Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Killermuchine

1 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt a teljes tárgyalás a Wolfschanze elejéről, amit most meghallgathattok anélkül, hogy bele dumálnék. Továbbra is azt mondom, ez a legrosszabb Hitler szinkronhang, amit valaha hallottam. Egyébként amíg dumáltak, én elszórakoztam mással :)  ..
Killermuchine 2009.12.10 19:55:11
Nem hiszem el ma mit éltem át. Szerintem sokan mások is szívesen átélnék. FreddyD ellen cs-hettem, bár a k***a netünk be***rt és nem találtam meg többet, de asszem tudom meik szeró! ( zsolter14@citromail.hu ) <--- Freddy pls ha tudsz akkor ide irj egy ip-t mert... Mindegy a lényeg ho jó volt... ( SENKINEK NEM ADOM MEG A CÍMET NE IS PRÓBÁLKOZZATOK TISZTELETBEN TARTOM!!! ) Na de hozzá fűzve a vidihez eléggé vicces ez a francia akcentus téll, és ha jól hallom angolul beszél eléggé érdekes kiejtéssel :D ( I'm telling jú )
Killermuchine 2009.12.12 10:07:42
@freddyD: Áhhhh, :D oké... Azért azt hittem te voltál kissé érdekes is volt :P
Filmek Bemutatása Röviden Update! 2009.12.10 20:00:10
Nah, hát most már kezdünk belejönni a dolgokba készülnek a filmek, aki látta az oldalt szóljon előre a haverjának, mert ígérem jó lesz! Nézzetek fel később is!..
Na, gratulálok, ez úttal már szinte teljes mértékben meg tudlak dicsérni a bemutatód illetően :) Már az előző is jó volt, de ez talán még jobb is lett.Júj, a sárga vér az nagyon durva :) Hiába flash játék, de azért a vér színe mióta sárga??? :D Az megy egy dolog, hogy a…..
Nagyon fura eset ez a Mortyr. Többé kevésbé rendszeresen kapom az üzeneteket, hogy "Igen, többnyire egyetértek a videókban elhangzottakkal, de szerintem akkor is jó játék a Mortyr, régen nagyon szerettem". Nagyon meglepő ez a Mortyr ragaszkodás, mintha egy régi, kultikus…..
Killermuchine 2009.04.20 15:35:09
@Stalker1996: nem nincs meg, de a 3 megvan... szóval szívesen cserélnék vagy ha valaki megvenné az is jó 2000FT (ennyi a boltokban is, lehet alkudni velem :D)
A hibás borítókról, szövegekről lenne újra szó. Gyűltek szépen a hónapok során:   Az első EVM Junioros gyöngyszemet "Rekettyelovag" küldte nekem. Azt már a Tomb Arider 3 óta tudjuk, hogy az elég kemény malőr, ha a játék oldalán el van gépelve a szöveg.…..