Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Medvee

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teleszarta az erkélyedet a denevér? A menyét elrágta a kocsi kábeleit? A vaddisznó kikotorta a tuját és megdöntötte a gyeped közepén elhelyezett "Hoffmann Rózsa Fásy Zsülike gondjaira bízza Kovács Lázár zabigyerekét" című porcelán szoborkompozíciót? Reggel a…..
Megtaláltam pár íróasztalfiókba hányt jegyzetfüzetemet és mivel az idők során már egy csomó ismerős kérdezte, hogy milyen érzés az Indexben dolgozni, mostantól elkezdem kiposztolni a tartalmukat, hogy ne kelljen beszélgetnem egy csomó ismerősömmel, hanem a képek beszéljenek…..
szily Kanta József levese 2010.05.12 01:33:03
Vájdlingnyi könnyet fog ejteni bármelyik álzsidó ismerősöd, ha meghívod egy ilyen levesre. Késő tavaszi-nyári szezonételről van szó, az ideális idő a megfőzésére az, amikor egyszerre terem a liba és a zöldfűszer.   Én egy olyan nagyobb családi kaja alkalmával…..
Medvee 2010.05.14 20:55:47
Nem értem, miért sikoltozik a kínai sajtó, hogy a még meg sem nyitott dongguani állatkertben a dolgozók megeszik az elhullott állatokat. Zsiráfot, majmot, bármit. Ez valami álságos fújolás lehet, rossz fénybe vonva az egzotikusabb húsok kedvelőit. Ha az a zsiráf egész frissen…..
(n80qd felvétele, továbbiak a kommentek között)Baglyot nézni majdnem olyan jó, mint kutyát vakarni, fogalmam sincs, hogy miért. Talán a rokonszenvesen dagadt sziluettje, talán a bizarrul körbeforduló feje, talán a felháborodott tekintete, talán a mesébe illő álfülek teszik. Vagy…..
Nagy a bizonytalanság azok között, akiknek a múlt heti sztrájk alatt járt le a BKV-bérlete: vegyenek-e újat, vagy megvárják míg a BKV vezetése által múlt héten belengetett esetleges néhány napos kedvezményt megkapják. Blogunk megtudta: a sztrájkoló szakszervezetek…..
Hivatalosan is megkapta a világ legtöbb problémáját okozó cég Guinness-rekordját a BKV. A hivatalos megerősítés a keddi sztrájk után érkezett, az eddigi csúcstartó szomáliai cég ígéri, visszanyeri a megtisztelő címet.(képünkön: a 4-es metróval a BKV…..
Medvee 2010.01.13 15:09:17
@Telibek Úr: Neked is azt igérték a szomáliaiak, hogy fölszedik előttetek az aszfaltot, és nem csinálták meg?
A magyar válogatott 23 éves középpályása, Dzsudzsák Balázs felkeltette a Real Madrid érdeklődését. A focistát sajtóhírek szerint fél éve figyelteti a spanyol klub, ám Dzsudzsák kitálalt: elege van a zaklatásból. (képünkön: a spanyol klub paparazzi-fotóján a magyar…..
Medvee 2009.12.03 20:22:15
@moralisa: Nekem bejött simán, éppen a bajuszát pödörgette egy kissámlin állva, és a "Fel torreádor, öld meg a bikát" dallamát dúdolta.
A Homár saját tapasztalatból tudja, hogy az Elektromos Műveké a taplóságban amúgy közismerten világszínvonalú magyar mezőny legértelmetlenebb, legkommunistább, legportásszemléletűbb ügyintézési rendszere. Egy téli napon a csajommal és Homár Miriammal (1) meg Homár Borisszal…..
Úgy jó igazán, ha az olvasónak magától esik le, mi is furcsa ezen a képen. Elsőre ugye köznapi látvány, a Szeged környéki település tornacsarnokának információs tábláját látjuk az alaprajzzal. Az empatikus olvasó esetleg megjegyzi, hogy lám, akadálymentes a WC. Aztán…..
(Ezzel a poszttal azoknak szeretnék segíteni, akik kutyabeszerzésen gondolkodnak, és felmerült bennük, hogy mudit tartsanak.) Különös fényt vet a régi magyarokra, hogy a 8 ősi magyar kutyafajtából 3 neurotikus, üveghangon csaholó ideggombóc (puli, pumi, mudi), 2 szintén…..
Medvee 2009.07.30 10:05:50
@hegyilany: Javítanék: Marhacsordát vegyél.
Franc tudja, talán ez az év olvasói levele a "komplex kisebbségtudat biturbó" kategóriában, csütörtök éjjel futott be az Index postaládájába, és én órák óta álmélkodom rajta, óriási élvezettel. A magyar zsidó olvasó felháborodik, hogy az MTI spanyolországi…..
Szerdán indult a fergeteges történet, ami már az elején földre vitt, pedig akkor nem is sejthettem, micsoda fordulat következik még. Az egész úgy indult, hogy a zene.hu oldal írt egy beharangozó cikket a Dream Theater koncertjéhez. A következő szenzációt a rövid írás közepébe…..
Medvee 2009.07.02 12:49:35
@szily:
>> persze az index fizetett langymeleg monopolisztikus irodájából,

> te fizetés nélkül ülnél egész nap egy irodában? gyere a blog.hu-hoz!

szerintem @is problémája nem az, hogy Ti kaptok fizetést, hanem hogy az irodáért fizet az index! ha belegondolok tényleg felháborító!!
Fura módon csak tegnap voltam először a Donatella'a Kitchenben a Király utcában, de szerencsére nem vagyok kajablogger, így nem volt kötelező másfél éve kényszeresen elzarándokolnom a helyszínre. Rohadt sokan írtak már az étteremről, így csak annyit, hogy a dizájn bravúros…..
Szerintem ez életem első nekrológja. Ekrem-Kemál Györgyöt, a legújabb kor egyetlen, fegyveres államellenes szervezkedésért elítélt emberét jó tíz évvel ezelőtt, Zánkán ismertem meg, egy olyan horgászversenyen, ahol kettesével, csónakból folyt a móka, a párokat pedig az…..
Medvee 2009.06.15 13:21:26
@Omnibusz: Meg a péniszirígysége!
Szerintem a gyermekeink már a következő tételt fogják az irodalom érettségin húzni:
Zwack Pétertől a tapírig. A péniszirígység szerepe Szily korai kisprózáiban.
Tévesnek bizonyultak Erdei Tamás becslései, ugyanis a magyar gazdaság 2009 ősze helyett már az év elején elérte a lehetséges mélypontot. A gazdasági válság mutatói jóval az átlagos kelet-európai mélypont alá helyezik a minimumot, de mi még ez alá is bejutottunk.Magyarország…..
Medvee 2009.06.12 08:17:07
@SzerelmesDolgok: Szerintem azért van közös halmaz...
Nem csak az interjúért kell letétbe helyeznie ezer eurót az "ellenséges" médiumoknak, ha interjút szeretnének készíteni a Jobbik elnökségével. A párt nevét és vezetői arcát is levédette, valamint 200 eurót kell fizetni ezentúl minden…..
Azt mondja Sanyi, hogy elég vicces eset történt a haverjával: "Felhívta egy feltöltőkártya csaló T-Mobilosnak bemutatkozva, hogy nyert 600e Ft-ot és csak annyit kell tennie, hogy 15 percen belül vesz egy 5e Ft-os eltöltőkártyát. Haverom persze nem dőlt be a trükknek, hanem…..
Az alanti levelet az teszi fergeteges szórakozássá, hogy a blog.hu mailboxába érkezett, egy kispénzű tévénéző asszonytól. Nem térek magamhoz, köszönet a szép percekért Bluminak, aki megmutatta. ---------- Forwarded message ---------- From: XYné <xy@t-online.hu> Date:…..
Medvee 2009.06.05 21:18:10
Párhuzamosan több fronton is igyekszik a Budapest Közlekedési Vállalat, ismeretebb nevén a BK Zártkörűen Működő Részvénytársaság, hogy átemelje a főváros közlekedési kultúráját a XXI. századba. Az utóbbi évek folyamatos pálya- és szerelvényfelújítási projektjei…..
Már idén életbe lép az a rendelet, amely szerint az iskolákban a diákok pénzzel is megoldhatják egy-egy vizsga megszerzését. A Magyarországi Gazdag Szülők Országos Egyesülete mai bejelentése szerint a tanulók ezentúl nem csak független vizsgabizottságot…..
Homár mikronews: Amerikában és Kanadában lecserélnek úgy hetvenezer darab, latopokhoz használt lítiumion-akkumulátort, mert túlmelegedhetnek és kigyulladhatnak. A valóságban eddig két tűzeset volt, de sajnos egyik júzer sem vált eleven fáklyává. Típusszámok, részletek itt,…..
Ez most még az előző ilyen témájú posztnál is hosszabb lesz, elsősorban nem végigböngészés céljából írom, lehet rajta keresgélni, hova tartozik egyik-másik kutyafajta. II. Pincserek, Schnauzerek, Molosszusok, Svájci Hegyikutyák   A. Pincserek és…..
Írtam egy kiállításkritikát a Természettudományi Múzeumban most nyílt Predátorokról, amivel vérig sértettem a közepesen ismert erőművész párost, a Rippel fívéreket, gondolom azzal, hogy B-listás hírességnek neveztem őket. Csodálatosan szórakoztató levelet küldtek emiatt,…..