Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dontom

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rendszerváltás után néhány évvel jártam az orvosira. De míg mások a praktizálásra készülődtek céltudatosan, én sokáig csak nézegettem, hová is csöppentem, és kifejezetten sok időt szöszöltem olyan hiábavaló elméleti tantárgyak könyveinek olvasgatásával, mint például bioetika. A legtöbb…..
Szerencsém van azokkal a CBA-boltokkal, amelyekben vásárolni szoktam. Igaz, van, amelyikbe már vagy huszonöt éve járok, sajnos együtt öregszem az ott dolgozókkal. A fiatal fruskaként megismert pultos hölgy két gyermekes családanya, a hentes kölkei is megnőttek, ismerős arcok, na. És akikkel ilyen…..
Pár napja még én sem hittem volna, de tegnap este mégis elmentem tudósítani Ajkára, ahol a helyi alter Rakéta presszóban a Momentum tartott lakossági fórumot. A történethez tartozik, hogy magam nem vagyok valami híres és országosan ismert Momentum-rajongó, viszont több ifjabb barátom is szerepet…..
Dontom 2017.11.18 10:36:03
Trollokkal háborúzni nem okos dolog, de kiröhögni őket annál viccesebb. Pumped Gabó és Pumpedné Ági reagál a Pumpedék című realityre érkezett kommentekre. Már amiket fel tudnak olvasni hibátlanul. Vagy bárhogy. ..
Valószínűleg a Tények és a TV2 még a saját mércéjéhez képest is egészen új negatív rekordot állított fel azzal, hogy a lassan menetrend szerinti Vona Gábor-lejáratásokról szóló riportnak már a legeslegelső mondata konkrét hazugság. "Megdöbbentő a hasonlóság Gyurcsány és Vona között - legalábbis ezt…..
Dontom 2016.12.14 19:31:32
Az új nemzeti burzsoázia tagjai közül a legtöbben identitás-hiányuk következtében viselkedési minta hiányban is szenvednek, így azután a legrosszabb hagyományokat követve, régi dzsentrik módjára bánnak  a „pórnéppel. Legújabb példa erre Tiborcz István tegnap éjjel óta taxis körökben keringő…..
Megjöttek az olcsó őszi fapados jegyek, a két ultracégnél már hegyekben állnak a 10 ezer forint alatti ajánlatok és 5 ezer alattiból is több ezer van már. Nem a legalacsonyabb katergóriában, de szokatlanul olcsó jegyek tűntek fel Athénba, Barcelonába és Londonba is. Külön…..
Dontom 2015.10.03 18:53:03
@Cs: Kérlek oszd meg, ha szereztél valami tapasztalatot az ügyben, köszi!
Én még ilyen gyönyörűen megfogalmazva nem olvastam érvelést arról, hogy valójában a vásárló érdekében történik a töpörödés. Kár, hogy a boltok polcain lévő árból a hagyományos, burkolt áremelés trükkre gyanakszik inkább az egyszeri vásárló, mint Loco. Kedves…..
Szegény Márton szerintem az  összetett, ételmérgezéssel és duplarendőrséggel körített emlék helyett simán megelégedett volna egy egzotikus vacsorával is, de a Tokyo szakácsa a japánoknak oly fontos  öt érzéken túli élményt alaposan továbbfejlesztette. A saját…..
Az év eddigi legfontosabb filmes-zenés eseménye zajlott vasárnap este az A38 állóhajón. A megannyi klasszikus horrorfilm soundtrackjéért felelős Goblin adott vetítéssel egybekötött koncertet. A Filmvilág szerzői közül is többen ott voltak a közönségben, közülük most hárman…..
Olvasgatjuk a kommenteket a blog.hu-n, a Facebookon, és persze hatalmas az ellenzékiek túlreprezentáltsága - de ez ne tévesszen meg minket. Az agresszív kommentelők lámpavasat, elszámoltatást ígérgetnek, ám valójában annak örülhetnének, hogy az ő pártjaik úszták meg…..
Ozora után végre Budapesten is tiszteletét teszi Solar Fields. Pénteken ambient, szombaton trance buli! A pszichedelikus ambient éllovasa, Magnus Birgersson már több ízben is járt nálunk, a fővárosig mégsem jutott egyszer sem - most rögtön két napra is a vendégünk lesz.…..
TComment A zöld Merga titka 2012.07.15 10:32:00
Ha úgy vesszük, negyven éve ismerem ezt az autót. És most már az enyém. De ez még semmi, van egy ok, ami miatt végtelenül sokat jelent nekem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Továbbra is elektronikus zenei főváros vagyunk: ma este nálunk, a Müpában indítja európai turnéját a képen látható ősforrás, az elektronikus popzene elindítója, a Tangerine Dream, és ezzel párhuzamosan jelentjük be, hogy APC-szervezésben szeptember 28-án és 29-én két…..
Dontom 2012.04.11 01:27:49
Az egy lehúzós/egy pozitív hagyományát követve a legutóbbi negatív helyzetjelentés után egy igazi boldogságtól kipirult ügyfél élményeit olvashatják a Mongolian BBQ-ból:2007-ben jártam a Mongol étteremben nagyon jól éreztem magam. Négyfős társaságunkat agyon kényeztették.…..
Teréz külföldi ismerőse különösen szerencsés. Egymást követő napokon többször találkozhatott minőségi magyar vendéglátással, egyedül akkor próbálták lehúzni, amikor magyar ismerősei nem kísérték el a Balettcipőbe:Szombaton esett meg külföldi ismerősömmel a…..
Sziasztok!   Évek óta állandó jelleggel mandulagyulladással járkálok az orvosomhoz. Eddig mindig a gyógyszeres kezelés mellett döntöttünk a háziorvosommal, de legutóbb már azt tanácsolta, hogy inkább vetessük ki, ne legyen vele többé gond.    Megkaptam a…..
Józsi külföldi barátnőjével azt próbálták elhitetni, hogy a visszaadott 500-as címlet igazából 5000-es. Amikor ez a terv nem jött be, egyszerűen kirakták az autóból:A Budapesti Repülőtér hivatalos taxipartnerének a FŐTAXINAK a magatartására szeretném felhívni a…..
A médiahatósághoz panasz érkezett, valakinek nem tetszett, hogy a Tilos Rádió szeptember 2-án délután előzetes figyelmeztetés nélkül leadott "egy kiskorúak erkölcsi, szellemi és pszichikai fejlődésére hátrányos hatású" Ice-T számot. Az NMHH ezért most vizsgálatot…..
Elnézést kérek a hamburgerrajongó, romlatlan lelkű tizenévesektől, de először is tisztáznunk kéne, mi is az a "fekvő punci". Ha ezen túl vagyunk, akkor jöhet a megdöbbenés: Oldradio bekattant azon, hogy a reklámok nem a valóság naturalista tükrözői. Durva, mi?…..