Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kanaan

35 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Srácok, ezt is meg éltük, itt hagyjuk a blog.hu-t, a NightRide a www.nightride.hu címen elérhető a továbbiakban..
Jelentem meg volt, sikerült a dolog Kinter Oszkár jógyerek, VV Anikóról kb hasonló a véleményünk, node nem is ez a lényeg, hanem mi. Az utolsó pillanatban sikerült embert találni aki el jött velem a CoolTVhez Wilika személyében. Ezúton is hála neki nameg persze Vegannak, amiért…..
Szerdán(2009.július 29) 14:30-tól élőben leszünk a CoolTV-n, szóval tessék oda kapcsolni, nehogymár ne legyen nézettségünk. Próbálunk majd viccesek lenni és nem unalmasan beszélni.A lehetőséget pedig köszönjük VeganRidernek, nélküle ez nagyon nem lett volna meg...
Most sem marad el az éjszakai tekerés, de máshol találkozunk a tüntetés miatt!Szombat este újra NightRide!TALÁLKOZÁS: 20:30-kor a bejelentett demonstráció miatt NEM a Szabadság téren, hanem a FELVONULÁSI TÉRen ott, ahol az új 56-os emlékmű van (szép bringaháttér…..
kanaan 2009.07.12 16:17:33
@mVik: hali, minden szombaton van tekerés és itt és a criticalmass.hun is kint szokott lenni, de általában 20:30 szabi tér, kivéve ha tüntetnek mert akkor nem ott, hanem máshol
Volt ám bográcsolás nekem, vagyis kánaánnak köszönhetően, merthogy rohadt jó a paprikás krumplim. Köszi jóvolt, szép volt, elmúlt. Ma meg ugye az egyel lejjebb lévő postra kell koncentrálni, vagyis a mai NR-re.képek a főzésről:  …..
valteszt Az utazás 2009.07.02 12:28:00
  Szombat este NightRide volt, amin az a megtiszteltetés ért, hogy én vezethettem a csapatot. Búcsú tekerés, hogy úgy mondjam. Nagyon jól sikerült, rendesen meghatódtam (persze nem látta senki), eddigi legjobb nr-em.Éjfél körül lett vége, és akkor még nem…..
Tegnap(június 28.) meg alapítottuk a pringapóló csapatunkat Szoldi, Kicsi, Lovag és jómagam(kanaan) részvételével. A név választás még kérdéses, de a sok borulás miatt felvetődött a P.A.N.D.E.R név, ami annyit takar, hogy "Póló A Nem Defektes Egyének Részére".…..
Búcsúztató NR volt a mostani, kb 25fővel. Volt Duna-tenger nézés, villamossínezés, aztán a mokányabbak még a villamos alagúton is végigpörgettek. És persze nem maradhatott ki a szokásos parkolóház Velodrome se. Alant az útvonal és a képek:  Nagyobb térképre…..
  20:30kor gyülekező a Szabi téren, szar idő lesz, de mi kemények vagyunk. Fix útvonalat most se tervezünk, megyünk amerre hátszél lesz. Minden résztvevő hozzon magával első és hátsó lámpát, mert ez kötelező és mert nem szeretnénk ha bárkit is elütnének, aztán hiszti…..
  20:30kor gyülekező a Szabi téren, tippre kegyes lesz hozzánk az ég és nem lesz eső. Fix útvonalat most se tervezünk, megyünk amerre hátszél lesz. Minden résztvevő hozzon magával első és hátsó lámpát, mert ez kötelező és mert nem szeretnénk ha bárkit is…..
Pénteken megyünk mindenféle jót elégetni tábortűz fölött, feltéve ha valaki tud tüzet rakni. Népszigeten lesz a helyszín(Újpesti vasúti hídról lehet lemenni). 18:00-kor találkozunk a Váci úti TESCO előtt, hogy bevásároljunk. Legyen sör meg kaja, mert ezek nélkül nem jó az…..
Naszóval, arról lenne szó, hogy...őő inkább bemásolom cmről, mert hátha minket olvasnak az érintettek de a cmet nem: Közérdekű közlemény!Eszeveszettül keressük azt a két fotóst (úgy emlékszem egy lány és egy fiú), akik a május 23-ai NightRide-on fényképezték a csajokat a…..
Laza estének néztünk elébe, már a találkozási pontnál jött egy rövid eső, a lelkes bringások meg mint a cukordrazsék szaladtak be a fák alá, el ne ázzanak, de végül el állt az eső. Az indulás zökkenőmentesen indult, meg vagy 10kiló cseresznyével(be kell újítanom egy…..
  20:30kor holnap is gyülekező a Szabi téren, ha esik ha fúj(ez eléggé valószínű). Fix útvonalat most se tervezünk, megyünk amerre hátszél lesz. Minden résztvevő hozzon magával első és hátsó lámpát, mert ez kötelező és mert nem szeretnénk ha bárkit is…..
Túléltük, pedig spontán útvonal volt, végigmentünk a frissen átadott ÚVH-n és a Szabi hídon is. Saját és talán a többiek nevében is mondhatom, hogy nem pont tökéletes munkát végeztek a kivitelezők egyik esetben sem. A rossz időnek és talán a bizonytalan útvonalnak…..
  Aki csatlakozni szeretne az 20:30-ra jöjjön a Szabadság Térre, mert ott találkozunk. Az eddigi vonulásoktól eltérően most nem szervezzük túl a dolgot, csak megyünk amerre megy az épp legelől haladó emberke. Esőre van egy kis esély, amennyiben ömlik a víz és leszünk azért…..
kanaan 2009.05.30 08:50:23
@petic: okés, vettem
Mivel van egyfajta káosz a résztvevők között, hogy lehet e alkoholt fogyasztani ezért kiegészítettem az NR szabályzatot, kérlek benneteket fogadjátok el.katt a részletekért..
kanaan 2009.05.25 11:52:45
  SZOKÁSOS HELYSZÍN és FIX ÚTVONAL(kis módosítás). TALÁLKOZÁS: 20:30-kor a SZABADSÁG TÉRen ott, ahol az emlékműtől a Parlament felé indulnál, de még a téren egyből padsor között haladsz el - na ott a padoknál. Pontosan itt. IDŐJÁRÁS: derült, nuku felhő csapadék…..
Nah, ezen is túl vagyunk, sajnos még mindig voltak hibák, sokat vártunk sok helyen, de ennek elkerülése végett lesznek kissebb szabály és útvonal módosítások. Összességében talán állíthatom, hogy jól sikerült, a Hősökön 64en emeltünk, de startnál megvolt a 70 környéke,…..
kanaan 2009.05.18 22:17:26
@csóróbringás: itt porosodik a küllőkártyád nálam márpár hete:P
Aki nem ismerné a dolgot, akkor pár szóban: a Userbarnak az a lényege, hogy pl egy fórumon berakd az aláírásodba, ezzel is hírdetve az igét. Létezik kismillió ilyen grafika minden témában sport, politika, játék stb. De most müzli jóvoltából elkészült a mi kis saját UB-nk, ha…..
Lett csinálva kis promó, eredetileg a cyclechic.hu miatt hívtak, de mivel volt 1 fölös óránk ezért rátértünk az éjszakai betyárkodásra.Ha valaki nem hallotta volna esetleg akkor lehet csekkolni…..
  SZOKÁSOS HELYSZÍN és FIX ÚTVONAL. TALÁLKOZÁS: 20:30-kor a SZABADSÁG TÉRen ott, ahol az emlékműtől a Parlament felé indulnál, de még a téren egyből padsor között haladsz el - na ott a padoknál. Pontosan itt. IDŐJÁRÁS: derült, max lazán felhős, csapadék esélye 5%,…..
Holnap(2009.május 15), a Fúzió Rádióban kánaánnal lesz hallható egy kis beszélgetés reggel 8-10ig a Tandem műsor keretei között a CycleChic.hu múltjáról jelenéről és jövőjéről, hallgassátok...
Ez még jár az egyel régebbi NR-hez, by: Zach    KÖZÉRDEKŰ: jah és ami még fontos, adjatok vért, mert az jó. Katt oldalt a bannerra...
  Szombat este újra NightRide! SZOKÁSOS HELYSZÍN és FIX ÚTVONAL. TALÁLKOZÁS: 20:30-kor a SZABADSÁG TÉRen ott, ahol az emlékműtől a Parlament felé indulnál, de még a téren egyből padsor között haladsz el - na ott a padoknál.IDŐJÁRÁS: derült v. enyhén felhős égbolt,…..
kanaan 2009.05.08 23:59:27
@papicspeter: petikém, csak a saját nevedben beszélj...:D
kanaan 2009.05.09 00:29:16
@Scott Contessa 50: pörgesd végig pl az előző nr képeit és rájöhetsz, hogy bár nagyrészt az erősebbik nem képviselteti magát, de egyre erősödik a velünk tekerő hölgyek száma is:)