Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MrParker

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rengeteg kínai, indiai, és pakisztáni bevándorló a maláj lakosok mellé. Etnikai zavargások, túlnépesedés, munkanélküliség, és elszegényedés. Nagyjából ezeket tudta felmutatni Szingapúr a 1900-as évek elején. Fejükbe vették, hogy nem bűnbakot keresnek, hanem változtatnak és megfordítják az egyre…..
Használhatatlan, rozsdás fényképezőgépet vettem egy sráctól félmillióért. Én szinte az összes fotós felszerelésemet használtan vásároltam, soha nem volt ebből baj, egészen eddig. Helyszínen megnéztem, kopásmentes volt, lőttem is vele néhány fotót, hibátlannak tűnt. Ezeknek a tükörreflexes…..
Nívó Közeleg a fordulat! 2012.02.02 01:51:00
Az elmúlt hetekben szinte minden a kormány és Matolcsy ellen dolgozott. Az adósságválság újabb hullámai nagyon komolyan érintették Magyarországot is, az euró árfolyama történelmi mélypontra süllyedt, ami az államadósságot is újra történelmi rekord közelbe, GDP arányosan…..
A hétvégén Londonban koncertező Anima Sound System legutóbbi Tedd a napfényt be a számba című lemezének címadó dalához készített videoklipet. A klip Párizsban és Budapesten készült Túri Bálint Márk vezetésével. Miközben a klip forgott, több remixer is nekiugrott a dalnak,…..
Az előző posztban a magyarországi szállodákat vettük sorba aszerint, hogy lehet-e macskát vinni a hotelbe, és ez mennyibe kerül. Ebben segített Dr. Kiss Róbert Richard, aki most a világ más tájaira kalauzol el e témában:"- Világtendencia, hogy a szállodák több mint felében…..
Az utóbbi hetekben egyre többen jönnek azért, hogy titkos karácsonyi ajándékot vásároljanak a párjuknak.A férfiak többnyire a vibrátorok előtt szoktak megállni, majd leemelik a lehető legnagyobbat, legbonyolultabbat, a pörgős, gyöngyös, pulzálós, csiklóizgatós maxinyuszik…..