Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Magyar Endre

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új MÁV blog Sztrájkosdi 2009 2009.04.02 13:48:32
 A VDSzSz Szolidaritás MÁV-START Társasági Választmánya – figyelembe véve az országunkat is érintő gazdasági válságot – megvitatta a bértárgyalások jelenlegi állását. A Választmány elfogadhatatlannak tartja a MÁV-START Zrt. vezetésének a kiszervezéssel…..
Új MÁV blog Nem szűnt meg a blog 2009.03.12 22:13:00
Hamarosan jelentkezem és újra dübörög a blog. Ezt garantálom!Sokan kérdeztétek mi történt, mi a helyzet. Októberben átadtam a szerkesztést BkvFigyelőnek, mivel a fiam születése és egyéb dolgok miatt nem tudtam annyi időt szánni a blogra, amennyit megérdemelt, megérdemeltetek…..
Magyar Endre 2009.03.15 22:43:20
@georgejr:

Szerintem akkor sem adta meg az eselyt a masik felnek hogy nyilvanosan leirja a maga olvasoi elott mit is szeretett volna. Nem vedeni akarom mert nem ismerem megteszi o ezt maga. BKV blog szerintem nem a MAV blog sikere miatt indult nagykepuseg ezt allitani. Szinte egyszerre indult a ket blog. Maga pedig nem azrt lett hires mert jol csinalta a dolgat hanem azert mert az index felfuttatta a blogot addig amit nem hanyagolta el. utana mar nem volt kint a cimlapon es elindult a leejton lefele. ezt olvasokent lattam. Tehat ha nincs az index maga sincs sehol. (nagykepu hozzaszolasait kerem ne nekem cimezze ezentul) Most is egyoldalu amikor nekem ir. csak az elozo szerkeszto hibairol beszel pedig ahogy latom maganak is van rendesen.

Ahelyett hogy mindig ugyan arrol beszel szerintek koszonje meg a munkatarsa fel evi munkajat mert ha o nincs a blogja reg elhullott volna. en megertem miert ment el innen. Ezt a magis hibainak kereseset es kozonseg elotti lejaratasat szerintem fejezze be es vegre foglalkozzon a bloggal mert sok olvasot fog emiatt vesziteni es sajat maga oli meg a blogot. Ezt a legjobb szandekkal mondom.

Kerem ne valaszoljon a hozzaszolasomra inkabb gondolkodjon el rajta. koszonom.
Új MÁV blog JAA AZ EGY HÜLYE!!! 2009.03.15 18:22:00
Ez a post valahogy elsikkadt (több másik mellett) az elmúlt fél évben. Sajnos, hiába továbbítottam nem látom, hogy megjelent volna. A történet a szokásos, diákot büntetett a jegyvizsgáló, mert nem volt betétlap a diákigazolványhoz. És ilyen módon jogosulatlanul vette…..
Magyar Endre 2009.03.15 22:00:15
@georgejr: Kedves baratom! 1 eve olvasom a blogot tehat ismerem a maga munkassagat is.

Maga ugy vezette be ezt a bejegyzest, hogy a mav a hulye es a mav a hibas a tortentekert. Maga ne mondja nekem hogy ez nem a mav fikazasa mert az. Egyaltalan nem mindegy hogyan vezet fel egy levelet mert annak jelentosege van. Es maga a mavot jaratta le az utas butasaga miatt.

Endre
Még februárban volt egy post itt a blogon, melyben egy utas szóvá tette, hogy 30 helyett 28 napos bérletet kapott. Ez nem csak egyedi eset, hanem egyre többen jelezték ezt nekem, illetve magam is tapasztaltam, amikor megvettem a bérletem, és a február 17-től március 16-ig érvényes.…..