Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anagramma

1 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kétségbeejtő, hogy miközben ma Magyarországon kutyákat, macskákat ezerszámra gyilkolásznak, kiránduló, lovastúrázó embereket pedig fegyverrel fenyegetnek a hazai erdőkben a vadászok, addig a magyar állatvédő mozgalom céljait újra és újra egy agyhalott celeb, Tornóczky Anita…..
Anagramma 2014.01.25 19:05:52
@gatto nero:
Mi ez a városi vadászgyűlölő népszokás? Most komolyan...ahányszor állatvédelemről van szó, máris a vadászutálás lepi el a hozzászólásokat, ahelyett, hogy valami hasznosat csinálna az úri közönség...
Anagramma 2014.01.25 20:11:20
@gatto nero: Attól tartok, hogy félreértettél...attól sem a kutyáknak, sem a szarvasoknak nem lesz sem jobb, sem rosszabb, hogy néhány barom baromként viselkedik.
A kutyákat a hülye gazdáik sokkal jobban veszélyeztetik, mint a vadászok, talán ezen kellene gondolkodni...
Gondolkodó ember Tv primitív 2013.05.17 00:15:35
Az utolsó cseppek egyike, mert akadt belőlük azért mostanában, ami ehhez a bloghoz vezetett,  a TV2 mai reggele. Történt, hogy egy kedves, idős embert halálra martak a szomszéd szamarai. A hír persze fura, de egy ember halála akkor is tragédia, ha amúgy fura. Szerintem. Demcsák…..
Kedves Idelátogató!  A Szegedi Koraszülött Mentők javára folyik a gyűjtés az elkövetkező öt napon keresztül. Én ezt az egyedi nyuszkót szeretném valakinek elküldeni, akinek van annyira fontos az ügy, hogy a nyertes licitet megtegye.  Akkor jöjjenek a fontos tudnivalók: A…..
Anagramma 2012.06.01 23:57:48
Tisztelt blog és olvasók! Nemrég abban a "megtiszteltetésben" volt részem, hogy átvehettem életem első írásbeli-szóbeli figyelmeztetését. Elmúltam már 50 éves, sőt közelebb vagyok a 60-hoz, de korábban semmi hasonlóban nem voltrészem. Úgy gondolom abszolút…..
Anagramma 2011.01.28 22:19:17
@Animacs (a Tyne folyó déli partja): Abban teljesen egyetértünk, hogy ha semmiféle módon sem szóltak neki a jelenléte nélkülözhetetlenségéről, akkor nem kellett ott lennie, tehát jogtalan a figyelmeztetés. A kolléganőnek meg bizonyára engedélyezte valaki a szabadnapot, tehát ő sem hibázott.De épp azt mondom, hogy valójában fogalmunk sincs mi történt...
Igazából az a kérdés, hogy ki a posztoló közvetlen főnöke, mert neki tudnia kellett volna, hogy ki miért merre jár. Egy ÁMK-t több intézményegység alkot, azokat pedig önálló vezetők irányítják (igazgatóhelyettes. Az igazgató mindenki főnöke, de nem a közvetlen főnöke. A posztoló meg - az írás alapján - nem intézményegység-vezető. Szóval az a kérdés ki készítette a beosztást, szervezte a rendezvényt, engedélyezte a szabadnapot...mert aki hibázott az ez a kedves kolléga.
Anagramma 2011.01.28 22:37:45
@eccerüvagyok: Tudod, nekem sosem derogált színpadot építeni, széket hordani, vagy felvenni a telefont. Sosem okozott gondot hétvégén, vagy a szabadságomon bemenni a munkahelyemre, de ezért cserébe azt azért elvárom, hogy a munkatársaim elvégezzék a munkájukat a munkaidejükben...
és nem elutasító vagyok, vagy a fikázás, meg a hisztérikus rinyálás nem diskurzus...
Anagramma 2011.01.28 22:13:06
@eccerüvagyok: Szép tévképzetet vizionáltál:) De csakis kíváncsiságból elárulod nekem, hogy mindezt miből is szűrted le?
Szórakoztatna a levezetésed olvasása:)
Elsőként a Joób Sanyi blognak sikerült fényképet szerezni Joób Sanyi begipszelt jobb karjáról. Nem is teszünk hozzá semmit, csak azt: gyógyulj meg, Sanyi, fogsz te még balkézzel szájbarágót pötyögtetni. ..
A Joób Sanyi blognak sikerült elérnie a szombaton könyöktörést szenvedett Joób Sanyit. "Fájdalmaim vannak, de viselem" – mondta a vasárnapi ebéd közben. Még szokja az új helyzetet, nem tudja vágni a húst, és a zokni felvétele is egy kihívás. "Most jövök rá…..