Regisztráció Blogot indítok
Adatok
koaladia

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Antal egyik reggel arra ébredt, hogy albérletbe adott lakásában valaki ottfelejtett egy UPC-előfizetést, amit ő fel sem tud mondani. A UPC csak a szerződő féllel hajlandó tárgyalni, aki nyilván nem fog jelentkezni tartozása kifizetése miatt:Másfél szobás lakásomat kiadtam…..
Sajnos nem sikerült a karácsonyi szórásba bekerülnie ennek a hírnek, úgyhogy kisgyerekes körökben biztos sokan kaptak kirakós habszivacs szőnyeget. A termékcsaládot Franciaországban és Belgiumban kivonták a forgalomból, mert a tudomány legfrissebb állása szerint rákkeltő…..
Bár az aktuális internetcsomagjaik mellett található PDF-ekből ez egyáltalán nem derül ki, az ÁSZF állítólag már júniusban módosult, hogy 3990 forinttal büntetik a korlátozásból visszakapcsolt előfizetőket. Mintegy megelőlegezve a telekomadót. Szerencséjük, hogy a…..
koaladia 2010.11.28 12:22:47
@Mylady: Hát nem érted, hogy megjavult a fogyasztói társadalmat ellátó magyar morál!!!!!!!!!!!! :)
koaladia 2010.11.28 13:38:44
@atpijkamo: Lehet, hogy telhetetlen vagyok, de én a 2010-esre gondoltam. De ha ez nagy kérés, akkor én kérek elnézést és nekem kellemetlen! :P
koaladia 2010.11.28 13:40:26
@cicmen: Van hááát, hogyne lenne! Mennyit parancsolsz belőle? Óccson adom.
Károlyt csak az állapotos neje tudta visszafogni attól, hogy nekiessen az idióta kamionsofőrnek és az OBI biztonsági őreinek, akik miatt fél órát kellett várnia, mivel a rakodás miatt csak úgy simán lezártak egy utat. A rendőrséget is hiába hívta ki, úgyhogy úgy érzi, egyetlen…..
koaladia 2010.06.10 17:42:42
@horex:
Nem kapkodja el, majd őszre várható, de még így is hamarabb jön, mint a pénz. Pedig be se fektettem 1000 éves életbiztosításba. :)