Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cattish

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A többség nem lehet teljesen biztos abban, hogy lehet-e gyermeke addig, amíg meg nem próbálja. Előfordul, hogy látszólag teljesen egészséges, fiatal párok küzdenek meddőséggel nehezített teherbeeséssel, akikről azt hinnénk, nekik simán összejön. Ahogy az ellenkezője is: gyermekvállalás szempontjából…..
Nem szabad mindenkiről a legrosszabbat feltételezni, aki becsönget hozzánk, de minden esetben legyünk éberek és elővigyázatosak! Kétségbeesett levelet kaptam egy olvasómtól, melyben a küszöbön álló személyek azonosításában kért segítséget. Szerencsére, vannak olyan praktikák, amiket szem előtt…..
Mára néhány képet hoztam a lakókocsik, lakóautók és amúgy általában a kempingezés témaköréből, annak is a hőskorából, a huszadik század elejéről-közepéről. A gépesített kempingezés, mint amolyan úri hóbort a húszas-harmincas években kezdett terjedni a polgárosodó rétegekben, az európai kontinensen…..
"B.L.NT ma egy elég érdekes témát dolgoz fel. Van aki nem tudja mi az a kibuc? Neki elmondom, hogy a kibuc egy izraeli találmány. Tulajdonképpen egy önellátó kollektív település, egy szociális utópia. Ahol mindenki egyenlő, mindenki minden munkát elvégez, azaz ciklikusan egyik hónapban óvodai dada,…..
Cattish 2017.02.11 18:30:02
@B.L.NT: Köszönöm az érdekes cikket. Biztatnálak, hogy írd meg azt a bizonyos második részt is, örömmel olvasnám! :)
Ma délután élőben jelentkezünk majd a Péterfy Sándor utcai Kórház sebészetéről és beszámolunk a tapasztalatainkról. Ma délután élőben jelentkezünk majd a Péterfy Sándor utcai Kórház sebészetéről és beszámolunk a tapasztalatainkról.   @praxishun tweetjei // ..
Bagoly Bácsi projektnép művelő sorozata egy expresszvonat sebességével száguld tovább, a mai részben végre helyretesszük a projektmódszertanokat, mégpedig az összeset egyszerre! "Szervusztok, gyerekek! Üljetek le szépen, és nagyon figyeljetek, mert ma a projektvezetés egyik…..
Cattish 2015.02.08 19:58:01
A célegyenesbe értünk, megvan a négy finalista, nem nagy meglepetésre négy férfi, bár ha a tehetséget és a hangot nézzük, akkor Nádor Dávid helyett inkább Nikát kellett volna a döntőbe bevinni. Hiába, a lebonyolítási rend kegyetlenebb, mint a fröccsöntő kisiparosra vadázó…..
Krumplishal A piszkos tizenkettő 2012.12.31 09:15:00
A cím megtévesztő lehet, de ne aggódjatok Bájgúnárok, nincsen váltólázunk, rendhagyó címválasztásunknak oka van. Bud Spencer és Terence Hill, a verhetetlen duó, ugyanis sokakat, sokszor és sokféleképpen megihletett már. Csak a fantázia és az extremitás szab határt annak, hogy…..
Cattish 2012.12.31 14:00:00
A Spencer Hill Magic Band idekívánkozik:
www.youtube.com/watch?v=noEwbO4serA

A felvétel ugyan Németországban készült, de a zenekar magyar és rendszeresen koncerteznek is :)))
2012.márciusában édesanyámnál elváltozást találtak a tüdejében.A kiírt CT 2 hónap múlva esedékes.Addig vártunk.Majd májusban kiderült hogy tumorról van szó.Mivel nyár jön az orvosok egymásnak adják át a beteget ide-oda passzolgatják,lassan már azt sem tudtuk ki is az…..
Jackman a Lipton megbízásából (nem reklámozzuk, de az annyira béna, hogy "az egyik teaízű üdítőital-gyártó cég") Budapesten forgatott egy reklámfilmet, aminek annyi a sztorija, hogy szeretne nyugodtan futni egy kicsit, de nem tud, mert egy őrült biciklista nem száll le…..
Cattish 2012.01.28 15:05:45
@Hamster: Az a kissrác 0:48-nál olyan Bendegúzos, nem? ;)
Kíváncsi lennék, tényleg van-e párhuzam.
 Hőszigeteléshez is,értő festő szakit keresek! Önálló, antialkoholista,a mobiltelefonálást hanyagolni tudó,gyakorlattal rendelkező festőt keresek aki átlátja a kivitelezés sorrendjét,és azokat el is tudja végezni!..
Nem, nem az elmúlt napok ónos esős, havas, jeges útviszonyairól írt Laposmacska, hanem egy száraz, fedett parkolóház bejáratáról, ahol karácsony előtt bizony belépéskor is sor van a sorompó előtt, természetesen az emelkedőn is. Ha jól emlékszem, akkor már a rutin vizsga egyik…..
A vicces utcanevek frontján a lakótelepek elég jól teljesítenek. A közéletileg tájékozottabb ügyfélszolgálatosok például felkapják a fejüket, ha bemondom a lakcímem: Lovas István utca. A magyarázkodásról már leszoktam - egyébként hősi halált halt szolnoki pilóta volt a…..
Cattish 2009.10.21 19:36:32
@sundancer: Az Aprítógépgyár tényleg létezett/létezik (most a ruukki-é) és a második legnagyobb termelőüzem volt Jászberényben a Lehel hűtőgépgyár után. Van ám Filmnyomó utcánk is :-)
-- egy berényi --
Cattish 2009.10.21 19:38:08
@Cattish: bocs, az Fémnyomó. Így jár, aki nem figyel oda...
A lenti levél beküldője, Tornado86, nem feltétlenül fog szeretni a véleményemért, mert amellett, hogy jól lefikázott egy szerencsétlen, béna és amúgy valóban veszélyesen közlekedő alulmotorizált Skodát és annak vezetőjét, minden lelkifurdalás nélkül leírja, hogy szokott…..
Cattish 2009.09.20 21:36:37
@Lipi1945: Mondom én, hogy jó parti, hozzá kéne menni :-)
Cattish 2009.09.20 22:13:35
@Kopasz szuzukis: A "frontális" szemben történő ütközést jelent.
Cattish 2009.09.20 22:50:36
@Tornado86: Ha akkora tapasztalatod lenne, tudhatnád, hogy a 2) sehol nem működik, még autópályán se.
Esetleg ha rakétavető van a féklámpádba telepítve.

Különben nem tudom, miért provokálod a népet, amikor jogsid sincs.
Marha jó memóriával rendelkezhet Ákos, hogy ilyen pontosan visszaemlékezett a lenti párbeszédre. Vagy a sokktól bevésődött az agyába. Mindenesetre majdnem legyalult egy rendőrautót, amiért cserébe egy kis kiabálós dorgálást kapott, ő pedig inkább örült, hogy nem lett belőle…..
Kisember megunta, hogy az autósok egy részét egyáltalán nem érdekli, ha egy gyalogos át akar kelni a zebrán, akkor sem, ha az már lelépett. Inkább gázt adnak, hogy még átférjenek előtte, meg a felpörgő motor hangjától majd úgyis megijed a puhatestű. Ha egy irányba megy kettő…..
Igazából nem örülök, hogy Dénest nyugdíjazták, valahogy megszerettem a fickót. Mondjuk az is igaz, hogy valószínűleg ugyanúgy szerepelni fog ezután is. Ellövi a tortán a tüzijátékot, ezzel a nyit ez az epizód, a többiek meg tapsolnak. Aztán a Herceg-ügyről beszélget…..
Cattish 2009.03.23 18:15:37
@Fedor: Érdekes, hogy a forgatókönyvíró keveri a karaktereket. Nézd meg a jobb alsó sarkot...
A Homár prémiumhájtek hűtőt még nem vásárolt, az összes többi kategória kattog, berreg, füttyög. Akadt már olyan, ami a macskát is leutánozta, de a kedvenc az a kólaautomata volt, amelyik egyazegyben hozta a Star Wars hiperhajtóművét, csak közben nem ment sehova. F.A. nem…..
Hát igen, az előző szériában a végére hagyták a nagy leszámolást, most a második széria közepére is csúszott egy, úgyhogy kíváncsian vártuk, hogyan tovább. Laza levezető részt látunk sok-sok poénkodással. Az egy percre jutó poénok száma ebben az epizódban volt a…..
Nincs ezen mit ragozni, a sorozatfüggők is emberek, szoktak részegen támolyogva ismerkedni, bárpult szélébe kapaszkodva kurjongatni, és közben két ritmikus bólogatás közt még olyan is kicsúszik a szájukon, hogy „Mizu?”, meg, hogy „Jó a zene, mi?”. Esetleg,…..
Fókusz, RTL Klub, napi kérdés: Ön szerint lehetséges, hogy valaki pusztán a tekintetével gyógyítson? UPDATE: a horvát gyógyító eredetileg közgazdász volt, azóta inkább csak néz. Mereven. És áramlik belőle az energia, amit csak "felmenve, meditációba' " lehet érezni,…..
Rocko gondolt egy nagyot és merészet, úgy döntött, két legyet üt egy csapásra azzal, hogy autósként, saját szemszögből megírja néhány gondolatát a tömegközlekedésről. Pontosabban arról, hogyan kellene viszonyulnunk annak résztvevőihez. Mindezt mindjárt két népszerű…..
Egyre biztosabb lábakon állunk, így merészebb terveket szövögetünk a bloggal kapcsolatban. Első körben belevágunk olyan sorozatok ismertetésének is, melyeket a hazai tévékben nem láthatunk, de attól még nagyon jól szórakozunk rajtuk, és rögvest két realityvel kezdjük a…..