Regisztráció Blogot indítok
Adatok
almirena

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üvöltözéssel, ordenáré módon viselkedő lakókkal és bizonytalan Istenes Bencével indította hatodik évadát az RTL Klub saját fejlesztésű valóságshow-ja, a Való Világ, ami abban különbözött a Big Brothertől, hogy nem a szerkesztők válogatták össze a jelentkezőket az…..
Oké,  a kedves „csak-a-hogyvoltot-olvasom-de-nem-nézem-a-sorozatot” látogatóinknak üzenem, hogyha egyszer, parádés kis életük folyamán ráveszik magukat, hogy megnézzenek egy részt, akkor EZ legyen az! Gyerekek, én nevettem, többször is. Jó, nem azt mondom, hogy…..
almirena 2013.04.17 09:17:27
@Blossom: pedig de, és így 6 év után, mivel az egy millából marad egy kis költőpénz jöhet a lagzi is

egyébként dehogy költözik el vivi: "meggondoltam magam a villamoson", komolyan ennél jobb dramaturgiai fordulat nem volt? legalább egy bkv ellenőr inzultálta volna premier plánba a kis piros bugyogójában

ja és tetszett dia és dzsó szexjelenete, igen az a pár másodperc a durva mjuzikkal tetézve
azért olyan nagy a kereslet dia után mert forróvérű kiscsaj, lásd regi sem menekül az igénytelen kecóba rángatástól
A Villa Urának elgyötört ábrázatával nyitunk, úgy tűnik, egy kiadós fogorvosi kezelésre kellene mennie reggel 7-re, de nem, csak kikészíti a szomszédban lakodalmas popra nyerítő Lófejű. Átroncsol hozzá, hogy helyre tegye, ilyet azért talán mégsem kellene hajnalban, de…..
Kedves olvasóim! Nem kell nagyon megijedni, nem hosszú ideig, csak jövő hét végéig kell nélkülözni kedvenc barátainkat itt, a Hogyvolton. Munkám 2 hétre külföldre szólított, ahol hagyján, hogy RTL Klubot nem tudok nézni, de az RTL Most se működik, mert ugye a külföldön élő…..
Minden eddiginél nagyobb hiszti fesztivált ígért mára a tegnapi rész, nézzük, mit sikerült kihozni belőle. Első fellépőnk Pumuklifejű, műsora csak a ráhangolódást igyekszik segíteni, átütő erő nincs benne. Gabinak fakad ki az ágyban fekve a szerelemről és egyéb…..
Vastag keretes szemüveg, boka fölött libbenő gatyaszár és kötött sapka vs. csokornyakkendő és kisestélyi - nagyjából erről szólt A Dal döntője, amiben eldőlt, hogy Bye Alex képviseli a magyar színeket a malmői Eurovíziós Dalfesztiválon. A döntéssel lehet vitatkozni, de az…..
Amikor tavaly a köztévé elindította A Dal című énekversenyét, tán maguk sem gondolták, hogy az Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulóját kiválasztó nemzeti válogató stabilan egymillió fölötti nézettséget hoz majd, amivel a nézőkért kétségbeesetten kaparó tévé egyik…..
almirena 2013.02.03 11:04:44
@latin szerelő: igaz, sokaknál vettem észre izgulást, ami egy 15 évesnél még nem olyan ciki, de a gyengénlátás nem azonos hendikepp ezzel
szilvinek voltak kellemes hajlításai ahogy a zsűri is megjegyezte, de a másik véglet is megnyilvánult
egy voice győztesnek pedig már legyen annyi önbizalma, hogy nem bátortalanul és erőtlenül kezd el egy produkciót
Oláh Gergő vagy Antal Timi? Végül is oly mindegy, a lényeg, hogy jó hangú énekesek kerültek a döntőbe, akik tényleg megérdemlik, hogy nyerjenek egy szakajtónyi pénzt, lemezszerződést, lakást, kocsit, lakótelepet, szigetet, kisebb banánköztársaságot, vagy amit adnak nekik…..
Az előzetes forgatókönyvnek megfelelően Stone esett ki a Jimmy fia Krisztián szárnyalása utáni első faktorból, jövő héten majd szépen követi a mostani adásban párbajozó Szabó Dávid is, akinek tegnap két jól hallható lélegzetvétel között azt bírta mondani Ördög Nóra,…..
hogyvolt VV4 - 4X07 2010.12.21 11:00:00
VV Zsuzsit, a Bombanőt a szabályok megsértése miatt kizárták a játékból, és hazaküldték a Villából. Igen, csak így, in medias res, úgyis tudjátok, annyit azért feltétlenül megemlítenék, hogy Balázs testre simuló selyemüngben és csípő farmernadrágban volt. Ez azért…..
hogyvolt VV4 - 4X06 2010.12.20 10:48:00
A tegnapi összefoglaló olyan pszichológiai mélységeket tárt fel a női-férfi kapcsolatokban, hogy Csernusdoki nemcsak A férfi és A nő c. könyvét, de a már félig elkészült kéziratait is rituálisan elégette a gázláng fölött, Tari Annamária visszaadta a diplomáját, a Nők…..
almirena 2010.12.20 21:23:20
@Lotyó Bridzsida:
Pont azért jött a gyomorgörcs, mert én is borultam már el így, meg volt kitől örökölni...
Teljesen megértem Zsuzsit, és csak remélni merem, hogy Olivér szerepkörét előre letisztázták és nem a taktikázás oltárán áldozta fel emberi minőségét.
hogyvolt VV4 - 4X05 2010.12.19 10:40:00
A mindent az olvasókért mentalitás jegyében szénsavas ásványvíz és mérgelődés, mert az X-faktor maraton miatt a VV összefoglaló este tíz után kezdődik, egy időben a Milan-Roma meccsel, Révész Sándor óta meg ugye tudjuk, hogy nincs két életem. Lilut görög (fél)istennőnek…..
hogyvolt VV4 - 4X04 2010.12.18 10:05:00
Tanultam az előző estéből, egyedül ülök a tévé elé, még a telefont is kikapcsolom, bubis ási, olajbogyó. Stohl András úgy hiányzott már, mint egy falat kenyér. Az entellektüel szemüveg nem segít, szegény Buci úgy néz ki, mint az egyszeri asztalos, aki a nagyzolási mániában…..
almirena 2010.12.18 15:14:18
www.valovilag.hu/video/111229

Ha valaki szeretne megvilágosodni Zsuzsi,Gigi,Béci vitában.
Győzi műsort vezet...
Félreértés ne essék én köpni-nyelni nem tudnék élő adásban, ezért csak csodálom az autentikus felkonfokat tőle.
hogyvolt VV4 - 4X03 2010.12.17 10:10:00
Hát nem sokáig kellett várnunk, a tegnap esti összefoglaló után elismerően csettintettem és lelki szemeim előtt megjelent a zilált, eszelős tekintetű Szalai Annamária, ahogy diszkrét pongyoláját szorosabbra húzva felpattintja a Seduxenes dobozt, majd felháborodott hangvételű…..
Ha egyszer valaki kibírja, hogy az új munkahelyén, az új közösségben az első adandó impulzusnál nem veszíti el a fejét, az kérem írjon nekünk. Sziasztok! Sokáig gondolkodtam, hogy ér-e annyit ez a történet, hogy beküldjem nektek, de úgy gondolom olyan ez mint Párizs, megér…..
almirena 2009.08.19 16:39:53
@terii:
DEJÓ:)

Még jó, hogy pont mos panaszkodtam ki magam:)
almirena 2009.08.19 16:43:06
@terii:
Szted ez ilyen érkezési sorrendes, vagy ültetős?
almirena 2009.08.19 16:57:48
@terii:
Én meg válaszoltam egy jobb alternatíva reményében, és már biztos, hogy felismerlek:)
Mit tegyen az olvasó, aki kétségbe esve írt nekünk? Drága barátaim, oldjuk meg az életét, hozzuk meg a felelős döntést helyette, hajrá! A történet még nagyon friss, kíváncsi vagyok a véleményetekre, érdemes lenne-e futni még egy kört az ügyben.....mielöbb választ kéne…..
almirena 2009.08.18 20:29:37
@terii:
Pont az, hogy semmiben sem hasonlítunk. Ő hiperaktív én nyugodt. Ő kos én bika, ha mond ez valamit.:)
Mindegy, imádom, huszadikán jön, már alig várom és az sem baj, hogy ki kell takarítanom a lakást:)
almirena 2009.08.18 20:33:15
@terii:
:))
oké estefele én is leszek
almirena 2009.08.18 20:35:53
@Letícia-Charlotte in SBp:
Köszönöm a biztatást, szerencsére akkora gondok nincsenek.
Odafigyelek a kajára meg rengeteget gyalogok-ez karbantart még egy darabig
Az ilyen 26 éves férfiakat kellene egy lapáttal a hátsó kertben agyonverni. Ilyen beképzelt, okoskodó majmok ellen jött létre a blog, hogy mindenki kimondja, amit ki kell. Igen, szakítunk, ennyi. Miért kell okoskodni? Sziasztok! Csak egy levélváltást szeretnék Veletek megosztani…..
 Párleírás lelki gyomorforgással. Szia Szaki-blog és mindenki akinek van kedve elolvasni! Olvasgatom a blogot egy ideje és gondoltam, hogy ha más történetein szórakozom akkor én is írok nektek és így ti is szórakozhattok az én lelki nyomoromon. :) Nem vagyok mai csirke,…..
almirena 2009.03.18 16:24:27
@majompásztor: köszi, rendes vagy, hogy a tesódat ajánlod, de jogászfamíliába inkább nem házasodnék, még nem akkora a baj:)
almirena 2009.03.18 16:48:50
@majompásztor: Egy átlagos csajon 20 éves korára simán végigmehetett már egy kétszámjegyű pasimennyiség

ez tök igaz, főleg, ha az illető kollégista és még a belső értékek is számítanak neki:D
almirena 2009.03.18 16:53:44
@majompásztor: akkor én egy elfajzott egyén lehetek:D
ezvan, és minden korábbi kérdésemet felülírtam
Azokat a DVD-ket sose látod viszont. A kép innen Kedves Szakítós, Tisztelt Blogolvasók! Egy régebbi történetemet akartam megosztani veletek, de van egy friss, ami még le sem zárult, és sok kérdést vet fel így erre esett a választásom. Engedjétek meg, hogy az elején kezdjem,…..