Regisztráció Blogot indítok
Adatok
doom-beer

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
gombapresszó Ha 2009.06.06 12:38:00
... azt mondanám, hogy a gombapresszó egy másik rádióba szeretne költözni, mit szólnátok hozzá?..
Lassan már többet foglalkozunk a zenekarral, mint bármelyik rajongói klubjuk, de hát mit is tehetnénk mást, ha egyszer az egyik leghűségesebb hallgatónk a zenekar tagja. Még ha a bőgős is az. (Vicc volt, Zoli!) A quartet egy zártkörű koncert keretében fellépett az MR2 Akusztik…..
doom-beer 2009.06.04 19:20:07
@Hitchiker: Az első szám címe, amit kérdeztél a U2-tól a stay.

@mindenki: még ma letölthető lesz az én felvételem is.
doom-beer 2009.06.05 12:20:07
@tomii: ott a pont. Csak az a baj, hogyha már mi is halljuk, akkor mit gondolhatnak a zenekarban?:S
A visszafogott cím alig árul el valamit abból a csodából, ami most két olyan szerencsésre vár, akik szeretik a Harcsa Veronika Quartetet és azt is, ha olyan helyekre juthatnak be, ahova csak egy maroknyi kiválasztottnak adatik meg bejutni. Nekik most teljesítjük az álmukat. Először…..
A múlt héten elmaradt standing ovation után ma este újra megpróbáljuk. Este 7-től gombapresszó a 98 MHz-en! Azért ez a szájbarágós hangvétel, mert a Harcsa Veronika Quartet belépők miatt ma olyanok is kénytelenek lesznek hallgatni minket, akik ezt normális esetben soha nem…..
Reméljük, senki nem felejtette el, hogy a következő adásban (péntek este 7 óra) 2 belépőt lehet nyerni a zenekar zártkörű koncertjére! Ha mégis, akkor nekik és persze a későn érkezőknek itt a vonatkozó poszt. Bár a zene élvezetének nem szükséges (és főképp nem…..