Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyamnyogó

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Stadler József, a magyar puszta Andy Warholja az első pillanattól a Homár óriási kedvence volt, barátunk ugyanis bármihez nyúl, abból félelmetes kúlság származik. És itt most nem csak a népszerű Utolsó vacsorára gondolok. Az ilyen istenáldotta tehetség a Vaterán se tud…..
A pokolba vezető út állítólag jó szándékkal van kikövezve. Most már tudom, hogy nem így van. Pedig esküszöm, az okfejtést nem kértem. Főleg nem ezt, ahol a tétel levezetése egy vákuummotoros szopóketrec, melynek véletlenül a szívó oldalán térdelek. Most már tudom: pokolba…..
Ezt is két éve vettem, mint a REV'IT! GT Pro dzsekit, de sokkal jobban szeretem. Nagyon könnyű, jól szellőzik, kényelmes, érezhetően csúcskategóriás sisak. Persze nem hibátlan. Ugyan szemüveget hordok, ezért egy felnyíló álrészű sisak praktikusabb lenne, de azok a…..
10 éves a Fish! zenekar, ennek örömére május 1-jén a Dürer Kert színpadán engedik szabadjára a halakat. Minket pedig meglepnek egy új lemezzel. Krisztián, aka. Senior Hal mesélt az új számokról és arról, hogyan tennék tisztába a magyar lemezipart. Plusz természetesen, ahogy…..
nyamnyogó 2009.04.28 10:27:07
Bruhaha, rohannom kell a gyerekekért óvodába, de ezt nem bírom nem megírni két mondatban. Az Index ma vendégvéleménynként lehozta Jeszenszky Zsolt lendületes publicisztikáját, amiben a szerző, aki a Magyar Hanglemezkiadók Szövetségének munkatársa, és az online fájlcsere elleni…..
A Guzzi lendületbe jött: a pompás retro-Griso után itt a V7 Classic öregített változata, a V7 Café Classic. Amint a neve is mutatja, a café racer hagyományok előtt tiszteleg: a technika nem változott, a motor hangulata azonban sokkal sportosabb - ezt mutatja a modell új reklámvideója.…..
nyamnyogó 2009.03.25 17:48:13
sz.kupac!

ha tetszett a rock szám, itt az eredeti vigyiója (alap):
www.youtube.com/watch?v=pv5zWaTEVkI

;-)

amúgy meg szép moci, de érdemes elolvasni a Motorrevü tartósteszt-tapasztalatait a v7 Classic-kal kapcsolatban (aminek ugyebár édestestvére)

háááát...
A rohadék külföldiek nem elég, hogy párezer euróért elveszik a nőinket, racionális adóikkal elcsábítják a vállalkozóinkat, nóbeldiasainkat, gyakorlatilag kiszívnak belőlünk minden használhatót, amit ez az ország valaha véletlenül előállított, erre most idejönnek ezek és…..
A filatelisták, veteránbuzik biztosan emlékeznek rá, hogy március elején vettem egy 1939-es, Déván-féle Autótípusok katalógust. Igen ritka kiadvány, a kora és a puha papírkötése miatt pedig végképp nincs már sok belőle. Óvatos becsléseim szerint 4500 és 7000 példány…..
nyamnyogó 2008.09.25 11:22:05