Regisztráció Blogot indítok
Adatok
p.m.s.

2 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyakran hangoztatott kérdés az, hogy én miért nem vagyok képes elfogadni mások véleményét ebben a témában, ha az nekem nem tetszik, vagy nem értek egyet vele.Pedig elég egyszerű a dolog.Példának okáért, maximálisan el tudom fogadni, ha más az almát jobban szereti, mikor én…..
p.m.s. 2014.05.02 07:15:18
@fat.acceptance:
"Noisy Suzy egy lélektelen, ostoba kártékony valami." Megint valakinek az emberi voltát vonod kétségbe.
Próbálhatod magyarázni, de azt teszed ami ellen állítólag küzdesz. Mivel senki nem tudja, láttad-e az arcát ez a része irreleváns.
... újabb kép a nyaralásról. :) ..
p.m.s. 2013.08.02 14:18:59
@fat.acceptance: Az, hogy lefogytál és visszahíztad egyszerű jojó volt, felesleges többet belemagyarázni. Olyan módszerrel fogytálamit nem tudtál/nem lehetett hosszú távon tartani, és ahogy visszatértél a normál kajákra visszajöttek a kilók, gyanítom, kamatostól. Ezért baromság a fogyókúra, attól kezdve, hogy ne együnk kenyeret, tésztát, krumplit egész addig, hogy legyünk vegák.
Nem tudom, most milyen módszert követsz, de ha hasonló megvonáson alapulót akkor esélyes, hogy ugyanígy jársz, hacsak nem tudod élethossziglan tartani. Az pedig kevés embernek megy.
Lehetsz te akármilyen kiegyensúlyozott, a tested arra reagál amit teszel vele. Én most épp zabálok, folyamatosan, így tudom, hogy pár kiló fel fog szaladni. De azt is tudom, hogy ahogy jött le is fog menni, max. később érem el a célom. Ez az átka annak, hogy házhoz vagyok kötve.
p.m.s. 2013.08.02 14:40:14
@fat.acceptance: Persze, mert a te szervezeted nem a biológia szerint működik. Elkeserítelek: nem vagy kivétel. Persze, lehet okokat keresni, de a biológia szabályait nem lehet átírni. Rossz módszert választottál. Az meg, hogy 68 kilósan sem fogadtad el magad annyit jelent, hogy az a test sem tetszett. 162 centihez a BMI szerint talán rendben van a 68 kiló, de a forma nem biztos, hogy jó. Jobb, mint a 100, de csak ennyi.
Ezért kéne elgondolkodnod, milyen alakot tudnál tényleg, őszintén elfogadni.
p.m.s. 2013.08.02 16:00:43
@fat.acceptance: Persze, a maratonhoz nem kell hivatásos sportolónak lenni, de ez nem azt jelenti, hogy felkészülni se kell rá. Kemény munka van benne, hidd el.
Mindenki szép? fenéket. Az ember a szimmetriát látja szépnek, minél szimmetrikusabb egy arc annál szebbnek látjuk. A testalkat szintén nem mindegy. Van pár ember akinek a dagadt a szép, de kevés nagyon. Jóval kevesebb, mint ahány kövér ember van.
Manapság egyre többet találkozom ezzel a hozzáállással. Megvetik azt, aki nem szeret sportolni, akinek nem az a fő hobbija, hogy izzad 1-2 órán keresztül. Nem értem, miért ez a lenézés, miért ez az ellenszenv. Attól, hogy nekem más a hobbim, más dolgokat szeretek csinálni, miért…..
p.m.s. 2013.08.01 16:18:29
@fat.acceptance: Erről kéne leszoknod. Anno, mikor elkezdtem futni regisztráltam egy oldalon, ahol futók vannak többségében, olyanok, akiknek 20 km egy sima edzés. Én úgy kezdtem, hogy 1 perc futás, 2 perc séta, és ettől is elfáradtam. Annyi biztatást, segítséget ritkán tapasztaltam, mint ott.
Most fegyencezek, ugyanezt tapasztalom. Azok, akik profik, lenne mire nagyképűnek lenniük a legritkább esetben azok.
Sziasztok!Furcsa embercsoportról szól ez a bejegyzésem. (Igen, én még embernek nevezem őket is... Humánus vagyok, nem?)Érthetetlen számomra, hogy egyesek hogy tudják magukat sértve érezni attól, ha egy kövér ember megjelenik az utcán, a strandon, munkahelyen, bárhol.  Nem…..
p.m.s. 2013.08.01 16:32:39
@fat.acceptance: De legalább szórakoztatóak :) Legjobb mikor egy pasi úgy lép fel, hogy megvan róla győződve, hogy alfahím. Ráadásul ha valaki megbámulja bóknak veszi. Irigylem az önbizalmát :D
A Hír TV Gyógyhír c. műsorának szeptember 9-i adása kapcsán az alábbi levelet küldtük a műsor szerkesztőségének. Tisztelt Gyógyhír!Szeptember 9-i, "A BCG oltás hatékonysága" c. műsoruk véleményünk szerint súlyosan elfogult volt az oltásellenesek javára. A műsorban aránytalanul sok időt kapott egy…..
Modorosblog A nemdohányzó 2009.09.10 12:40:00
- Na, isteni ez a kávé Mártikám, nem? Érezni, hogy itt helyben őrlik, legszívesebben otthon is ilyet innék, csak olyan drágák ezek a flancos gépek, a többi meg nem csinálja meg rendesen. Meg aztán Zsani, a lányom, nagy capuccinós, úgyhogy olyat kellene venni, ami tejhabot is tud, de…..
p.m.s. 2009.09.10 19:05:57
@Frengi:
4 évesen szokott rá? Ma meg mindenki kiakad a 12 évesen dohányzókon, pedig ezek szerint csak későn érnek.
Csipcsupságok tini 2009.06.30 17:10:00
 A nagylány most 13 éves, ősszel megy 8.-ba. Eddig úgy gondoltuk, gimibe megy, orvos szeretne lenni. A bizonyítványát látva... nem tudom. Matek dícséretes 5-ös, fizika, kémia, biosz 5-ös, magyar, angol 4, de a töri csak 3-as, ráadásul a földrajz is. Az a gond, hogy föciből is…..
Csipcsupságok Beköltöztem 2009.06.30 15:57:06
 Sziasztok, mindenki. Igen, én is átigazolok, bár ez nem lesz nagy nyereség az indexnek, mivel a blogom eléggé belterjes, és valószínű, hogy kevesebben látogatják majd, mint a többit együtt.Előző helyemen nem tetszett a cenzúra, és a szinte elvárt édibédi csajszis…..