Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a.k.

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanában mindig valami nagy téma körül blogolunk, úgyhogy egy kis váltás. Mi történik mostanában?Hétfőn próbáltunk, mert szombaton Orfűn kezdjük a fesztiválszezont. Huszárnak már akkor elege volt, merthogy ő kedden ugyanezt tette a Nemjucival, szerdán meg az Amber Smith…..
Ami azt jelenti, hogy senki nem fog megázni, megfázni, és még a hang is jobb lesz. Tessék jönni.Sorrend:21.00 - 22.00 Király Károly warmup22.00 - 22.30 Beck Zoli (30Y) +Ligeti Gyuri akusztik 22.45 - 23.30 THE PUZZLE - koncert23.30 - 00.30 Girlpower DJs00.30 - 01.00 Beck+Ligeti kazettás…..
Folytatjuk a zenekaros ki-kicsodát, de előtte gyorsan nézzük mi is történik épp: tegnap is próba, ma este is próba lesz, szinte minden számot átdolgozunk az MR2 Petőfis akusztikus felvételre. Lesz itt country, pszichedélia, hegedűk, sztárvendégek (hohhhóó). Közben találtunk új…..
Szépen készülünk a májusi MR2 rádiós akusztikus koncertünkre ezekben a napokban, sok próbával, meg szinte mindenkinek van másodállása is (Zagar, Nemjuci, Amber Smith - de erről még később), de addigis arra gondoltunk, hogy hát itt blogolunk jóideje, bemutatkozni viszont…..
Szerdán hivatalosak voltunk a Radio Cafe Stockholm Syndrome c. műsorának a bulijába a Rézmál kávézóba. Az volt a terv, hogy Gyuri eljátszik pár akusztikus dalt és hurrá. De aztán rájöttünk, hogy ha már úgyis lemegyünk mind, akkor Huszár is beszállhatna. Úgyhogy fél…..
a.k. 2009.04.10 19:12:08
THE PUZZLE VIDEOBLOG 2. RÉSZ: MI AZ A SNUS????   Zalaegerszeg. Két kocsival mentünk, huszár és diktátor hátramaradtak, de leértünk még szépen időben. Egy művelődési házban volt a koncert, elég kietlennek tűnt, de a koncertekre szépen megtelt.…..
sziasztok. hosszú idő után újra aktivizáljuk magunkat. koncertek, új dalok, miegymás. és ennek örömére úgy döntöttünk, hogy hagyjuk a régi honlaposdit a fenébe, helyette blogolni fogunk. remélhetőleg minél gyakrabban jelentkezünk, ha történik valami, ha nem. feltöltünk…..