Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dorkamami1

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
AnnaPeti Luca egy hónapos 2011.02.25 20:20:00
Luca-lány első hónapja... ...úgy kezdődött elsősorban, hogy megszületett. Váratlanul, s rendkívül gyorsan történt. Kb. erre az egy hónapra volt szükség, hogy felfogjam végre: már négyen vagyunk, két kis gyerkőc boldog szülei lehetünk, nemcsak egy Andrisunk, hanem egy drága…..
AnnaPeti Andris 8 hónapos 2010.05.14 07:50:00
Újabb hónap telt el Isten kegyelméből Andris és a mi életünkből is... Ez idő alatt Andris megmutatta, mennyire ragaszkodó tud lenni. Eleinte mindenki más kezében sírt, ha azok nem mi voltunk - néha átadtuk másoknak, de hozzávetőlegesen két percen belül mindig visszakönyörögte…..
dorkamami1 2010.05.28 22:10:49
Ismét eltelt egy hónap, Andris a fél éves korba lépett...  Az utóbbi hónap szintén mosolygósan telt, kevés sírással, panaszkodással - annak ellenére, hogy már négy foga kezd kibújni... a mai hajnalt leszámítva jól viseli a dolgot. Harapni már tud, néha gyakorolja, Anna…..
AnnaPeti Az élet értelme...? 2009.12.30 19:06:00
Valamelyik nap egy széken üldögéltem egy szobában, és bámultam kifelé a fejemből. A szomszéd helyiségben egy vidám társaság tartózkodott, és egy kicsit eltünődtem, hogy egyszer mindennek vége lesz... a vidámságnak, a szórakozásnak... és tényleg MINDENNEK. S mi lesz utána?…..
dorkamami1 2010.01.05 14:40:21
Zoleie!
Remélem elolvasod majd ezt a pár sort.
Először is ha tetszeik, ha nem minden ember bűnös. Senki nem mondhatja el magáról, hogy sosem követett el semmilyen, még egészen aprócska bűnt sem. Ezért pedig a Biblia szerint halálunk után az örök kárhozatra, vagyis a pokolba kerülünk. Egy dolog ment ettől meg, ez pedig Isten kegyelme:Jézusban emberré lett, hogy kereszten való halálával elvegye a bűneinket. Nekünk kellene a halálunkkal fizetni bűneinkért, de Ő halt meg helyettünk. Ahhoz hogy ne az örök kárhozatra jussunk, csak egyetlen dolgot kell tennünk. El kell fogadnunk ezt a kegyelmet. Fenntartások nélkül el kell fogadnunk hogy: Jézus én értem is szenvedett és meghalt, és ezért Ő az én személyes megváltóm. És persze rá kell hagynunk az életünket, el kell fogadnunk az Ő "szabályait". És hidd el az a legcsodálatosabb, hogy pontosan így, nem vakon fogjuk leélni az életünket. Sőt, ha jön egy probléma az életünkben, nem nekünk kell agyalni, hogy mit tegyünk, csak imádságban odaborulni a megváltó lábához és az Ő vezetését kérni. És sokszor megtapasztaltam, hogy ha ezt megtettem, Ő csodálatos módon elém adta a megoldást. Magunkban hinni? Talán ha nagyon hiszünk magunkban, elkerülhetjük a halált? Nem! Akárhova fejlődik is a tudomány, akármennyire hiszek magamban, vagy abban amit csinálok,semmit nem vihetek ki ebből a világból. CSAK a halál vár rám és utána az örök kárhozat, az örök elhagyatottság, örökké tartó legsötétebb depresszió. Viszont, ha elfogadtam, Jézust mint megváltómat, ahogy a biblia írja, amikor itt a földön véget ér az utam átmegyek a halálból az életbe, az örök életbe.
Gondolj bele ha nincs bizonyosságom affelől, hogy az örök életre jutok, ugyan mi értelme élni? Egy napon mindent elveszítek!Megleljük amit keresünk? Megleljük a boldogságot, családot, magunk elé állított céljainkat? Na és akkor mi van mindezeket csak erre a rövidke földi életemre találom meg de a lényeg, ami örök életre vinne az nincs meg. A sátán ezzel csap be a legjobban : "Higgy magadban és akkor tied lesz minden!" Gondolkozz el rajta, ne hagyd becsapni magad!
AnnaPeti Szülinap 2009.12.20 06:16:14
Annám, édes kedves kis feleségem a mai napon 26 éves, úgyhogy Istentől áldott születésnapot és további gyümölcsöző életet kívánok Neki sok szeretettel!..
Amikor levettem ezt a könyvet a polcról, nem tudom igazán, mire számítottam, de végül akármi is volt az, nem vált be - azaz mindenképpen más jött le bennem, mint gondoltam volna. Nem mondható unalmas könyvnek; tulajdonképpen egy olyan család életét mutatja be, ahol a szülők a…..
AnnaPeti Zempléni nyaralás 2009.10.15 20:04:00
Némiképpen eléggé megkésve, de végül végre, egy megírt levél másolásával számolok be arról, én hogyan láttam, hogyan éltem meg az anyumtól kapott augusztus végi (17.- 21.) zempléni nyaralásunkat.       "Hétfőn megérkezés előtt megnéztük…..
AnnaPeti Jelentés 2009.10.04 21:05:00
Pár gondolatot lekaparok, mi újság van a nagy Alföldön, aztán szerintem megyek is fel és alszok. Későre jár, reggel pedig ügyeletes vagyok... hétfő reggel...! Borzalmas. András Péter 6 nap alatt 100 grammot hízott; ez volt csütörtökön, azóta biztosan gyarapodott még. A…..
AnnaPeti "Együtt a család!" 2009.09.26 18:46:00
Ez Anna (egyik) kedvenc mondata a babavárás kezdete óta, és most már valóban teljes mértékben együtt vagyunk... Tegnap délután, tulajdonképpen számunkra váratlanul hazahozhattuk András Pétert a gyermekkórházból, teljesen egészségesen, 2300 gramm súllyal. Előző nap derült ki,…..
AnnaPeti A mai nap 2009.09.15 19:08:00
Reggel nyolc után nem sokkal a telefonra ébredtem. Anna hívott, és nagy örömmel újságolta, hogy levették a kicsit a lélegeztetőgépről... most már megy neki egyedül is, nem kell rásegíteni... Ilyenkor gondolkodik el az ember, hogy vajon minden magától történik? Hogy…..
AnnaPeti Megszületett...! 2009.09.14 18:06:00
Szülés - és születéstörténet... Szombat délután. Anna kezdte kicsit "furcsán" érezni magát, fájt a hasa. 20. 17. Felhívtuk a védőnénit, aki minden tünet elmondása után mondta, hogy pakolás és irány a kórház... így hát kényelmesen összepakoltunk,…..
Sokáig gondolkodtam azon, hogy létrehozzuk-e ezt a blogot, vagy sem. Az elmúlt héten nagyon sokszor rágódtam ezen, próbáltam érveket felhozni ellene és mellette. A legjobb, amit tehettem, hogy megkérdeztem Istent; kértem, mutassa meg, mi az Ő akarata. Napokon keresztül csak…..