Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csirr

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A point-n-click kalandjátékok sorát gyarapítja a Little Wheel. Szerencsére nem pixelvadász-szemétparaszt stílusú, a kellemes és könnyű jelzők jobban illenek rá, a grafikája pedig zseniális. Egyetlen baja, hogy túl könnyű és rövid, így elég hamar lehet végezni…..
Szp kódnevű munkakerülőnktől jött a Gen linkje, ami egy szép és jól összerakott ügyességi-logikai cucc. „Pont annyit ad, hogy kellemes legyen a grafika, és pont annyira nehéz, hogy kéthárom próbálkozásból meglegyen. Ötletes, sok pályás, és úgy érezhetjük, valami…..
A Knightfall remek példa arra, hogy lehet egy régi ötletet feldobni és jól kivitelezni. Adott egy négyzethálós tábla, amiben különböző színű téglák vannak. Az azonos színű téglákat kirobbanthatjuk, ha legalább három van belőlük egy csoportban, ezek helyére újak esnek. Ez…..
csirr 2009.03.19 11:41:25
Egy jogállamban az öszeesküvéselméletek iránt érdeklődő tömegeknek joguk van ahhoz, hogy szabadidejükben rögeszméikhez többé-kevésbé illő szórakozási lehetőségek közül válasszanak, a konteóblog pedig – ahogyan azt többször tapasztalhattátok – közszolgálati…..