Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ballanto

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Elhunyt Hypós Feri 2010.06.23 10:30:00
44 éves korában hunyt el a Fradi B-közép legemblematikusabb alakja, a legendás Hypós Feri. Egy hete szállították agyvérzéssel kórházba, ám tegnap a szervezete feladta a harcot, nyugodjék békében!Második, harmadik rész itt...
Nehéz helyzetbe került az UTE. Jan Zlocha biztos nem játszhat Székesfehérváron kedd este, és Berta szereplése is kérdéses. A harci kedv viszont töretlen. A fehérváriak maximális erőbedobásra készülnek, többet akarnak, mint eddig. Ha mindkét oldal tartja az ígéretét, ismét…..
ballanto 2009.03.17 21:11:46
@b23: A hangulat keltést ha jól tudom Csicsópapa kezdte a söprés elméletével! No és ez az igazság a szurkolásról.Sportszerűek voltatok de azért jó lenne kipróbálni hogy a második győzelmünk után is ez lesz-e a helyzet.
ballanto 2009.03.17 21:42:30
@ifjvit: Igazad van! Én is úgy vagyok hogy üvöltök és szurkolok aStars elleni meccseken de ők is kellenek MAGYAR HOKINAK ! No és kell DAB,Miskolc és talán még egy fradi is (na ezt nehezen írtam le!)És a rájátszásban KELL a Volán mert különben nem lenne értelme az egésznek! Ja és a csíki csapatok is kellenek hogy élvezetes meccseket játszunk és fejlődjünk!
Alighanem a szezon legnagyobb OB I.-es meccsét játszották vasárnap kora délután a Megyeri úton, a lila-fehérek tíz perccel tovább voltak teljesen egyenrangú ellenfelei az Alba Volán EBEL-csapatának, mint pénteken, a bajnoki döntő első mérkőzésén. Nagy iramú, élvezetes csata…..
ballanto 2009.03.15 21:22:39
@Szoljanka: Az idegenbeli meccseken előfordul hogy nem szeretnek benneteket!Rózsát és Csokit vártál!Nem kellene állandóan mondogatni hogy csak a söprés elfogadható nektek! No és a cserepadról HetényiPondró ne pofázzon a szurkolóknak(már kikönyökölte palánkot nállatok is) és Fodor és Sofron is kevesebbet mutogatna tálán nem kattannánk be ennyire.
Azért ez mégis csak egy bajnoki döntő és jobb ez így mintha punnyadnánk a s.....ünkön ülve szótlanul!
HAJRÁ LILÁK!
ballanto 2009.03.15 21:23:36
@munkagep: Melyik csarnokra gondolsz?
ballanto 2009.03.15 21:47:34
@decibá: Szemben velünk a zsűrifülkétől balra több ilyen is ült és nem láttam hogy bárki is kötözködött velük! A kispadok oldalán viszont nincs helye vendégszurkolónak!
@Szoljanka: ugye azokra gondolsz akik a 35-ik perctől fütyűlték a csapatukat, 4-1 től pedig folyamatossan mutogattak nekünk?
HAJRÁ LILÁK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!