Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Canadian

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy új autó átadásakor a CarSign cég alapítója felismert egy alapvető hiányosságot. A legstílusosabb és legdrágább prémium kategóriás autóknak a legolcsóbb része a műanyag rendszámkeret. Egy több tízmilliós értékű autón kifejezetten rosszul mutat a néhány…..
Canadian 2010.03.09 22:53:25
Tomasdrukkker!
Én is vettem ma egy rendszámtartó szettet a CarSign (KÁRSZÁJN) honlapján (
www.carsign.hu).
Ezek tényleg vérprofik:

A CarSign rendszámkeretekre a gyártó a törvényes jogszabályi követelményeket jóval meghaladó 2 év jótállást vállal, ellentétben a műanyag rendszámkeretek gyártóival, amelyek általában nem vállalnak az általuk gyártott termékre garanciát.

Tomasdrukkker, nektek hol a boltotok egyébként?

Lacus
A luxuslimuzint gyártóktól a prémium igényeket kielégítő autószalonokon, céges flottákon, autókölcsönzőkön át, a veterán (old-timer) klubokig, tunning-őrültekig mindenkinek ajánljuk.A rendszámkeret ugyanúgy egy fontos szépítőelem, mint más hasonló kiegészítők az autón…..
A feketére fényezett és karbon-hatású rendszámtáblatartó az autó sportosságát hangsúlyozza ki. A krómozott vagy polírozott kivitelű nemesacél rendszámtartó-keret kiválóan illik az eleganciát sugárzó típusokhoz.A szálcsiszolt nemesacél rendszámtáblatartó kiválóan illik…..