Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Garfield888

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új MÁV blog Régi bejegyzések 2009.03.17 22:30:25
Mint láthatjátok ismét minden bejegyzés a régi helyén van. A műtét sikeres volt, a MÁV Blog "meggyógyult". Mostantól ismét teljes, és ezért hálás köszönet a blog.hu segítőkész csapatának! Mégegyszer köszönöm!..
A lenti történet annyira abszurd, hogy Monthy Python repülőcirkuszába is beleillene. Igaz a sztori lassan 3 éves, de komolyan szánalmas az 5 órás menetjegyváltás.... Persze a kedves utas se volt semmi. En a helyeben panaszt tettem volna, majd metróval irány a Nyugati, bejelentő (ami…..
Pár hónapja írtam már a Phoenix Games-ről, ott röviden be is lett mutatva ez a borzalmas játék. Azonban találtam egy részletesebb videót a "London Cab Challenge"-ről. BORZALMAS! Ekkora szennyt is ritkán látni. Teljesen értékelhetetlen egy vacak, a felugró textúráknak…..
A leharcolt vonatok maradnak, de az utastájékoztatás műholdakra vált. Az utazni készülők otthonról, internetes térképen figyelhetik a vasút személyszállító szerelvényeinek mozgását. Ősztől késés nem maradhat titokban. Mikor jön már a vonat? - a vasútállomások peronjain…..
Bigyóblog Obama-mobil Kenyából 2009.01.15 18:56:00
Egy kenyai mobilszolgáltató Obama-mobilt dobott a piacra. Kék-piros színekben pompázik és olyan feliratok vannak rajta, mint a Yes we can. A Mi Phone társaság Mi-Obamának nevezte el a 30 dollárba kerülő mobilt.Via CrunchGear..
Garfield888 2009.01.16 16:04:14
Energiatakarékos üzemmód, extra gyorsulási- és fékhatás, 140 km/h-s közlekedési sebesség – ezek az elmúlt egy év legfontosabb tapasztalatai a hazai síneken most már teljes létszámban közlekedő FLIRT villany-motorvonatokról. A szakemberek és az utasok pozitív…..
Új MÁV blog Tuszkolva jó 2008.02.01 12:14:00
Kaller a mozdonyban, csak az utasokat jön ki tuszkolni....Szia! Nekem csak az az egyetlen pici gondom van, hogy a MÁV menetredjét nem tudom ki rakta össze, de az biztos, hogy nem utazik a Mávval. Sajnos a 80-as vonalon sokszor olyanok a vonatok, mint a heringesdoboz. Ezt tetőzi az…..
Egy Ingázó véleménye a sztrájkról A cél szentesíti az eszközt - hangzik a mondás. Persze nem mindegy, hogy mi a cél, és az kinek/kiknek az érdekeit szolgálja. Vajon Gaskó István, a Liga Szakszervezet elnöke kérte-e a magyar utazóközönség felhatalmazását a korábbi néhány…..
Garfield888 2007.12.13 20:21:35