Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cortez3120

10 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerintem már mindenki rájött magától is, hogy a videók között előbukkant olyan dolog, ahol hülyeséget beszéltem. Azaz hibáztam.Nincs ezen mit titkolni, nem vagyok Irate Gamer (tényleg, az létezik még?), hogy eltussoljam ezt. Természetesen senki nem dicsekszik azzal, ha valamit…..
Mennyiszer halljuk ezt a fenyegetőzést, persze főleg fórumokon és kommentekben, hát most sokak megelégedésére itt van két kép egy szerencsétlenül járt orosz srácról, akit a vasútőrök vonatfestés közben kaptak el. Lehet élvezkedni...
Cortez3120 2009.04.18 12:14:40
Fogadjátok szeretettel Cat második filmes baki cikkét, ezúttal a Stuck on You, avagy a Túl közeli rokon című filmről! Matt Damont nem kell senkinek sem bemutatni, hiszen neve összeforrt az Ocean’s trilógiával. De nemcsak azokban alakítja nagyon jól a szerepét, hanem például a…..
Vígjátékban bakit keresni, ráadásul olyanban, aminek a végén külön kis is gyűjtik a bakikat nem kifejezetten jó ötlet mint kiderült. Azért lássuk mit sikerült kihozni az alkotóknak a Rush Hour 2 azaz a Csúcsformában 2 című 2001 –es vígjátékból amiben többek közt…..
Találtam több videót, ami a Soproni sör reklám paródiája, érdemes megnézni őket! ..
AutoShot-A humor forrása! Reklám 2009.03.21 10:37:00
Emlékeztek(már hogyne emlékeznétek)a Soproni sör reklámjára?A szövegére is? Ha nem, itt van xDNincs munkám,nem vagyok pénzes és nem hordok bő gatyát,mert la an már semmilyen gatyám sincs.A világ egyik legbénábban hangzó és legillogikusabb nyelvét beszélem,és rajtam kívül…..
Ebben a rovatban néhány reklámocskát muatok be. Kezdjük a grínpísszel^^ ..
Miután kaptam 8(!) darab Tudod mikor küldözkedjél anyázós emailokat freddyD baszad meg magad azt hiszed híres vagy te segg juk.Nyald ki a rothat hányás ízű szarodat te pisa fejű kruvA zsidó ejakulátum dögölj bele te rohat fas a wc-ébe és nyomd fel a fejedet!!!!!!!!!!!!! youtube…..
Mint már említettem a programokat, hát...Most egy kicsit közelebbröl is bepillanthattak azok, akik valamilyen sajnlátos okból kifolyólag otthon maradtak.8:30Hermetikusan lezárták a parlament környékét. A Kossuth téren zászló felvonulást tartottak.A térségbe csak a közjogi…..
No hát megkezdődött a várva várt programsorozat amiröl inkább majd este fele, a hiradó után fogok részletesebben beszámolni :P De az eddigi programok is nagyon jók, hiszen köztudott tény, hogy mindenki élvezi ha a rendőrök átkutatják őket vagy elveszik a holmiait.Nem? És(tudom…..
Mint már beszéltünk róla,ez a jellemteljes ünnep megoszlik a közönség elött is.Remek példa erre amit most fognak látni. Két híres rajzfilm figura fog vitázni.Köszöntsék nagyszeretettel Homer J. Simpsont és Eric T. Cartman-t... ..
Cortez3120 2009.03.15 13:20:02
Nos lehet örülni.Itt van a várva-várt(?) ünnep.Minden korosztály megtalálja a maga programját.A kisgyermekek vígan rajzolhatnak, arcfestésben vehetnek részt, bóhocokkal lehetnek.A kamasz gyerekek akár ügyességi játékokat, netán egy quadot is kipróbálhatnak.Az igencsak kamasz,17+…..
Elsőnek a Beatboxrol szeretnék beszélni illetve írni:   A beatbox, más néven szájdob a hangoknak az emberi hangképzőszervekkel történő eljátszása. A hip hop kultúra feltörekvő ötödik eleme. A human beatbox, azaz a szájdob, mint a neve is mutatja, egy zenedoboz…..
 -->START<-- Elöszőr is Sziasztok! Ez a blog azért jött létre hogy mindenféle értelmes vagy épp ellenkezőleg, nem értelmes dolgokat rakjak fel.:)Hát majd meglátjuk hogy alakul!Rakok majd sajátkészítésű videókat és képeket is fel...