Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dávidka.

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! „A dolgok a legritkább esetben alakulnak úgy, ahogy az ember elképzeli...” (FEDex)..
Fogadási lista lebontva: amerikai futball American Football jégkorong Ice Hockey kézilabda Handball kosárlabda basketball labdarúgás Football úszás Swimming vízilabda Water polo  Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!…..
Az 1.20 alatti odds-okoat tartalmazó eseményeket nem találjátok a Tippvadászon, ezzel is igazságosabbá téve a pontversenyt! Fogadási lista lebontva: kosárlabda labdarúgás tenisz úszás vízilabda Múlt heti…..
Az 1.20 alatti odds-okoat tartalmazó eseményeket nem találjátok a Tippvadászon, ezzel is igazságosabbá téve a pontversenyt! Fogadási lista lebontva: Forma 1. kerékpár labdarúgás tenisz vízilabda Múlt heti…..
dávidka. 2009.07.22 11:14:19
@csiszi78: Bocsi, most néztem a meccseket és úgy láttam hogy a szerbek nagyon verték őket de akkor lehetséges hogy más meccset láttam:D
dávidka. 2009.07.22 11:20:24
@dávidka.: csak igazából engem az nyugtalanit hogy még vezetésre sem álltak:S
Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést, eredmény és új lista CSÜTÖRTÖKÖN! Lebontva: baseball jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz  A TIPPEKET kommentbe és…..
Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést, eredmény és új lista HÉTFŐN! Lebontva: Forma 1. jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz   A TIPPEKET kommentbe és TIPPVADÁSZ-ra…..
dávidka. 2009.06.04 07:19:18
dávidka. 2009.06.06 12:36:50
TIPPVADÁSZON MEGTÖRTÉNT A NULLÁZÁS!!! Lehet, hogy egypár reg. áldozatául esett (sajnos), ha nem tudnál bejelentkezni akkor regelj újra! Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést, eredmény és új lista CSÜTÖRTÖKÖN!  Lebontva:…..
TIPPVADÁSZON A HÓ VÉGÉN NULLÁZÁS!!! ADDIG TIPPELJ VAGY TÖRLŐDIK A REGED AZ ADATBÁZISBÓL!!! Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést, eredmény és új lista HÉTFŐN! Lebontva:…..
TIPPVADÁSZON A HÓ VÉGÉN NULLÁZÁS!!! ADDIG TIPPELJ VAGY TÖRLŐDIK A REGED AZ ADATBÁZISBÓL!!!Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést, eredmény és új lista CSÜTÖRTÖKÖN! Lebontva: jégkorong kosárlabda…..
Sokszor esett már szó a világhírű zenekar világhírű akusztikus stúdiókoncertjéről az MR 8-as stúdiójában, abból ad egy kis ízelítőt a most következő videó, mely egy szőrtörténeti áttekintés is egyben, mert nekünk ilyenünk is van. A Kiscsillag akusztikus koncertje, ha…..
Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést, eredmény és új lista CSÜTÖRÖTKÖN! Lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda…..
Hétvégi ajánlatunk a jelentős művész legfrissebb alkotása, mely ma reggeli gondolatait hivatott egységbe önteni, dal formájában. Zene nincs. Lovasi András: Pina dal Hogyha nékem pinám lenne Százezer szeg lenne benne Utálnám a férfiakat Ameddig csak egy nem akad Aki fényes…..
dávidka. 2009.04.25 22:08:10
Hogyan készült? 9.rész: Van-e szándék?Pár napja voltunk a Fábrisóban előadni ezt a dalt. Mindig is utáltam a tévés tempót, ami annyit jelent, hogy kedden délelőtt be kellett jönnünk hangpróbára (ez különösen a pécsi szakasznak kerül sokba) majd másnap délelőtt volt egy…..
Hogyan születik egy Kiscsillag dal? Hogy kerül a Szpartak Moszkva női kosárlabdacsapatának edzője a zenekarba és milyen benyomást kelt a rock katonájaként? Mivé fejlődött Lovasi kamuangolja? Műhelytitkok kezdőknek és haladóknak egyaránt, a Kiscsillag zenekar munka közben, ahogy a…..