Regisztráció Blogot indítok
Adatok
muallim

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Téridő-részecske   Közvetlenül, vagy közvetve a fotonok révén nyerjük az információt a külvilágról, ezért alapvetően a fotonok természete határozza meg a fizikai világról alkotott fogalmainkat. Környezetünk tárgyairól a fotonok özöne érkezik hozzánk és minden egyes foton, valamelyik elektron…..
muallim 2018.12.18 09:52:14
@38Rocky: rengeteg axiomarendszer ( véges vagy végtelen számú ) állítható fel, mindegyiknek a közös tulajdonsága, hogy független állításokból épül fel, a belőlük alkotott , bizonyított állítások valamilyen "új " következtetést, eredményt adnak, ami alapja lehet egy további következtetésnek stb, ami a világ megismeréséhez hozzájárulhat. Az is biztos, hogy sok ilyen rendszer építhető fel, de az is biztos, hogy alapvetően a legegyszerűbb axiomarendszerből, ami pár tételből kell, hogy álljon, azaz 2 ( bináris ) különböző , független állításból.
Régebben már megcáfoltam Anzelm istenérvét is és talán még Kurt Gödel is kiérdemli, hogy foglalkozzam vele. Később 2022-ben meg Gödel első nemteljességi tételéről  mutattam ki hogy áltudományos. Ja meg egyértelmű tény, hogy még az Isteneket sem tudta összeszámolni matematikusként helyesen. Már…..
       Áder János köztársasági elnök javasolja, hogy hetven másodperces csenddel emlékezzenek meg az Auschwitz-Birkenau haláltábor felszabadításának hatvankilencedik évfordulójáról.        Hetven másodperc alatt nagyon sok mindent lehet nem…..