Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Benzin Benő

8 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre eljutottam idáig: a tavalyi év egyik legjobban várt - s mindenhol nagy csalódást kiváltó filmjéhez. Bizony - minden alap adva volt egy hatalmas sikerhez: Will Eisner életműve, a több, mint 60 évig futó Spirit (nem véletlenül nevezik a képregények Oscarját Eisner díjnak),…..
Benzin Benő 2009.06.04 20:30:35
Elég durva volt a hétvégi 250-es futam, többek között ezért:..
Természetesen a Forma-1ről van szó. Ahogy az RTL-en nagyon találóan megmondták, egy izgalmas F1 összeállítást csináltak kocsik és verseny nélkül... A háttérben ugyanis - ahogy 55 éve mindig, komoly hatalmi harcok folynak Max Mosley és a csapatok ill. kicsik és nagyok…..
Petrolheads Blog Moto GP közúton 2009.05.17 13:32:00
Általában a tolerancia jellemez. Általában nem általánosítok. Magam is kifejteném a véleményem bizonyos motorosokról, bár a robogós-szöcskedroikról volt szó, az önjelölt Rossikról még nem. Mivel tudom konkrétan, hogy nemcsak az olvasók, hanem a szerkesztők közt is van…..
Vastagbőr Parlament Inside 2009.05.15 12:01:00
Akinek még lett volna bármiféle illúziója a tisztelt képviselők és a tisztelt Országgyűlés "munkáját" illetően, annak tessék, Seres Mária parlamenti beszámolója: "Vannak napok, amiket be sem kell jelölni a naptáramban, hisz úgysem fogom soha elfelejteni. Ilyen…..
Petrolheads Blog Akurvaéletbe. 2009.05.15 20:27:00
Megírtam az új bejegyzést, kiporszívóztam, összepakoltam és indultam egy újabb autós túrára. Illetve indultam volna. A teremgarázsban figyelmes lettem, hogy az autóm körül bizony ipari mennyiségű üvegtörmelék található. A vezetőoldali ablakot valami vandál betörte. Elvitte…..
Szinte napi rutinná vált számomra a Pécs - Siófok távolság, munkámból kifolyólag. 4 hónap, s kb 30 megtett út után ki merem jelenteni, ez bizony a legveszélyesebb útszakasz az országban. Gyakorlatilag egy másfél órás autóversenyről van szó, mely bizony a korábban már…..
Két állatfaj van az utakon akit utálok. Az egyik a lesötétítettegyesketteshármasGOLFos hülyegyerek, a másik meg a robogós.Namost. Utóbbiak között nagyon sok a kis pondró, így általánosítani nem fogok, mert ez tényleg csak egy rétegre vonatkozik. De ez a réteg sajnos olyan, hogy…..
Múlt hétvégén lőttem ezt a képet a nagykanizsai OTP fiók bejáratánál. Valahol igazuk van, de ennek a dizájnolására, nyomtatására pénzt áldozni.....
Dugóban - legfőképp városi - fikára vadászniMagyarázat: a szilárd halmazállapotú takony előcsalogatása nemcsak, hogy undorító az előtted/melletted állónak, de még kellemetlen szennyeződéseket is okoz, ha hirtelen cselekedni kell (belekenődik a kormányba/gatyádba/rajta marad az…..
Mint blogalapító, pár dolgot szeretnék előljáróban elmondani a bloggal és magammal kapcsolatban. Fő tervem az, hogy egy baráti közösséget hozzak létre, mely a közlekedés iránt rajongókat, autómániásokat, motormániásokat, a közlekedésben résztvevőket gyűjti össze.…..
Petrolheads Blog Talma felmondott! 2009.05.14 16:59:00
Sokkoló hírre értem haza a munkából: Talmácsi Gábor és menedzsere Stefano felmondtak a BalatonRing Team-nek, így a hétvégi 250-es futamon már nem is indul, sőt, ezzel az istállóval soha többé. Helyét egy spanyol gyerek veheti át. Talmának egyelőre helyet keresnek valamelyik…..
Petrolheads Blog Induló poszt 2009.05.13 19:33:13
Pár napja már aktívan dolgozgatok a blog elindulásán. Jelenleg úgy néz ki a dolog, hogy lesz jópár szerkesztő, aki mindenféle autós / motoros / biciklis témában fog okosakat mondani. Vagy okoskodni.Chriss és Atis már biztos, a meghívók hamarosan mennek ki számukra.…..