Regisztráció Blogot indítok
Adatok
metset

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elhunyt Péter Anna (†32) iparművész, textiltervező, divatcégtulajdonos-menedzser, egykori autós újságíró, az első magyar Michelin-csillagos gasztroblogger. A sokoldalú, páratlanul tehetséges ifjú hölgy halálhíre Aucklandtól Tolcsváig mélyen megrendítette bolygónk…..
Újra benéztem Dominika könyvelő-nővér irodájába. Átrágta magát az anyagon és azt javasolja, hogy fogadjam el a Tímea féle cégek felügyeletét. Hosszasan beszélt a számokról és bevallom, a vége felé picit elkalandoztak a gondolataim. Túl tömény volt nekem a sok-sok száraz…..
metset 2010.01.12 13:54:43
@ssolymarka:
Engem érdekelne az idei Camino. Mikor indulnátok? Mennyi időre?Mást is megnézbétek? Mennyi pénzzel vágtok neki és mit lehet tudni a többi csajról, fiúról, aki jönne. Írhatsz privibe is, kössz.
Dominika nővér egy ugyanolyan irodában ült, mint bármelyik másik könyvelő. Íróasztalán dokumentumok tornyosultak. A monitoron bazi nagy Excel táblázat, legfeljebb annyi a különbség, hogy a falon nem bekeretezett ISO tanúsítvány lóg, hanem szentkép. És ő se kiskosztümöt…..
   A düsseldorfi EU huszár először gardróbját újította be. Csukától a kiegészítőkig Tiszába vágta magát. Include brifkó, rombusz mintás V nyakú pulcsi, két váltás melegítő, party kalap, térdzokni.  A gatya kivételével, mert egy Trappert is szervált. Majd…..
metset 2009.04.10 22:22:31
Tardai történetek Negyvenhét 2009.04.10 08:00:00
Az Úr kétezerkilencedik esztendejének egy reggelén az Iván arra ébredt a tardai kistemplom imapadján, hogy hangosbemondón szólítanak fel valakit egyfolytában, hogy feltartott kézzel jöjjön ki. Meg volt egy SMS-e, hogy Iván, ne bassz, gyere már ki, al. rendőr Laci. Kint meg a…..
 -Végzést, hozzanak végzést, a végzésemet akarom, de most azonnal!- ordította torkaszakadtából a borítékoló pult tetején álló, gyűrött ballonkabátját a földre dobó, fényes fekete zakós negyven körüli sovány, szemüveges alak. Mindkét kezével görcsösen szorított…..
metset 2009.03.31 13:27:15
@Pilgram:
Jó messzi külföldről lehet, hogy nekünk is hiányozna, itt bőven kivan a napi adag:-)
Tardai történetek Negyvenkettő 2009.03.31 09:00:00
Fasz tudja, mire számított a Jancsi, amikor meghirdette a vizespóló-versenyt a Panorámába', arra biztosan nem, hogy a szakács Bandi nyeri meg a tekintélyes csöcseivel. Az persze örült az ovációnak, sőt még az epiláló gépnek is, ami a fődíj volt, mert megoldódott a nővére…..
metset 2009.03.31 10:14:45
@jpmjpm:
Nekem is ez volt a mai nyerő beköpés. Szvsz a mai hivatal.blog.hu ütősebb, de azért ez is ott van, sőt itt a bonus Feco is (habár a múltkorija neki is jobb volt).
 „Minden egyes forintra szükségem van és előre is hálásan köszönöm a segítségeteket.” Kezdődött Péderke kör e-mailje. Majd az e-mailben részletesen kifejtette, hogy milyen smucig mocskos köcsög (ezt a jelzőt tőle különösen mókás volt olvasni) állam bácsi.…..
metset 2009.03.30 11:40:48
@Hepciás:
:-)))))
Kisfőnök for president!
metset 2009.03.30 14:11:23
@Pilgram:
Szerintem ez a mi péderkénk nem olyan fajta. Ő ettől jellemesebb. Olyanok is vannak, amilyenekről te írsz, na azok egyszerűen köcsögök.
 Kinga picit feszülten libbent be a Nagyfőnök irodájába, hisz nem jellemző, hogy csak úgy behívja őket. Már azért is leugatta a fejüket, ha e-mailt küldtek neki. Neki ne e-mailezzen egy közönséges beosztott, küldje meg a Kisfőnöknek, aki ha kell, majd forwaldol neki. A…..
metset 2009.03.27 17:08:06
@golyo1974:
Az nekem is alap. Nathan volt a kedvencem, Dave meg összejöhetne a pénzügyes Péderkével.
metset 2009.03.27 17:19:10
@golyo1974:
és így egybe, hogy pénzügyes Péderke még jobb kimondani!:-)
Tardai történetek Harminckilenc 2009.03.27 09:00:00
A Horenszky kúria Tardamajor után van, jó ezerötszáz méter mélyen az erdőben. Régen helytörténeti tárlat meg késmúzeum volt benne, a tardai meg a környékbeli kisiskolásokat minden évben elvitték, hogy nézegessenek ekét, rakott szoknyát, meg fanyelű kést valami hungarocellből…..
Tardai történetek Harmincnyolc 2009.03.26 07:00:00
Az Ignác ütős melót talált magának. Erősáramúhálózat-segédkarbantartó betanított dolgozó az arc, ha még nem baszta agyon az áram valamelyik nagyfeszültségű oszlopon. Mer' nem kértek tőle semmi villanyszerelő vizsgát, de még az se' volt nagy baj, hogy a megawattról valami…..
metset 2009.03.26 09:46:43
Ja, igaza van golyónak.

Nathanp, a
hivatal.blog.hu is a te műved?

Mert most ott vendégeskednek a tardai arcok, csak az nem jött le, hogy a Berda Miki meg a Kocka, vagy inkább Vladi vagy Igni.@golyo1974:

"Vanda pár fehérruhás sráccal vihogott.

- Tök jó fejek! Vidékről jöttek white partyra, csak előbb itt alapoznak. Honnan is vagytok? Valahol Tatabánya környékéről, na itt van a nyelvemen a falu…-de nem folytatta, mert vihogva hagyta magát taperálni a két fehérbe bújt újsütetű haverja által. Habár az egyiknek gyanús volt a fehér gatyója. Mintha egy fekete nacit gyorsan lezománcoztak volna fehérre, de üt a buli, kit érdekel. Egyszercsak Vandus lelkesedése teljes mértékben alábbhagyott. Mi több, átcsapott hiszterikus undormányba.

– A fasszopó falusi bélmosó jó büdös kurva anyátokat tirpák kis köcsögök, mangalicafejű tahók, a Néprajzi Múzeumba' kitömve kéne mutogatni titeket a derekatokra kötött, százötven éves Devergo pulcsiaitokkal együtt!- ordított rájuk Vanda, de a csókák csak röhögtek, tuti, hogy valamitől már jól be voltak állva, és a hivatalnok 3,14csát azzal is tovább cukkolták, hogy valami undormányos, ragacsos kis gömböt kapott elő egyikük, amivel Vandus lágyéka felé közeledett. "
metset 2009.03.26 21:29:03
@anyadnak_palankot:
Nem tudom, nekem az is nagyon bejön, sőt. De hát ízlések és pofonok. Az is lehet, hogy azt is, ezt is, meg a Tiborokat is többen írják, de ugyanaz a csapat felváltva.Mondjuk Uj Péter, Tóta W., Szily stb. Ez az amit mi mezei olvasók sose fogunk megtudni, de nem is baj ameddig jól csinálják.
   - Csapjuk szét az agyunkat, fiúk, lányok, ha már egyszer itt vagyunk!- kurjantotta el magát a repülőgép-hangárnyi dizsi bejárata előtti sorbanállás közben Aranka. –Baszki, vén nyársatnyelt prűdkurva, most gondolod, hogy trendi vagy, mert ilyen fiatalos…..
metset 2009.03.26 10:12:42
@Tsabi:
Ja, meg főleg, hogy Iron Maidenre csinált lánykérést utána SMS-be vissza lehet csinálni.-)
metset 2009.03.26 11:19:30
@Tsabi:
ja, terjesztem az evangéliumot-)
 "Nobel-díjat Gusztávnak!"sir David Attenborough - Samu csupa ideg volt már reggel óta, mert megbetegedett Tyson, a pirányája. Az állatorvos is tehetetlen. Vanda jót röhögött ezen a hal-állatorvosdin, mert olvasta, hogy lebukott egy halspecialista állatorvos. Egy…..
 - A faszom ebbe a szakadt krimóba! - háborgott a Samu melletti asztaltársaságból az egyik tag. –Bínó rozét kért, erre mit csinált a pultos tehén? Magabiztosan mondta, hogy: megoldjuki, majd az egyik vájdlinból kimért a poharába egy leveseskanál rizlinget, a másikból meg…..
  De szó szerint. Úgy tűnik idén nem tudta Guszti kihúzni  Katalin napig a száraz időszakot, vagy csak más miatt volt indiszponált, de tény, hogy megtörtént a kellemetlen malőr. Amennyire tudta letakarította, de fehér frottír zoknijának bolyhai sajnos bogáncsként…..
 Mint ahogy az egyszeri ember mondja: két dolognak van hal szaga, a másik a hal. Mivel Vandánk a hivatalból nem hal, hanem nagyon is emlős, nos számára ez igencsak pech. Valami gyík lehet a hormonháztartásával, de amúgy kár érte. Mert vizuálisan nagyon ott van a szeren. Csak ugye…..
 "Düsseldorf, Deutchland, Deutchland!"Haj musical átdolgozása (Diether Bohlen és dr. Komároni István)Aranka a megtestesült anyaoroszlán. Főleg ha a saját érdekeit védi. - Jó az öreg a háznál!- meg - Én már csak tudom, ezer éve a hivatalnál vagyok!- és hasonló…..
Tardai történetek Harminckettő 2009.03.17 13:00:00
A Berda Mikit tavaly tökön rúgta a disznó. Szíve szerint idén el se' ment volna, de a Vladi mondta, hogy ne szopass, gyerekkorunk óta jössz disznót ölni, a fater is ki fog akadni, azt' hallgathatod majd egy évig, hogy milyen puhapöcs vagy. Majd nem állsz a hátsó lábánál, fogod a…..
metset 2009.03.17 14:00:47
@tomi888:
Jó is az, olyan Gibraltár feeling, főleg disznóvágáskor:-)
  Na jó, csak minden potens férfi. Beleértve a biszexuálisokat, de még a nyitottabb melegek is legalább a kormosba bezavarnák neki. A nők viszont kifejezetten rühellik. Nem értik, hogy mi a rákot esznek rajta a férfiak. –Mennyire közönséges- sustorogja a háta mögött…..
   - Bassza meg, bassza meg, bassza meg! Nem lehetek ennyire szánalmas kis nyomoronc lúzer béna pöcs!- duzzogott magában a teljesen kétségbeesett Samu. A bérszámfejtésről az egyik hiperaktív, huszas csaj ugyanis nemes egyszerűséggel az íróasztala közepére dobott egy…..