Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Phoenix@

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon kemény amikor az Arc, eljut oda, hogy kinyögi a Szeretlek szót egy ribancnak. Na ezek után hót ziher, hogy kurvára megfogja bánni. A csajok vagy ribancok, vagy annyira rondák, hogy még annak se jók. Sz'a a spanom, aki egyébként, nem is akkora tirpák... miután a szeretett ribanc…..
 „Hallod, figy, az a kis ribi, a Dzsina basszod, tiszta hülye, úgy besértődött, mint állat, mert kinyírtam egy kis dögöt. Hallod, a minap rinyál mint állat, pedig még meg se kapta fricikirályt a nuncijába és basszod ott volt nyomta a sódert, én meg asszondtam kapjad be…..
Március 15.-e sajnos a diktatúra áldozata lett néhány éve. Egy olyan diktatúráé amelyet kevesen értenek és még kevesebben élveznek. Ez a csöcselék diktatúrája. Azon kevés balfaszé, akiknek bizony a magánéletük erről szól, mert nekik ez az ország még mindig csak egy…..
Ma este a belváros egy roppant elegáns részében, megérkeztem egy sablon klasszicista lakóház elé. Tudtam, hogy itt székel Geri mostanság, aki egy nagyon menő arc a szakmában. Bementem a kapun, azt szemem elé tárult a luxus. 24 órás portaszolgalát, egy bombázó szöszivel,…..
Phoenix@ 2009.03.15 15:47:56