:20
@magyarférfiprosti: és mit gondolnak csinálni a magyar hetero srácok az idősebb urakkal? :)

A posztról nekem is az azeréves intelem jutott eszembe, hogy az étellel nem szabad jáccani :)

A kisleány meg a copfjai nélkül nézve teljesen kisfiúnak láccik.
nashira 2009.07.24 21:01:45
@Nelson Mandula: jaj, és mi lesz vele hűtés nélkül három 7 múlva? :)
Sajátos árképzéssel találkoztak T.R. ismerősei az agglomerációban. Lakásukat elöntötte a szar, így hirtelen, tudományos megalapozottság nélkül választottak szakembert, aki telefonban 22 ezret becsült, a helyszínen 45 ezret mondott, és még erre akart volna áfázni, de persze…..
Statisztikailag kimutatható szinte minden áruházban, hogy az akciós termékek negyede mindig "régi" áron van. Ez persze a pénztárnál szokott kiderülni, ahonnan vissza kell slattyogni az árdéuláig, hogy ugye tényleg ez van kiírva. Rgaborék egy ilyen alkalommal már csak a…..
nashira 2009.07.23 10:40:06
@Ma Ő, holnap Te vagy Én ?: ilyen volt a martonvásári építőtáborban is, én meg úúúúgy irigyeltem a zosztálytársaimat, de én nem mehettem, mert nem voltam KISZ-es :(
Minden propagandának hitt D.A. fotódokumentumokkal bizonyítja a szörnyűséges terrorszervezet létezését! A szénhidráttal gyilkoló terroristasejtek cukrászdáknak álcázva édesgetik a mit sem sejtő tömegeket a biztos pusztulásba: Leleplező fényképek a Magyarok Nyilairól!…..